Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno tag jak si to tady napsal tak to vystihuje asi dost
Mno jo bush dobrá věc...taky mám v plánu...snad tohle nebude poslední grow tahle džungle šílená jsem opravdu zvědav jak to dopadne muhehe snad okhá §§§
Původní příspěvek od Steve No a teď na to čumím já kokot!!+++ Jj popelník-taky mě napadlo to nějak zatížit ten rols, ale svědomí mě natolik tížilo že by to mohlo spadnout nebo podobný věci tak jsem to radši vyřešil tak jak jsem to vyřešil §§
hele mas recht..kdykoliv lezu do boxu ..ze ho oteviram tak se cely hejbe..klepe....a ten popelnik pada...uz zlomil alespon 6stonku...ale no stress vemes izolepu zalepis a znova vetev se sama regeneruje a spoji se... ale pravda je ze mi to taky sere...vzdy zapomenu ho odtud sundat...a ma tak 200g...takze zadna sranda kdyz pada...
jo k te vlhkosti..pokud se nepletu.... odtah je zaklad..cirkulace vzduchu...
ale u sebe kdyz du spat..tak vypnu odtah abych mohl usnout....za 6h ho zapojim....ale zas mezitim behem hodiny vlhkost vystoupa k 90%...jelo se to takle mesic a nic..zadna plisen ani jedna nemoc.. ..ci spis jo chyba... palice netvoreji material ale jenom se zatim tahli nahoru ..je na case mit odtah 24h ...at naberou na vaze cim mensi vlhkost tim mas hustsi palice...vic materialu na cm...ale podle nekterych u kvetu vlhkost ma byt 40-70% ja sem pro 30-60%max.....
Původní příspěvek od Pure ...proc si ten popelnik neprelepis treba izolepou?
aj abych s nim mohl hejbat.... pac mam divny awing..takze furt se nejak nataci ..ale je totim ze mam jinou sirku mezi tycema a sirkou awingu......a popelnik kdyz ho posunu dopredu do zadu tak to vyrovnava...s izolepou bych se sral...a nadaval na sebe.....musim vzit kladivo na nej(awing) a narovnat ho nejak do dvojite rovnomerne paraboly... asi tak...
no koukám že to taky hustě řešíš Jinak stou vlhkostí zatím ji mám kolem 60-70% je to dostz ale mají zatím malý paldy takže jak jsi už psal nechám je zatím aby ještě jakoby rostly a pak pojede ufoun nonštop Teď ho zatím občas zapnu aby se vyměnil vzdoušek, vím že to je chyba ale zatím to jede
Jinak nevím co je na tom pravdy ale jak si tady narazil na to ulamování tak jsem někde četl že to je dobrý že se tím kytka stresuje a pak má víc thc ale nevím jak moc se má devastovat
To lamani zrovna zkousim. kdyz sem prepl na kvet, tak mi par haluzi vyjelo strasne moc o proti ostatnim a aji kdyz uz byly pekne nakvetly, tak sem je normalne vodorovne zlomil. Prvnich par dni sem toho litoval, chuderky je takhle dolamat, ale ted uz to skoro neni ani poznat. vsechny palicky se pekne narovnaly a maji stejne svetla. uz ted to vypada moc pekne, co az teprve nakynou... to budou haluze
Hoja
tak to jede v podičke zatím uvidíme časem jak se to vyvrbí a pak až budou větší paldy hodím fotos
Jinak jsem se chtěl zeptat co s těma spodkama? Moc prostoru to teda nemá
Vyrostla z toho džunglé malinmko pozdě jsem asi přep bych řekl
Houte..zdrávím
Tak jede to 23 dnů na květu a žádný zázrak mi teda přijde
Jsou to pořádný keřiska 60 čísel a už se to snad zastavilo...prostorově na prd...listy zakrývají kotel místa tak sem se dneska už nasral vzal nůžky a kosil.
..jojo už to slyším přišel jsi o g a tak, ale hold i ty ve spod chtějí světlo
a myslím že sem to vzal s mírou
Jinak pryskyřička naskakuje fešácky a paličky se udělaly taky snad všude možně
No tak mi to přijde takový 50/50 uvíde se co dále...
