Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím. Máš to moc pěkné. K+ si zasloužíš. A kolikátej den kveteš ? A kolik tipuješ na váhu ? jinak rastafary kolik ti je let ? a co si vypěstoval ?? že si takej odborník a nepoznáš seno od marihuany ?? Možná to bude tema ůsporkama že se to tolik neobsypává ! pak to smažu ať tu nezasírám tak pěkný thread jako rastafary !!
takže sem dneska lodyhy ufik a vysej vzhůru nohama, kvantitu ani kvalitu netřeba hodnotit, páč se to všechno pokládalo za beta pěst a semena byli z pytle :-)
je toho tam tak 12g, no do bongu tam prostě něco je a to je úspěch :p
za to ale vyhlašuju soutěž o doporučení odrůdy/seedbanky, jelikož je toho na netu ranec a já zkušenosti nemám, tak se ptám vás zkušených pěstitelů co mám zakoupit... teď trocha specifikace: bude big tower case (60x50x20), bude 125w red cfl, budou plagron chemie a hlína z gshopu, pojede se scrog.. já bych si od odrůdy přál kvalitní větvení, menší vzrůst, kompaktní pálky, samozřejmě vysokou kvalitu kouře a bylo by super kdyby to vyšlo kolem těch 25é
prosím kdyžtak sem postněte link na semena/banku a třeba nějaký doporučení, kdo mě přesvědčí dostává káčko... dík moc! a hepy ňů jýr!
tady je popis toho co pestuju.
Me vyklicily vsechny. zatim nemuzu rict jestli to budou vsechno zensky ale aspon neco
EDIT : Well known for its medicinal properties, it is sold in the Dutch pharmacies as prescription medicine. Relaxing and calming effect. Very good in SOG and ScrOG systems.
asi sem tam měl napsat aby doporučovali lidi co už něco vypěstovali a vědí co z toho vyleze i když jim na tom videu vyrostl solidní keř tak bych spíš chtěl něco osvědčenýho víšco