Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Noo Na tychto fotkach vyzeraju lepsie ale byt tebou tak si kupim aspon kvapkovy test na pH a zmeram co im tam vlastne lejes ... to hnojenie je v pohode ale byt tebou tak ten kvet este neriesim. Vyhodil by som tu divnu a tie velke poohybal tak aby vyplnali celu skrinu, kludne by som ich este tyzden nechal nech rastu a zaplnia ti priestor (urcite z nich bude viac ak im das trochu casu a priestoru ako s tej divnej ktora ked sa s toho spamata tak aj tak nejake uzasne vysledky z nej nedostanes). Dalej by som sa vykaslal na tie vrchnaky od zavarovaciek s vodou co tam mas, zbytocne brania pode aby vysychala. to radsej nejaky kompresor a kamienok (urcite poznas z akvarii) a nechat to bublat v jednej s tych PETiek .,.. alebo nejaka handricka namocena do petky vysiaca rovno pred ventilatorom ti urobi vacsiu sluzbu alebo na to kasli uplne a rasdej to poriadne pokrop vzdy ked mas cas ... inak prepac ale hrozne sa mi nepacia tie ventilatory ako ich tam mas danne... neda sa to spravit nejako krajsie? lebo takto to cele vyzera pomerne "amatersky" a pofiderne na kolene zbuchane... treba sa s tym trosku vyhrat, aj cistota prostredia a kvalita odvedenej prace moze byt dolezita ...