Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jako mnohé z vás, tak i nás letos navštívili nechtění hosté...
Bohůžel vzali červený pheno Lebenese- byla to nejlepší outová kytka, kterou jsem za osum let pěstění měl. Chtěl jsem za každou cenu tuhle genetiku zachovat, alespoň z části pomocí pylu, smůla ty svině ji vykopali i s kořeny a odtáhli celou... Ještě k tomu polámali větve na ostatních kytká- cca 200g navic v prdeli.
S čorkama se setkávám každej rok, ale tohle je už moc, kdyby vzali vršky, ok byl bych nasranej, ale nenechat ani na brko je už fakt moc! Tentokrát jsme se rozhodli, že už to nenecháme náhodě a zbytek budeme bránit! Nejhorší na tom všem je, že už byla propláchlá a dnes jsme pro ni šli! Nakonec jsme sklidili Erdbeeer protože jsme nechtěli riskovat- fota časem až vychladnu...
Jo ještě jsem tu měl pár "upozornění", že Lebanese nestojí za nic... No tak jsem měl vždy asi štěstí na pheno- měl jsem celkem 4 kytky a 3 phena, všechny skvělý, bohůžel tohle bylo zdaleka nejlepší... Odhad výnosu byl 300-400g naprosto tvrdejch a pryskyřicí obalenejch palic...
EDIT: No ted jsme zjistili po vážení, že už máme doma přes 600g, tak snad to zase takovej průser nebude...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tohle je parádní sativovej model, nebo spíš jsem schytal dobrý pheno. Sice výnos nic moc na víc jak tří metrovou kytku, odhadem tak 200g, ale fakt pěknejch tvrdejch pálek. Byl opylován více modely, bohůžel jsem jednu opylenou větev v nasrání z čorek usekl mačetou... No jen se trochu bojim tý chuti, bez hnojiv byl asi jen tejden, ale nedalo se nic dělat, toho už jsem jim nechtěl nechat!
Sorry za ty fotky, ale fakt jsem neměl náladu si s tim hrát...
Lidi jsou kurvy.Jsou líný si zasadit kytky a když pak vydí co se pečlivejm lidem povedlo závidí a jdou čooorovat.Potkat ho tam tak mu tou mačetou useknu ruce!Jsou to zmrdi!!!Nejhorší je, že už čooorujou i lidi o kterých bys řekl že jsou kamarádi!Nejhorší je, že nic nezmůžeš!!!
Přeju upřímnou soustrast, říkáš že to nenecháš náhodě? jak chceš bránit kytky? Letos mi jedno poličko oškubávali stejným způsobem a myslím, že jsem to docela dobře vyřešil
Klon ze stejný matky jako loni, bohůžel se jim letos nechtělo moc růst, ani květ nebyl žádnej obří jako minulej rok, ale naštěstí furt stejně orosenej a tvrdej. Sklizeno včera. Výška asi tak 1,3m.
Tuhle kytku něco od začátku trápilo, nějaká listová rez či co... Neřešil sem to, stejnak už tam nebylo místo... Výška cca 1m. Řidší paličky, spíš do bongu nebo na haš- uvidíme!
Původní příspěvek od Časlove Tuhle kytku něco od začátku trápilo, nějaká listová rez či co... Neřešil sem to, stejnak už tam nebylo místo... Výška cca 1m. Řidší paličky, spíš do bongu nebo na haš- uvidíme!
ty listy vypadají na málo fosforu ... plus řidší paldy - to by odpovídalo
ty listy vypadají na málo fosforu ... plus řidší paldy - to by odpovídalo
Díky za radu, nicméně to rostlo ve stejný zemi jako ostatní kytky, který tenhle problém neměly... Nevim a neřešim!
Jinak nějak nestíháme sklízet a spracovávat... Nicméně čorky se nám pokouší s timhle problémem pomoc! Ukradeno celý pole číslo 2- loňský hlavní ( http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=265493 ), bohůžel jsem letos tohle nefotil... Přišli jme celkem o sedm kytek a jediná, která mě fakt mrzí je Nebula, ta byla moc pěkná a jinou nemáme...
Tahle kytička mě příjemně překvapila, bál sem se, že v outu to nebude tenhle model zvládat moc dobře... Ale nakonec paráda, tvrdý obsypaná pálky, sice menší, ale to vůbec nevadí! Zatim sklizena z půlky plně zralá a bez plísně! Testovací vzorek jsem uštípl asi před 3 tejdny a i nedozrálý to byl mazec, tak jsem zvědav!
Výška: cca 2,2m.
Docela pozdě začala kvést, ale najednou ostatní dohnala fakt hezky mrška jedna. Za poslední tejden chytla fakt pěknou barvu! Zatim sklizeny vrchní palice.
Výška cca 160cm, jednou zastříhlá.
P.s. sorry za kvalitu fotek, zapomněl jsem foták doma, tak je to z telefonu.
Jediný nedotčený políčko se čtyřma metrovejma mrzáčkama (2x California orange, White russian, Chronic) bylo sklizeno 26.10. Vše naprosto bez plísn. Kytky nebyly hnojeny, na výnosu se to projevilo, ale naštěstí na stavbě palic vůbec- tvrdý a parádně orosený.
1) Chronic
2) White russian
Pheno z řezu je o hodně lepší než ze semen (nějak na ten semenej Chronic nemám štěstí). Byly trochu problémy s růstem, nějak se mu nechtělo... Ale v květu paráda- ne uplně velký palice, ale zato hodně tvrdý!
Výška: 1,7m, bez zástřihu.