Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kokeš
No a jeste k tem broukam nebo co toe je mam je tam porad ale rostlinkam nejak neublizuji a co sem tady tak cetl a ptal se ruzne lidi tak nikdo nevi co to muze byt.
A ted uz jen par fotek
A nejsou nahodou malinci, bili a skacou?? A nejcasteji se objevuji na povrchu kdyz je cerstve zalito nebo jsou hned pod malou vrstvou hliny..... Jestli ano tak se jedna o Chvostoskoce - jsou udajne vice prospesni nez skodlivi, taky je mam ale ne ve vsech kytkach ... vice v mym threadu nebo skudci na rostlinach
BloodyBeer:jak rikas zaliju a jsou skoro vsude :-) ae kytkam nejak neskodily tak jsem to pak uz neresil v growu taky newedeli co by to mohlo byt a pak sem cetl aji tady neco o tom ale jak se jich zbavit to newim (az na kosu a vyhodit ten cocos od plagronu)
Mr.Ice:tak listy mi zloutly tak prvni tyden protoze sem udelal chybu a moc sem si neprecetl navod na ten cocos a nemel sem to pohnojeny tak sem to 2x prolil 2nasobnou davkou hnojeni a kytky se vzpamatovaly a krasne rostly jinak lampu jsem mel tk 5-10cm nad vrcholkama tam sem mel teplotu do29°C
Mno a jeste k tomu hnojeni mel jsem Cocos A-B a hnojil podle navodu a fialovjel mi stonek a rapik listu tak jsem hnojil misto4ml na 1l tak jsem daval 6ml na 1l ale jak to zaclo kvest tak to zaclo delat znova tak se prikoupil Plagron Bloom a k tem 6ml od kazdho sem jeste pridaval 4ml toho bloomu a prestalo to fialovet takze dobry a stim bloomem sem to tam lil pres 30dni plus sem tam pak aji vtesnel tu 125w na rust ale newim jestli to byl dobry napad protoze mi to znovu zaclo nakvetat kolem toho 60az65dne spodky krasne hnedy a vrsky se zacly znowa rozdvojovat az roztrojovat tak sem 125w odelal a nechal jen to 200W a na 75 den byla kosa dodam par fotecek a muze zacit typovacka a muzete se na cokoliv zeptat jinak na prvni grow jsem spokojenej i s vyberem pudy a hnojiv a Cocos pojedu urcite dal i v pristim growu jestli se ktomu zas na nejakou chvilku dostanu
Teada chlape!Fakt pekny,Na prvni grow se ti to fakt povedlo,ty dnes koncis a ja dnes rozjel thread,tak jestli za tri mesice takhle dopadnu,tak budu vysmatej...Ja jedu 125ku modrou a pak budu prikladat obouspektrovou 250tku,kokos teda nejedu,jedu guanokalong.Tak to sem na sebe zvedavej...Jinak myslis ze ta zvlhcovacka byla tak dulezita?ja ji prave ze nemam,ale premyslim o ni,nekdo rika ze je to zbytecny kdyz se mi to hejbe od 30ti do 50ti,tak nwm. Dyztak muzes sledovat moj thread,kazda rada na usporku se mi ted hodi,taky to jedu poprvy. k+ leti! a tipuju krasnych 123 G!