Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo me ten muj sice horší ale taky keřík začíná kvétst. už aby to bylo
nedokážu odhadnout za jak dlouho kyti dokvete,na mym threadu nikdo neporadí tak fakt nevim
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r Ach ta ceštyna...
jednomo zdejšímu členoj, a hlavně MRTĚ...
Proc to neni cesky?
Ctou to i lidi mimo okruh tvejch pratel/mimo tvuj region.
a neco ne OT??
imho,co se cheese tyce,je to moje vec...a uprime receno...jak tady kazdej uvidí(pokud to kámoš schválí) mě nejde o výnos(jako jde,ale když sklidim z cheese misto 200g jen 50g,nebude me to vadit )
a co se cestyni mojy tíče... mně to nepřide zas ňáko extrémný!
Rajda_Edit: Nebudu ti zasirat galerku. Dovol mi jen takovej myslenkovej konstrukt: Kdyz uz neco fotim a pisu a davam to na net, delam to pro sebe, nebo spis pro ostatni?
Kazdopadne si delej co chces, je mi to u pr**le. Je mi jasny, ze se zlobis, za to K- za desinformaci
Obsah versus forma? = 0
k- je mi upe u prdele ...
a ze me usmerni nekdo,to dokazu naopak docela ocenit ....
prijdou ti popisky aspon z 2% naprosto nečitelný?
a jeste k tomu je prokázaný,že pokud neco luštíš,procvičuješ mozek....ale asi tě to sere
obsah versus forma?
takže láska nebo sex?
....jo a smaž prosim ten prispevek i tudle reakci...
čest,
pěstuji lady Salvii už několik let (cca 8) za tu dobu už jsem si "vyšlechtil" kytky, které snesou větší sucho, ale pokud to máš klon z kytky, která byly zvyklá na větší vzdušnou vlhkost tak jí pěstuj na východní nebo západní straně v místě z royptýleným světlem jinak ti jí slunce zničí...
o tuhle se postarej a její klony klasickou metodou přizpůsobuj suchšímu vzduchu... nezapomeň, že ska Pastora má radši kyselejší půdu...
a květináč min. 5l (a i tak je to málo)
ale v podstatě dělej jak uznáš za vhodné...čest
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Koukám na tu diskuzi tady ohledně prostřihávání...já osobně prostříhávám něco v květu, ale jinak to v rustu moc nema cenu. Proč to se tady rozebralo. Na druhou stranu si myslim, že to jak jí kapr potrápil v tom skleníku nebylo až tak na škodu:-D Nepojede tak rychle, tudíž se tam pěkně vejde....kdybysme jí nechali jako "elektrárnu" pracovat na plný obrátky, myslim že by z toho skleníku za chvíli vylezla ven.
Původní příspěvek od VendyS Koukám na tu diskuzi tady ohledně prostřihávání...já osobně prostříhávám něco v květu, ale jinak to v rustu moc nema cenu. Proč to se tady rozebralo. Na druhou stranu si myslim, že to jak jí kapr potrápil v tom skleníku nebylo až tak na škodu:-D Nepojede tak rychle, tudíž se tam pěkně vejde....kdybysme jí nechali jako "elektrárnu" pracovat na plný obrátky, myslim že by z toho skleníku za chvíli vylezla ven.
tjn,a hlavne sem zvedavej jesi stres za rustu pozitivne ovlivni konecnou petenci....jak sem tady hodnekrat cet...
imho.šalvěj kropim několikrát denně odstátou vodou,+zajištuju aby měla neustále vlhkej substrát a na to,že to vypadalo,že chcípne,začala aspoň přežívat a vypadá to,že se rozjede
...šalvěj se docela rozjela.....
vdova kvete jak o závod,ale svilušky ji dával nafrak...
-skropena omite30
-lowrideri byly skoro vsichni samci,ale zustaly 3 samice a samci daly luxusni pyl
-fota sem casem urcite nahazim
pěkné pěkné.Závidím ti skleník s tím se daj dělat divy.Já už jsem sklidil,sice jsem to neměl tak pěkný jako ty ale příští rok to bude hezčí :-P Přeju klidné sklízení a hodně gramů