Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Samosebou sem mluvil o předchozích kolech g13xskunk- teď jsem teprve ve 3´dnu 12/12, díky za Káčka. Jinak Enzymy přidávám jednou tejdně do roztoku a vůbec se to zatim nezasoluje,tak uvidíme dál.
5dnů květ a stále žádný chloupky,g13 je hrozná brzda při nakvejtání....hodil jsem místo MH už 250 Sodu GIB Flowers spectre,tak snad je rozhejbe,dost jsem proplejtal větve aby byly v rovině,tak uvidíme jak to pujde a zda budou samci i když zatim kytky jedou všechny stejně...
mno nevim zda by to holkám (klukům) prospělo...g13 nakvejtá tak kolem 14dnů a jelikož to je ze semen a v hydru,tak to hold trvá...ale tři kmeny už maj sko 2,5cm průměrhydro je morda...