Jinač::::
Ph 5,6
Den 27-25 c
Noc 25-20 c
Vlhkost 30-40 % - ofuk,ufo nonstop
Zálivka každý 3 dny začly nějak papat
Tak jo mrkněte na to a popř. poraďte jak to popohnat nebo prostě tak nějak....zatím §Steve§
u sebe sem postrihal veskery 5hvezdny listi na vrskach palic tak do 10cm dolu podel stonku...ci listi co se vylozene nataci na svetlo..proste slo pryc.. jak vysoko mas svetlo?
hele k tomu tetovani to je sparta? nebo nejaky novodobe protifasisticke heslo?
a co me takle jeste napadlo ..kdybys chtel zvednout o neco gggggroweee up !....
nechces kyti vysponovat nahoru ? zavazat za stonek a natahnout ke konstrukci boxu?
Hoja
No tak jestli jsem to dobře pochopil tak si je prostě utrhl ty 5 cípé uplně?...ale někde sem tady četl že se mají listy nechávat kůli živinám nebo tak nějak...nějak nevim no...
Jinak to vyšponování je taky zajímavý...vidím poprvé nevím jak moc to pomůže ale asi to zatím v plánu nemám...
Světlo je 50 čísel nad vrcholkama...
Jo a to tetko je all cops are bastards...něco jako že všíchni poldové jsou ........ víš jak...sem byl ještě mladej
Původní příspěvek od Steve Hoja
No tak jestli jsem to dobře pochopil tak si je prostě utrhl ty 5 cípé uplně?...ale někde sem tady četl že se mají listy nechávat kůli živinám nebo tak nějak...nějak nevim no...
Jinak to vyšponování je taky zajímavý...vidím poprvé nevím jak moc to pomůže ale asi to zatím v plánu nemám...
Světlo je 50 čísel nad vrcholkama...
Jo a to tetko je all cops are bastards...něco jako že všíchni poldové jsou ........ víš jak...sem byl ještě mladej
no jasne ze nechavas...ale lepsi je mit asi vetsi listi dole pod palicema nez nahore ...aby chytali svetlo...pac penetrace je do 30cm skrze porost se to snizuje...a na paldach stejne jsou 3cipelisti jez zasobuje palicku...5listi zasobuje celou kytku... ...a 7..to uz je poradny mutant a nevi co delat...
jo utrhl uplne postupne ob 2-3dny... dolu od svetla tak 10-20cm..spis vrsku palic dolu...ale svetlo mam tak 20cm ...takze to vyjde skoro na stejno....pac dole mam jeste listi ...
proc to sponuji zaklad...ze palicka a geny pokud ma lepsi svit...si mysli ze je skoro centralni palice a zacne nabirat....na vaze..sirce...tak proto skoro vsechny vycnelky taham 90`nahoru...aby si to nebrali ze jsou podradny...jinak obdoba propletani skrze sitku jenom je vytahnu nez aby mel podperu.... jinak prerostly mrdky ohejbam dolu ci do stran...ale je jasne ze kde vic sviti budou vetsi palky...proto na poslednich par dnu vsechno uvolnim.do puvodni polohy pred mesice ci skoro dvouma.....teda pokud to unesnou stonky...a necham dojet volne...i kdyby spadli stejne je to jedno..ceka je stejnej osud...
Naposledy upravil hlavolampolska 28-03-2010 v 23:11 PM
Hoj hoj
No tak jsem to pěkně prostříhal jak jsem dostal doporučení a hle hezky se to provzdušnilo!
Ale že to je nějakejch 27 dnů na květu mi to přijde v žalostným stavu
Asi sem někde něco pos.ral bo nevím ještě jsem jim přikoupil BioHeaven...tak uvidíme...snad nabudou...(genetika, vzduchotechnika, zalévání, atd...) ale na to že to je po prvé...no uvidí se
§Steve§ pěstu zdar nazdar!
Jinač:
Ph 6,2
Noc 20 stup.
Den 27-30 stup. (není to moc?)
Vlhkost 40%-50%
+světlo šlo níže zhruba na 25 cm od vrcholků (není to nízko?)
díkan za tipy a triky čhégho §