Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus pro LIEROS:: Pic kamo jaK to myslis ze to bude hermac??? co bude hermac? to asi jeste myslis k tem mynulym fotkam ne? hermac uz je w prdeli davno davnicko Pestu zdaaar
A jeste neco ty kytky co jsou tam mezi nima tak je to 1xJH a 2xBella a ty rostou vkazda v 15l kyblu s cocosem.hnojeny komplet ahcka. jsou ve 13 dnu kwetu 12/12... mezi tim je tam dorustaji 6xCHRONIC , 2xNLka a 8xG-13 a 2xSnowW..
A copak to tady v ty krabicce bude???? Ze by Triakovy regulator??? MNOO Z GROWSHOPU ASI NEBUDE ALE TAKY ASI NEBUDE STAT 1250,-KČ TENTO STAL 180kč a trosku prace... Ale jede jak ma.. tag kdyby neco poslu adresu...Pic at to ROSTE!!!
to lieros.
koukam, ze prispevek je o x desitek :-) stranek a fotek a hlavne dnu pozdeji.nojono stava se kdayz clovekl komentuje a hodnoti kazdyho cloveka a dava kazdymu rady a pritom sam by se mnel nad vsim zamysliet.
to dzuvis
kemo vypada to docela fajne a s tim reg sem ted akurat nasr.pac sem dfaval nakejch 1500 v shpu.no a ted koukam ze sem moh usetrit prez talir.tak pestu zdar.
Nazdarek lidi tak kyti se maji krasne k svetu jen se zelenaji... delaji mi velikou radost na tomhle skurvenym svete....a v mym posranym zivote!) no dost tech vycitek podivejme se spis na nejake fotecky ne?....Peace..
Nazdarek lidi tak kyti se maji krasne k svetu jen se zelenaji... delaji mi velikou radost na tomhle skurvenym svete....a v mym posranym zivote!) no dost tech vycitek podivejme se spis na nejake fotecky ne?....Peace..
prvni foto..1- WW ukousnuta !!
2- Juice Fruit- tesim se moc
3-budouci posadka.. 8xG-13 2xSW
4-Belladona 13den po prepniti
5-CHRONIC po 1 zastipu..
Ja mam G13 hash planta je to spis indika, mam ji jednou stiplou a je to peknej kericek a v kvetu uz moc neroste a prepnout podle toho jak ji chces velkou ..Ave Aza..
To: Azachyel
no pochopitelne kytky chci co nejvetsi s maximalnima palkama jeste tak 5 dni pockam nez to prepnu.... konecne mi vodpadne zatmivani 3 kyti po 12 hodinach svitu a nake dnesni foto..