Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » First grow. Noob :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Pure
Stálý Člen

Karma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od sacricoola
Zdravím, nerad ti to říkám kamaráde, ale máš tam celkem luxusního samce.. ((POZOR je možný, že se mi to jen zdá,ale řekl bych na 95%ze tam sou koule..)) NApište někdo co si o tom myslíte??? aspon budeš mít ranec semen amozes to rozject aj i venku.. jinak PEACE ...

hm po roku se borec odhodlal pro prvni prizpevek a jeste k tomu takovy blabol...to bude zas nejaka provokace tohleto

400/600W-Euforka-2011
2x400W-Shiva skunk-2nd-2010
1x400W-Shiva skunk-Ist-2010
1x400W-Widdow Skunk-2010
2x400W-PPP-2009
2x400W-AFGxWHITEW.-2008
Růže, byť zvaná jinak, voněla by stejně

Old Post 29-03-2010 v 20:28 PM
Pure je offline   Profil uživatele Pure   Find more posts by Pure   Foto galerie člena Pure   Click here to Send Pure a Private Message   Add Pure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sacricoola
Nový Člen

Karma uživatele sacricoola - 90% PěstitelskáKarma uživatele sacricoola - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

napřed sem si to tu všechno přečet..:-D taky uz mam za sebou par growu,ale je jasný, že nejsem moc skušenej v praxy...:-D ale lidi když se kouknete pořádně na tu fotku z 25-03-2010 v 07:55 AM .... tak si myslim ze je to přinejmencim hermac..dyt ty semena tam sou i videt..

Old Post 29-03-2010 v 21:04 PM
sacricoola je offline   Profil uživatele sacricoola   Find more posts by sacricoola   Foto galerie člena sacricoola   Click here to Send sacricoola a Private Message   Add sacricoola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Karma uživatele Tommyhawk - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Čest pane "sacricoola" no teda nevím kam ty koukáš, nebo co ty čteš, ale fakt si nejsem jistej, že by to byli samci... Spíš bych řekl, že jsou to krásný samičky jedna vedle druhé. :P Každopáďo si myslím, že mi na to dohlížej borci jako je SlepeC a Pure a ti by určitě něco zjistili. Ale i tak díky za tohle "obohacení" diskuze.

Letí mi to ve středu...

Old Post 30-03-2010 v 00:16 AM
Tommyhawk je offline   Profil uživatele Tommyhawk   Find more posts by Tommyhawk   Foto galerie člena Tommyhawk   Click here to Send Tommyhawk a Private Message   Add Tommyhawk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pure
Stálý Člen

Karma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

ahoy,

projdii si pro jistotu tohle forum a zčekuj fotky at mas klid
http://grower.cz/forum/showthread.p...7735#post367735
nebo
http://grower.cz/forum/showthread.p...81957#post81957

...mi to prijde jako bliznicky, ale jistota je jistota...

ted jsem se dival ze mas klony od typka, ktery za neco dostal ban...tak jsem se podival jakou mas genetiku a pises ze mas tri ruzne genetiky...prijde mi ale ze mas jenom jednu, tedy stejne kytky...

jack a euforka:
http://grower.cz/forum/showthread.p...3191#post843191

400/600W-Euforka-2011
1x400W-Widdow Skunk-2010
2x400W-PPP-2009
2x400W-AFGxWHITEW.-2008

Old Post 30-03-2010 v 01:30 AM
Pure je offline   Profil uživatele Pure   Find more posts by Pure   Foto galerie člena Pure   Click here to Send Pure a Private Message   Add Pure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

Teda vy me strasite. Udělal sem nějaký fotos, tak na to zkuste kouknout... Že by to bylo víc modelú to si fakt nejsem jistej. Ale rozdíly mezi něma samotnýma moc nevidím... Btw. ani nevím, že dostal banán...

Letí mi to ve středu...

Old Post 30-03-2010 v 07:51 AM
Tommyhawk je offline   Profil uživatele Tommyhawk   Find more posts by Tommyhawk   Foto galerie člena Tommyhawk   Click here to Send Tommyhawk a Private Message   Add Tommyhawk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

A ještě jedna fotka.

Letí mi to ve středu...

Old Post 30-03-2010 v 07:53 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

No jak na to tak koukám a procházím fotky, tak se začínám obávat, že ten borec měl pravdu. :-( Že je to samec. A ne jeden, ale všechny...

Letí mi to ve středu...

Old Post 30-03-2010 v 08:08 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

A ještě jedna fotka... Zkuste mi poradit.

Letí mi to ve středu...

