Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak dneska budou krasky upgrejdovat. jdou do 11l květniku a budou se stěhovat ze sklepa do male misnoti kvuli vlhku a zimě v tom sklepě je přes noc 85-95% vlhka a teplota klesa až na 15 stupnu. po domluvě z karlo pujdou 3 kyti od kažeho druhu do matkarny budou mamyni takže mi jich zbydou 11 ks. do matkarny pujdou ty nejhezči a podle mě nejzdravějši kusy aby jsme měli dobrou genetiku.
díky za odpověd třasla se my ruka tak jsem je nestřihl všechny stejně.a když už jsme o střihani tak ty fleky co jse my tam udělaly, tak se začinaly dělat i jinde je možne že šlo o plyseň?? tak jsem ty listy taky fikl tak jsem zvědavej?
26.den 18/6
kytky od přesazeni se jako by znova nakoply a vypadaji čile.
postřikal jsem je krupikolem proti plisni. ty fleky se mi dělaji furt co stim??je normalni že mi žloutnou ty spodny listy?
hmmm, ja by som povedal, ze to bude jedenim, pripadne PH .... zeminu mas v pohode? skus nabuduce preliat len upravenou vodou a checknut PH odtekajucej vody