Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od NOwaLIFE Zedy : nemusis sa bat zas tak radikalne do posledneho listu som to nekosil..
to tak len vypada z tychto fotiek pretoze vecinu listov som kosil hlavne pri paliciach
celkovo som skosil 10g listov ( vazene v cerstvom stave ) co v mojom pripade je asi 40% listov .. takze by tam stale mal byt dostatok listov ma fotosyntezu
riesil som to zo znamimi ktory tuto metodu pouzivaju a boli s vysledkom celkom spokojny.. tak si to chcem tiez vyskusat...
vysledok budem moct povedat za par dni.. dufam ze mali pravdu a paldy sa zacnu poriadne nafukovat.. snad som nic neskazil..
gl hf
Ve finále dojdeš stejně k tomu, že obírat listy budeš minimálně.
Rostlin máš více, mohl si zkusit jednu nechat netknutou a viděl by si, která se ti víc nafoukne
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ve finále dojdeš stejně k tomu, že obírat listy budeš minimálně.
Rostlin máš více, mohl si zkusit jednu nechat netknutou a viděl by si, která se ti víc nafoukne
bohuzial rastliniek nemam viac... mam len jednu...
tato metoda sa mi zda ze by mohla mat nieco do seba tak som do toho proste isiel..zobral som noznice a uz to lietalo
cas ukaze ci to bol dobry napad alebo zly.. ja len dufam ze dobry...
diq za obohatenie threadu .. pestu zdar !
k tomu ostrihávaniu listov...je to úplná zbytočnosť,..ale keď už, tak by som ich ostrihal maximálne tak o 60% týždeň pred kosou,...aale ako myslíš...ináč zatiaľ to vyzerá dosť riedke, čiže v tom prípade by som tie listy neostrihával už vôbec...ale čo už teraz...som zvedavý čo s toho nakoniec bude.,.,držím palce
ondrawasek0101 : presne rozmery folii si uz bohuzial nepametam... ale tak 2x2 m sa mi zda.. ale pozor maju tam aj zlatu foliu .. tu neber.. odraza viac tepla ako svetla
ja ti neviem ci to bude mat efekt na nafuknutie palic predsa len je zakladnym faktorom svetlo jeho spektrum , ziviny a vzduch...
To ako keby si chodil kazdy den do posilky a jedol by si iba rozky :P z toho by si objem nespravil
50. den 12/12
zatial ziaden velky boom .. rastie to pomaly, ale isto
+/- za tyzden zacnem flushovat
Legenda :
Teplota : den 26.5 - 27.8 / noc 22.3 - 24
Vlhkost : 39 - 36 %
hnojky : grow 1.5ml/l , bloom 4
na fotke je aj jeden z mojich domacich milacikov, tiez sa uz nevie dockat kosi..
jednen z vrcholov, na moj vkus su stale trochu riednke, ale zacinaju sa nafukovat a stale viac cukornateju, dam tomu cas .. uvidime co z toho bude
diq ze sledujete moj thread, gl hf setkym
zdar Growery a Growerky !
po dlhych dnoch vyslnovania sa pisla na radu kosa..
vcera ( 59. den ) 12/12 po 5 dnoch flushu som sa rozhodol ze nastal cas grow ukoncit a preist na fazu susenia a neskor ochutnavania ( moja oblubena cast )
v boxe sa uz vyslnuje dalsie osadenstvo .. ale k tomu sa vratim az po ukonceni tohto hreadu .. pred tim by som rad ece cely grow zhodnotil z mojho pohladu ( budem rad ak prispejete aj svojimi nazormy ), rozbehol malu typovacku a po dostatocnom presuseni ece pridam smoke report Zhodnotenie :
na prvy grow si myslim ze je uspech aj to ze som to dotiahol do konca, za co vlasne vdacim hlavne vam ludom ktory prispevaju na G a obohacuju ho svojimi poznatkamy a skusenostami, nasiel som tu vela threadov ktore mi pomohli a naucili ma nieco o botanike marihuany .. touto cestou sa chcem podakovat ich pisatelom, takze DAKUJEM
co sa tyka zhodnotenia mojho growu z pohladu vynosu a kvality materialu zatial mozem hodnotit len z estetickej stranky a ta ma bohuzial moc nepotesila, paldy su dost riedke a bohvie ako sa nenafukly .. za vinu to pripisujem zlej volbe genetiky, kedze som isiel No Name semena ktore maly uz na zaciatku pochybny povod tak som to vlasne mohol aj ocakavat .. ale aspon som sa naucil ako sa starat o rastlinky a zoptimalizoval som si box co sa mi v buducnosti urcite hodi, kazdopadne sa uz neviem dockat kedy sa moj matros dostatocne uschne a nalozim z neho niake tie bonga na testovacku aj ked to urcite najlepsi matros na G nebude, ale mna zahreje pri srdiecku uz to ze som si ho sam vypestoval .. to bude zatial asi tak vsetko co som povedat chcel, takze nastal cas rozbehnut typovacku !
bohuzial pre tento krat bude bez vyhry, vasou jedinou vyhrou bude ze najblizsie try tipy dostanu odomna K+
tipovacka pobezi dovtedy kim sa vsetok matros dostatocne nepreschne
aby to bolo zaujmavsie ja si svoj tip necham pre seba , takze mozte odhadovat len za pomoci fotiek ktore som pridal
gl hf zatim ..... No lifer Nowa ..