Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Frankey Zdravím growers,
přináším new foto z 12.dne růstu 18/6.Kytek bylo 5 ale na 1 den jsem je dal 1cm od úsporky a 2 se spálily,takže mám jen 3.Jsou přesazené,hlína tam je na výsev a množení+perlit.Budu to ještě jednou přesazovat do trochu větších květináčů.Zatím čus Frankey
1.Kitky po hromadě
Ach jo,tak dvě máš v řiti..spálený..Frankey,Frankey..O kousek vejš sem tě varoval,že se ti to spálí..Ty si ale moc poradit nenecháš..
Zdravím growers,
přináším new fotos z 14.dne růstu.Svítím 18/6 ničím nehnojím ale budu přidávat k substrátu rohovinu kterou už mám doma.Teplota ve dne mezi 26-28 nanejvejš 29,5 a v noci je mezi 21 a 22 vlhkost ve dne je 50-60%v noci až 70%.Zatím zdar Frankey
Zdravím growers,
kytky jsou v15 dnu růstu.Teplota ve dne je 26-28 a v noci je 21-22. Vlhkost v boxu je 40-60% ale přes kytky jsou zavařovačky takže tam mají větší vlhkost,předpokládám 70-99,99%. Včera jsem přemýšlel(v dobré náladě) o názvu kytek připadá mi Purple1+C4 strašne dlouhý a proto jsem je pojmenoval Puc14. Zatím zdar Frankey
sorry ale dát na ne zavarovacky?Kytky potřebují dýchat stejně jako ty(ty jsi možná UFO ale dýchaš taky).
Ty pytlíky bylo OK.takovým chováním ke kytkách je nejspíš zamorduješ.jako chápu máš je rád ale nezpomen na toto...Je to plevel...většina pěstitelé která své kytičky megamegamega moc opečovává většinou na to doplatí.Ale dej jim hnojivo.Substrát na výsev a množení je bez hnojiv.Ale dobrý
Zdravím growers,
přináším new foto Puc 14.Kytky jsou v 19 dnu růstu.Teplota je 27 až 29 a vlhkost je je 50 až 60%.Jednu dobu jsem to mel v průhledném igeliťáku a teplota tam byla 32 a vlhkost 70%ale igeliták jsem proděravěl a dal tam větrák takže tam bude tak 28 až 29 a vlhkost 65%.Zatím zdar
Původní příspěvek od Frankey Pravě že sem to ubec nezalejval! !! !!!!zalejval sem to před týdnem......
Zalejval ?Nehodil si to spíš do bazénu,nechal to tam a včera vyndal..?
Dyť je to mokrý jak sviňa,kolik jim dáváš vody,když ta hlína je po tejdnu takhle mokrá..? Dyť ty kyti se ímrwhere dusí..
Sou přelejvaný,dyť už minule si to takhle podělával..Sou malý,ze semínka,zalejvej jen zlehka..
No tak jsou přehnojený.Sám jsi říkal že jsi tam dal tý rohoviny moc
Jo a používej quote.At to není tady moc dlouhý
Asi mám novej název thyrdu......Hydroponie podle frankeyho
Jsou v "sustrát pro kličení a množení+perlit+rohovina(60%+20%+20%).....zalíval jsem to minulý týden....to zaliju a ono dole trochu vyteče a pak se odpaří