Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no storme1249
pokouřit si rostlinu plnou Kristalonu to vyžaduje odvahu...
myslím, že to bude "chuťovka" s "mírným" škrábáním a pokuckáním, které nepomůže zjevně ani sám velký Che... ale sílu by to ukázat mělo...
fascinuje mě ta slintající nedočkavost...
ať má sílu a ať se daří čest...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
kristalonem jsem hnojil naposled pred 14 dni tak doufám že už tam nebude moc znát. stejně sou to spodní malý paličky na malejch větvičkách,kterých jsem se chtěl zbavit
nedočkavost je velká to je fakt vubec nedokazu odhadnout kdy to dokvete ale tak tipuju začátek září nebo ne? co myslíte?
Zdravím opět všechny příznivce dobré venkovky
Kytičkám se daří dobře,paličky kynou,vlivem slunce se už taky hezky obsypávaj a začínaj bejt k nakousnutí
Kristalonem už 2 týdny nehnojím,hnojím kopřivami a za chvíli se an hnojení asi už vykašlu úplně.Za jak dlouho bude sklizeň vážně netuším,budete mi muset někdo poradit.Přidávám i další fotky svých pěstovaných rostlinek abyste si nemysleli že chci jenom ganju
dost keců,teď už photos :
1.pohled na obě kytičky
2. nepovedené makro jedné z palic
3.nekvetoucí květina přesunuta na balkon do nedostatku světla ( už zaplaťpánbůh začíná nakvétat)
ok,doufám že mi pak před sklizní někdo poradí. Dneska sem si všiml že to vypadá trošku na jednej palici oprcaný. nevim jestli tu má někdo v okolí samce a teď už asi ani nic nevyřeším. asi je to z toho mýho hermouše,to bych už nemusel mít žádnej oprc
tak ,zítra nebo pozítří jdu jednu z kytek sklidit. pestíky už hnědnou a s tou dobou květu jsem se asi seknul.no nevim ale az jich bude tak 70 % hnědejch tipuju že to bude k pokosení. pak upnu photo ;-)
Tak a je to tady. Dvě kytičky šly definitivně pod kosu. Moc toho sice neni ale tak příště to bude lepší.Palice vypadaj nádherně,lepí to,voní celej barák,no prostě báječný.Kolik bude gramů se bojím odhadnout ale pro vlastní potřebu si myslím že ot na chvíli bude stačit.Z listí a spodků budu dělat mast.Myslím že jsem sklidil tak akorát.Mikroskop ani lupu nemám takže jsem to víceméně odhadoval.
Tak a je to tady. ani jsem se nestačil rozkoukat a je konec října. Přidávám hodně fotek,ke každé bude koment. takže se koukněte jak to vlastně všechno dopadlo :
první skosená kyti,chuť výborná,paličky krásné ale zhulenost téměř žádná.Nevím čím to bylo,dost pršelo tejden před sklizní.Ani nevim kdy byla sklizená ale asi tak půlka září bylo toho pomálu.Na fotce sice neni všechno ale tipuju výnos tak 25 gramů. Nic moc ale stačilo
Tak,ted přidávám druhou lady. Ta už byla o poznání hezčí ale také menší.Jemně fialové paličky chutnaly dobře a zkuřovali báječně. Bohužel toho bylo tak cca 15 g,byla malinká ale krásná.Foto mám asi 4 dny před sklizní pak už žádné došly baterky
Tak a konečně nejkrásnější a nejlahodnější kytka. Byla poslední dva měsíce na balkoně,nekápla na ni ani kapička vody. Prostě pecka.Bohužel nestihla dozrát a při prvních minusových teplotách jsem to nevydržel (navíc plesnivěla jedna větev) a pokosil jí. Výnos tak 20 gramů ale kvalitního kouření,paličky tvrdý a lepkavý,no prostě nádhera. PŘidávám photo i do dalšího příspěvku kochejte se
Tak a tady poslední fotky.Výnos tedy tak 50-60 gramů,opravdu jsem to nevážl a vzhledem k tempu jakým to ubývá a ubývalo se to opravdu nedalo :-D ted dokuřuji poslední paličky - viz poslední fotka.Bylo to krásné,občas napínavé ale zajímavé :-D příští rok další pěst a bude to lepší,to slibuju Komentujte a hodnoťte jsem na to sám zvědavej. S pozdravem Storm1249