Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jasný,jasný kostoval zrovna mi s toho rinci v hlave v prvni chvili mam chut si volat sanitku mocnej najezd kterej se postupne ustaluje hucet takhle furt tak nemuzu mezi lidi hehe fakt sila na to ze je to sekly ve 40.dnu tak 2x kloubok dolu a trenky az ke kotnikum.urcite znas ten pocit kdy mas chut vsechny zhulit aby taky poznali tu silu ucinku
Jo jo jasný Taky mám takovího kamaráda co by balil jen strašný velký Špeky a nejmín investoval :-D A Tak když sem sklízel CHTĚL UBALIT MEGA Mocnýho Aby to ochutnal Až si Ublinkl No...
Hulení nejní svinstvo...Svinstvo jsou Ti co ho nerespektují a odsuzují ho...
on to sklidil venku tak ze toho mel celkem kvantum az jednoho dne prisel s tim ze sere na ganju ze je to uz na nej mooc hulil tak 8 let a ted uz rok nehuli
tak ze je tu typovacka: ja sam to jeste nevazil,ale muj typ je 500g kdyz pripocitam tech 30g co uz sem vyhulil a jednu kytku co jsem sekl predcasne protoze nebylo co kuřit
to co držíš v prstech tak okolo 4g,,, celek hmm tak 385g ale přeju o hodně víc..
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno