Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohužel kiwi skunk na kterej sem se tak těšil mi děda, když sekal přejel sekačkou kiwi totálně nasračku když sme pak přesazovali super skunk děda mi ho podával na balkon a květináč najednou prasknul takžee ss taky KO achjo,když se daří tak se daří
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 16-05-2009 v 20:11 PM
Zdravím growers! Dneska sem se byl podívat na holky udělali mi zase radost, když sem otevřel dveře na balkon hned mě do nosu praštila krásná vůůůně cannabisu dobrý je, že i babičce to voní říkala, že je ráda že to tam má, takový rostlinky prej ještě neviděla říkal sem jí, ať si ještě počká,pak to bude tepr vůně-kráásně skunkováá už aby to bylo..
Dnešní fota
Super skunk vypadá to, že to bude pěknej keříček, zatím je to nejhezčí kytička
New york city diesel ten je hned za ss, on nám ještě ukáže jakou má sílu
Cheese ze začátku byl takovej zabržděnej, teď se začíná teprv rozjíždět
uvidíme za týden jak bude vypadat kdytky dostávaj kopřivovej výluh (3 tejdny starej) takže musej vystřelit
krásná Blueberka
a takhle se rozjíždí A.M.S. je z druhý várky řezů
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 20-05-2009 v 20:10 PM
ukážu vám jak pokračuje nakvítání White rhina a Himalaja gold
nechám je ještě trošku povirůst a pak je budu zatmívat. Bude to takovej pokus a taky aby sem už něco ochutnal z letošku
Dneska sem se byl podívat na holky, po pátečních kroupách vypadaj fakt hrozně kroupy a vítr udělali svý a dneska má bejt ještě hůř. Druká várka řízků určitě půjde dovnitř!
přidávám na ukázku pár fotek
Super skunk tady na tý fotce vidítě jak to potrhalo lístečky
New york city diesel
Cheese
Caramelicious
Cheese je asi nejvíc zdevastovanej (dejte plnou velikost)
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 28-05-2009 v 23:10 PM
čest.nic si z toho nedělej,že jsou takhle poničený...oni se s tím poperou.
Jen bych ti poradil ten caramel zastřihnout,poněvadž to roste jak kráva do vejšky.SSák bude jasnej keříček,ale ten karamel podle mě bude pěkný vtáhlo,takže se bude muset pěkně šmikat a lámat.no nic..ať to frčí.máš pěkně pestrý jídelníček..jsem zvědav na Mazara venku.
Zdar Melvin. Jo poperou se stím jen mě štve jak teď vypadaj.
Cheese a Carameliciouse sem zaštípnul ten den co sem to fotil, taky se mi nelíbilo jak rostou do vejšky:/. Z SSáka bude pěknej keřííček mám z něj zatím největšíí radost
říkáš pestrý jídelníček...jsem rád, že sem měl tu možnost sehnat takovýhle genetiky mazar, azura, super skunk, dutch dragon, chees, caramelicious, a.m.s. ,himalaja gold tyhle genetiky sem nikdy zajímá mě jak rostou..kvetou..zabarvujou se a hlavně jak chutnaj proto sem letos volil víc genetik