Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatim dost dobrý, pěkně rozrostlý.. ale neřikej mi, že na to eště doma nepřišli??! mi neřikej, že když to máš v pokoji s dvěma prckama tak vám tam máti neuklízela a nepřišla na to, zvlášť teď před vánocema... každopádně fandim a neprovař se, tohle vyhodit by byla škoda
jj..Box ma okolo-- VxŠxH-60x40x30--,stará skrinka,mám to pri posteli..len som mal ráno málo času tak som nestihol doplniť žiadne informácie....no hej rodičia už o tom vedia, je pravda že toto sa v domácnosti utajiť nedá ( a už vôbec nie v paneláku a v dvoj izbovom byte...)...vedia čo tam je aj bratia...sľúbili že to nikomu nepovedia a nejako velmi ich to ani netrápy...a teraz tý rodičia, no to je už trošku horšie, proste poviem to tak že môžem sa hocikedy vrátiť z vonku alebo zo školy domov a može sa stať že doma nič nenájdem ...rodičia sú veelmi proti jediná moja mini obhajoba je to že som plnoletý, no aj tak som v byte rodičov a oni to doma mať nechcú...kruté že?...keď dnes mama ešte zistila že do toho investujem peniaze ( konkrétne do pachového filtra ), počúval som dve hodiny kázeň ....pritom ona sama mi povedala že jej to smrdí tak kvoli tomu som sa s tým poponáhľal...a v kuse z jej strany padajú otázky že čo s tým chcem robiť...keby som povedal že húlim okamžite to ide von...čiže keď toto dotiahnem do konca, bude to zázrak, tak držte mi palce....čaute zatial
papaOUT :
som na tom podobne ako ty kamo cice my to matka killnut nechce ale pocita s tim ze to pestujem " len tak " .... ale vie ze hulim a povedala ze obas mozem ale nech nechodim stale s hlavou ako balon
odporucam 2 riesenia... povedat fotrovcom ze to je 4 fun pestovanie
a ked pride cas na kosu tak susit u kamosa alebo to pekne skos, a spodne palice ktore su aj tak odpad im ukaz ze zahadzujes a povedz im ze to je cela rastlina.... a vrchne palice si niekde pekne vysus a mas hulenicko ..
aspon tak sa to chystam vyriesit ja... gl hf go HIGH !
no hej hovorím rodičom vždy že to je len tak pre zábavu...ale aj tak sa im to moc nepáči...ale aj keď mi to vyhodí mamina , tak sa nezabijem...aspoň som nazbieral nejaké skúseností...tie mi nevyhodí
no a prikladám foto môjho boxu - ...ta horná časť je dorobená (asi 10cm) lebo to bolo na výšku ttrošku malé...vyplatilo sa...a fakt prepáčte za kvalitu foto ale lepšie to nejde...
čaute....no takže dnes som bol v tescu a kúpil som ešte jednu úsporku presne toho istého typu len s výkonom ( 12watt - 8eur... )...už som ju tam aj dal, viacej svetla už dávať nebudem uvidím čo s toho bude...dnes je 15 deň kvetu a ja mám v boxe už len 5 cm na výšku, myslíte že sa ešte bude velmi ťahať do výšky???...ďakujem
papaOUT :
to zalezi no genetike kamo... niektore modeli dokonca po prepnuti na
kvet uz skoro vobec neratu do vysky.. ale obavam sa ze tych 5cm bude malo.. vsak uvidime... drzim palce.. gl hf