Old Post 30-03-2010 v 08:09 AM
re:bit
Nový Člen

Karma uživatele re:bit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Ahoj, ano měl pravdu, tvé kytky jsou hermafroditi, rostliny se samčími i samičími květy, samčí koule jde vidět i na fotce v příspěvku č.52 a v příspěvku č.70 jsou nádherně popylovaný listy.

Old Post 30-03-2010 v 08:30 AM
re:bit je offline   Profil uživatele re:bit   Find more posts by re:bit   Foto galerie člena re:bit   Click here to Send re:bit a Private Message   Add re:bit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

Jak je to vůbec možný? A co z toho plyne?

Letí mi to ve středu...

Old Post 30-03-2010 v 09:28 AM
Nový Člen

Příspěvek č. 75

že bude míň trávy ke kouření a spousta semínek, který bych určitě na další pěst nedával jelikož znich vyrostou v drtivé většině zase hermafroditi. Příště si to líp hlídej v ranný fázi květu a nauč se poznávat samčí pohlaví jak už ti radil pure výše.

Old Post 30-03-2010 v 11:38 AM
re:bit je offline   Profil uživatele re:bit   Find more posts by re:bit   Foto galerie člena re:bit   Click here to Send re:bit a Private Message   Add re:bit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pure
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

...taky by mohlo pomoct, nez tady od nekoho neco koupis, mrknout do bile a cerne listiny, tam se dozvis jake stim clovekem a jeho genetikou maji ostatni zkusenosti..., nevim jestli ho znas nebo jak jste to predani provedli, ale zajel bych mu toho Budhu, Euforii a Jacka nacpat do ucha..., tezko rict jestli uz i rezal hermace nebo se to stresem stalo az u tebe...(opakovane stresy, caste vykyvy svetla, spatne ph), ale vzhledem k tomu ze to mas na vsech 5ti tak nejspis to roste uz u neho..., kdyz se mrknes v jakem ti je dal stavu...ale hezky sis je vypiplal, nazbiral jsi zkusenosti..., ted uz jenom sehnat kvalitni genetiku a poradne svetlo...ty usporky...ja ti nevim...

400/600W-Euforka-2011
1x400W-Widdow Skunk-2010
2x400W-PPP-2009
2x400W-AFGxWHITEW.-2008

Old Post 30-03-2010 v 12:07 PM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Tak to mě teda mrzííí... Sakra. No díky za rady. Asi mi nezbývá nic jinýho než to zkosit, bo seminka budou hermousi, kouřit se to nedá... A začít znova... Dodatečně se teda omlouvám členovi sacricoola.

Letí mi to ve středu...

Old Post 30-03-2010 v 12:32 PM
sacricoola
Nový Člen

Karma uživatele sacricoola - 90% PěstitelskáKarma uživatele sacricoola - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Čekám omluvu a K+ že jsem to poznal.. xD jinak je mi to líto Tommy... Ja se připravuju na OUt..uz mam 15 kytí cca 10cm,bohuzel sami unknowny ale z celkem dobrou genetikou a za par dni si jdu pro whitesharky..

Přeju hodně zdaru v příštím growu

Old Post 30-03-2010 v 20:31 PM
sacricoola je offline   Profil uživatele sacricoola   Find more posts by sacricoola   Foto galerie člena sacricoola   Click here to Send sacricoola a Private Message   Add sacricoola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sacricoola
Nový Člen

Příspěvek č. 79

V poho Tommyhawk.. To: PURE počet příspěvků neznačí skill growera

Old Post 30-03-2010 v 20:38 PM
Nový Člen

Příspěvek č. 80

skill growera určuje víc věcí ale musíš to brát s nadhledem... já se třeba registroval už v roce 2003 a pěčlivě sem to tady studoval, pak přišla krize a nějaký měsíc sem tady nekouk a zapomněl sem heslo tak mě smazali a mohl sem se regnout znova tak mě možná podle avataru někdo pozná ale nejsem žádnej borec ale ani prodejce tak se nebojím o tom psát... pak nebyly prostředky na pěknou skřínku a pořád mi štěstí nepřeje ale dávám to dokupy a moc se těším až se Vám budu moct ukázat v plný záři jinak mi tu chybí hodně lidí a doufám že se s něma někdy ještě potkám ikdyž pod jinou přezdívkou... omlouvám se za offtop kdyžtak smažte btw. taky už mám pár inů zasebou ale pořád je se z čeho učit peace forever

Old Post 30-03-2010 v 21:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-06-2016 - First grow 400w - 7 odpovědí
28-04-2015 - First Grow - 29 odpovědí
05-06-2013 - First grow under 250W - 39 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás