Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To.N3110 ani neviš jak ja se těšim sem tam každej den.
Je to v celku dosti aromatické a hodně lepive. No doufam že to bude stat za tu praci a namahu každodeni.
Konečně sem se odhodlal a přečetl si to od začátku. Pěkně se s tím pereš a na první kolo musím smeknout cylindr z hlavy. Problémy má každý a ty si to zvládl na jedničku a já beru první kolo většinou jako učební a osahávací :-D Já mám třeba s vlhkostí a teplotou opačný problémy než ostatní :-D Můžeš mi říct proč si se hned první round pustil do čistého kokosu ? Já na to nemám odvahu ani příští kolo. Radši ten kokos vždycky míchám s hlínou a každý kolo čím dál víc ubírám hlíny. Ec je dobrá věc, tím spíš když jedeš kokos. Já si teď půjčil měřák a nestačil sem se divit jak jsem ty moje holky nedokrmoval. Taky to tak vypadá :-D Snad nemusím ani proplachovat :-D Na nějaký 30.den to máš luxusní a zdraví, co se týká chrona tak s tím ti poradit můžu. Měl sem čest ho vidět jak v hlíně tak v aeru a nikdy nezklamal. Najíždí na plný obrátky až těsně před sklizní, takže se budeš na konečný výsledek těšit ještě poměrně dlouho a stát za to určitě bude. Mě ale moc nevoní (sem asi rozmlsaný z ssh :-D )ale strukturu palic a zkouřenost je parádní. Věřím, že ti to dojede v klidu. A budeš s výsledkem spokojený. K+ za to zvládnutí začátku.
Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun
Čus N3110 no šel sem do cocosu protože mě to poradil typek v Growschopu neni to žadna věda zaleju počkam až poteče do podtacku a necham 2 dny proschnout a opakuju jednou za cca 10 dnu je vemu do vany a proleju sprchou aspon 10L do každe abych je odsolil no a to je celé.
,,,,pistek,,,
teploty mas uplne nadherny ,,, zacinaj hezky kynout,,,
jestli mas zajem aby te to (prekynulo ) neboj se poradne prolivat ziv,rostokem,,,(z misticek pak vylit) ,,, resis teplotu zalivky?...(mela by byt takova jakou ma v dane okamzik korenove bal uvnitr)
....ahoj
Ahoj Tovotoh: ne ne neřešim mam to napuštěne v 10L kyblu vždy 2 dny dopředu takže to ma +- pokojovou teplotu a se vi že bych měl zajem aby se to nevešlo ani do stanu
Původní příspěvek od Perry22 Zdar máme tu 35.den 12/12 EC.2,2 PH.5,8 24C° Den
19C° Noc
pekne ,krasne... az se klepu jak jsou uzasne.... jak z katalogu .... hele a nejak sem to sjel..co si psal...ale ... kolik mas vlhkost? cca poslednich par dnu?
Hlavolampolska- diky to sem moc rád no mam tam měřák na vlhkost ale nějak to neřešim je tam cca 50% Počitam že cca 20-14dnu od konce otrham listi tak snad to padne na požadovaných 25-35% vlhka no a když ne tak sem v pasti jak Baťa z dřevákama
Původní příspěvek od Perry22 Hlavolampolska- diky to sem moc rád no mam tam měřák na vlhkost ale nějak to neřešim je tam cca 50% Počitam že cca 20-14dnu od konce otrham listi tak snad to padne na požadovaných 25-35% vlhka no a když ne tak sem v pasti jak Baťa z dřevákama
I za mě 1 ! Já sem si v kokosu popálil řezy osmózovou vodou s hnojkama a proto hledím, že ty první dny ustály na čisté vodě. Jinak pokud by se vlhkost nedařilo srazit, tak zkus Bauhaus a tam v sekci barvy maj odvlhčovač na 80m3 s granulovým pytlíkem. Celkem dobrá věc a asi za 2 stovky... ať se daří
Musim se pridat,mas to moc pekny. Vypada to slibne...
A k ty vlhkosti ... Nemyslim si ze by 50 procent bylo nejak moc nebezpecnejch.... Co bych za to kolikrat dal staci mit odtah a poradny ofuk. Jak se ten vzduch hybe je to jina.
K tem granulovejm odvlhcovacum- me nepomohli ani o procento....Ale treba nekomu ano
me pomohlo pritopit,pac s kazdym stupnem navic se vejde do vzduchu vic vody.