Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 7 years of solar power growing
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
storm1249
Stálý Člen

Karma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

škoda no.... plíseň se dala čekat vzhledem počasí,i já musel pokosit předčasně,výsledek je však pořád dobrý )

Old Post 23-10-2009 v 08:10 AM
storm1249 je offline   Profil uživatele storm1249   Find more posts by storm1249   Foto galerie člena storm1249   Click here to Send storm1249 a Private Message   Add storm1249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Thaifun Horizon Příspěvek č. 66

Thaifun Horizon-to je moje pýcha a byl jsem na ten model opravdu zvědav-konečně začly hnědnout pestíky,-už jsem myslel, že přemrzla a zarazila se, vidím to ještě na pár dnů, pokud počasí dovolí, přihnojovat to asi už nebudu, i když mi to láká

To: storm1249: Jasný, díky

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 23-10-2009 v 08:16 AM

Old Post 23-10-2009 v 08:10 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Rox, Sweet killer Příspěvek č. 67

Tyto krásky jsou pozdní klony, proto jsou tak malé-a je to i taktický záměr kvůli čorkám atd.
Zprvu jsem je měl doma, vypiplal jsem je-vypadaly dost bídně, když jsem je dostal-jako ta nejposlednější větvička a ještě k tomu něčím nakažená. Dostaly potřik biolem, otrhal nakažené listy, přihnojil a bylo to lepší.
V půlce léta šly ven, kde se trochu rozrostly a byly tam až do konce babího léta.
Kvůli špatnému počasí jsem je dal na pár týdnů do skleníku a když i tam přituhlo, rozhodl jsem si je vzít dom-pod okno.
Snad nepřemrzly, protože se mi zdá, že už moc nedozrávaj- ale to by byly takové gumové, vím jak vypadá, když je rostlina po tuhém mrazu a na to nevypadaj, možná jsou jen trochu v šoku-jednu noc tady bylo -6 C, když byly ještě ve skleníku.

Fotky: 1,2,3, Rox

4,5 Sweet killer

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 23-10-2009 v 13:10 PM

Old Post 23-10-2009 v 08:26 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

celek Příspěvek č. 68

v popředí je hodně opožděná Durga Mata-má bílé pestíky, za ní Rox a ten paskřivec je Sweet killer-klony mají slabý kořenový systém,-tak se hodně viklaly. (mají asi 35cm a jsou ve 3l květináči), hrozně to voní.
substrát: Plagron Light mix+kravský granulovaný hnůj
hnojeny jednou Alga bloom, párkrát Alga-mic,

Také nevím, zda-li bych je mohl zkusit ještě přihnojit, kdy je budu sklízet, První půjde asi Sweet killer-tomu dávám tak max týden, Rox tak cca 10 dnů, Thaifun Horizon nejdéle co to půjde, jelikož je venku, budu rád za návrhy času kosení.

Naposledy upravil Apartman 23-10-2009 v 13:42 PM

Old Post 23-10-2009 v 08:33 AM
Apartman
Goofer

Shrnutí Příspěvek č. 69

Zjistil jsem tento rok, že opravdu záleží i na začátku sezony-když se dají semínka klíčit na konci května, tak už je to jiná vlna, než dubnová, která je podle mně absoulutně nejlepší varianta. Naopak na pořízení klonů na OUT , si myslím, že je ideální ten konec května, max. začátek června. Ale záleží samozřejmě na počasí atd.-ten červenec-jak pršelo-nic moc rozjezd-málo slunce a jak velkou rostlinu plánujete.

Ty 10,11litrové květináče jsou dobrý nápad jen na místech, kde je vyloženě špatná zem nebo potřebujete s kyti manipulovat a vychytávat slunce vzhledem k různým jeho polohám v ročních obdobích. Je patrně nejlepší v květníkách udělat drenáž+misku pod ně. Potom by vás neměl překvapit i týdení déšť. Já jsem na mnoha místech misku neměl a rostliny na to reagovaly naštěstí tak, že jim kořeny prorostly v obdobích sucha až do hlíny pod květináči.

Ganja samozřejmě potřebuje slunné a teplé stanoviště(ale i dost vláhy za tohoto předpokladu v období růstu), jinak je i náchylnější k chorobám a plísním. (viz můj chcípáček Shiva skunk pod stromem)

Pro OUT je podle mého názoru vhodná kupovaná hlína, za předpokladu, že si ji doladíte např. žížalým nebo kravským trusem, trichdermou, moučkou atd. Většina kupovaných hlín je defacto pěstební médium vhodné spíše na INDOOR. Kdo má doma kompost, by ho měl využít a zmíchat třeba se stavebním odpadem, kvůli ph a provzdušnění.

Hnojiva-tekutá jsem používal spíše jako doplněk-hlavně Fish mix, Alga mic, a Alga bloom, na řízky kořenový stimulant od Plagronu. Základ by měl být v hlíně-letos jsem hlínu na místech,kde plánuji vysadit příští rok např. posypal kostní moučkou a prokypřil. Na jaře zakomponuju do země kravský a žížalí hnůj+moučku už jen trochu.

Výnos byl slabý-nejvýnosnější kytka(Trance f2-což už vlastně neni Trance) měla něco okolo 30g, průměr tak 15g na kytku, Taigy měly cca 15-20g na rostlinu. Ale jsem spokojen, rád ochutnávam. Chtěl bych příští rok mít tak 2 výnosnější(alespoň 50g/rostlina) a zbytek opět mrňouse.

Letos se povedlo, žádný lokální mráz na začátku řijína apod. nehrozil, i když, už v půli řijína padal déšť se sněhem, když jsem sklízel Northen Flame.

Old Post 15-11-2009 v 11:49 AM
Apartman
Goofer

Smokeports: Příspěvek č. 70

Taiga

-Ovocná, příjemná chuť i vůně, neškrábe(když se správně usuší-paráda)

-Účinek je rozkopávající(docela mi po tom skákalo srdce), a je tak činorodý, až vás to paradoxně zmůže. V menších množstvích se ale projeví dobře-smích i dobrej pokec.

Lebanese

-Kyselá, štiplavá chuť-(trochu mi to zklamalo)

-Účinek těžkej stoned, síla, cítíte to od nohou

Jinak to je vhodná odrůda na křížení díky jejímu brzkému zrání a olepenosti ale čekal jsem spíše trochu jinou červeně podbarvenou vůni (s nádechem růže).

Northen Flame

-Pepřová, skořicová chuť, ani náznak senovitosti, zajímavé-jinak jako sušina nevoní. Jen snad pro pasivního kuřáka se může zdát senovitá.

-Účinek je do pohody, provozu a komunikace schponý, hodně se to přibližuje pojmu "příjemná a ideální ganja do pohody a do společnosti"

Shiva Skunk

-Přírodní a lehce skunkovitá a česneková chuť, vůbec neškrábe-ideální. (věřím tomu, že Sensi seeds má nejmedikálnější modely)

-Účinek je hodně závislý, kolik toho člověk zhulí ale i v tomto případě se dá říci, že je to hodně příjemný, přírodní a provozu schopný model, každopádně 100% stoned to ani zdaleka není. Spíše to má takový rozkopávací efekt, když se to s ním přežene.

Trance F2

-Kyselejší a štiplvější chuť-takový toxic citrus

-Účinek tak zhruba půl na půl(stoned/high), dost silný

Trance F2 už není Trance,- jak píše seedbanka: Je to odrůda F1-to, co z ní případně vypadne za semínka se bude už dost odlišovat-a taky že jo-bylo to podobné ale ne tak dobré, navíc jsem to
trochu o pár dnů přetáhl. Měla víc sativové rysy než F1. Fotku sušiny už nemám-je to zhůleno.

Naposledy upravil Apartman 17-11-2009 v 12:42 PM

Old Post 15-11-2009 v 12:28 PM
Apartman
Goofer

Smokeports II Příspěvek č. 71

Durga Mata

-chuť parfumerie, nedovedu si představit hulit jen tuto odrůdu delší období, je to příjemná změna ale...je to moc aromatický do takovýho dobře známýho chem podtónu, svádělo by to nezasvěcené ochutnávače říci, že to je hnojivy ale těžko,-je to odrůdou!

-účinek je středně silný ještě funkční indický stoned

Thaifun Horizon

-chuť jemná, softový kouř, žádnej kašlák, dobře leze do těla i z těla ven!

-účinek je energický, stačí 2 pávy a už cítíte energii stoupat od nohou, doporučuju pro milovníky sativ.

Rox

-chutná docela jako kakao, příjemná, lehce kořeněně nasládlé aroma

-jste hodně vysoko, přitom se usmíváte-šetřim si pár posledních paliček na slivestra

Sweet Killer

-sladký, hustý kouř, je to profi chuťovka

-ne nadarmo mu dali tento název, maximální stav, nechápete, je to pravý zabiják, v indoorový verzi to musí být bezkonkurenční Obsypanec pryskyřičný.Na silvestra nebude chybět v mý krabičce poslení záchrany

To je pro letos ode mne definitivní finiš, díky za karmy, dotazy a rady, vše nej do novýho roku

Naposledy upravil Apartman 27-12-2009 v 15:07 PM

Old Post 27-12-2009 v 14:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás