Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Dutch passion obědnávka semínek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
W. Allen
Nový Člen

Karma uživatele W. Allen - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Jo tak to vím, že 7,5 E je extra příplatek. Díky uklidnil jsi mě. Objednal jsem to a až potom jsem narazil na článek Enj0i89je. Takže díky. Hele. Zaregistroval jsem se tady včera a nejdou mi smajlící. Vůbec je tady nemám. Proč?

Old Post 25-02-2008 v 18:44 PM
W. Allen je offline   Profil uživatele W. Allen   Find more posts by W. Allen   Foto galerie člena W. Allen   Click here to Send W. Allen a Private Message   Add W. Allen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

hele...zrovna jsme taky objednávali a spořka chce 400 za výměnu za ojra +600 za převod...jaks te to dělali vy?litr navíc je fakt moc

cosa nostra

Old Post 25-02-2008 v 18:57 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Enj0i89
Stálý Člen

Karma uživatele Enj0i89 - 82% PěstitelskáKarma uživatele Enj0i89 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

platit prevodem se vyplatí podle banky ..stačí se na tukterou banku podivat bliže nebo jim napsat jak je to s platbou v eurech jinak tech 7,5€ by melo být pro dorucení necim jako je treba ppl a asi i muzes sledovat zasilku ,,,,,ale podle me není duvod proc platit navíc kdyz kupujete seminka do 40€ jako víc bych asi postou neposlal v obálce

(1)Skunk#1 (2)Ch, WR, JF (3)AK 47 (4)Mix

Old Post 25-02-2008 v 19:29 PM
Enj0i89 je offline   Profil uživatele Enj0i89   Find more posts by Enj0i89   Foto galerie člena Enj0i89   Click here to Send Enj0i89 a Private Message   Add Enj0i89 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Enj0i89! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onyx
Stálý Člen

Karma uživatele Onyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

tak ja som mal od DP zatial iba Passion1 a bol som velmi spokojny vynos nebol az tak velky ale kvalita a chut strasne pohodeee...

Old Post 06-04-2008 v 12:26 PM
Onyx je offline   Profil uživatele Onyx   Find more posts by Onyx   Foto galerie člena Onyx   Click here to Send Onyx a Private Message   Add Onyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jipi
Stálý Člen

Karma uživatele jipi - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

caute groweri,

potrebujem poradit ohladom vyberu od dutch passion

zatial som uvazoval o blueberry a skywalker, feminizovana edicia po 5ks, co si o tom myslite?

mate niekto skusenosti s odrodou mazar?

co by ste odporucali?
moj setup bude nlite 220w red, biobizz allmix a biobizz hnojky, pojdem opat hscrog

dik

Old Post 06-04-2008 v 16:22 PM
jipi je offline   Profil uživatele jipi   Find more posts by jipi   Foto galerie člena jipi   Click here to Send jipi a Private Message   Add jipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

S par vzorky od DP mam uz zkusenosti... tak se zkusim podelit o par postrehu... pro outdoor

Shaman - dozral mi jako prvni, paradni barvicka, chut jemu typicka takova zemita, zkoureni neni nic extra, takovy slabsi modylek...
Hollands Hope - dozral bez problemu, trochu nachylny na plisen, ale bylo spis tim ze byl ve foliaci, chut uz si nepamatuji, zkoureni docela sedaci, na filmek a nejakou tu kempu idealni...
Passion 1 - mel jsem moznost zkusit vic pheno typu, na minimalni rozdily jsou stejne, dozral taky bez problemu, kour je lehkej, zkoureni vic motivacni, ale taky zadna pecka

Letos budu zkouset: Durban Poison, Mazar, Voodoo, Skunk1, Khola a opet Hollands Hope a Passion1

Old Post 23-04-2008 v 19:33 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eso1111
Stálý Člen

Karma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

No já s DP moc dobré zkušenosti nemám. Z odrůd super haze,vodo,skunk 11, 50 procent hermáči. Je to ta feminizovaná edice po 5ks. Snad MAZARA a Durban poisona bych se nebál nakoupit znova i feminizované.

Deltadevěttetrahydrocannabinol

Old Post 08-06-2008 v 13:18 PM
eso1111 je offline   Profil uživatele eso1111   Find more posts by eso1111   Foto galerie člena eso1111   Click here to Send eso1111 a Private Message   Add eso1111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mégo
Nový Člen

Karma uživatele mégo - 0% Pěstitelská

Dutch passion Příspěvek č. 72

Zdar všem pěstitelům.

Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se semínkama od Dutch passion, letos bych chtěl pěstovat pod širým nebem Frisian Dew, Passion 1 a možná Purple 1, ani s jedním modelem nemám zkušenosti proto uvítam každou radu, podělte se se svýma zkušenostma, dík......

P.S. - Co si myslíte o pěstování Blueberry venku, šance že aspoň na pár gramů z toho bude??

mír, láska and THC

Old Post 16-01-2009 v 07:57 AM
mégo je offline   Profil uživatele mégo   Find more posts by mégo   Foto galerie člena mégo   Click here to Send mégo a Private Message   Add mégo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barbastell
Stálý Člen

Karma uživatele barbastell - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Určitě bych ti tu Blueberry přál, nádherná kytí
Disaster měl něco od DP - http://grower.cz/forum/showthread.p...sion#post752029

Jinak určitě nejdřív hledej a pak se ptej. Je to klasický nešvar nováčků a dřív či později, slušně či hrubě tě na to stejně někdo upozorní
tady se dá hledat http://grower.cz/forum/search.php? (je to nahoře se sponzoringem, FAQem a chatem...

Taky tam je nahoře Encyklopedie a tam je spousta modelů od různých seedbank a hlavně zkušenosti starších growerů.

Pěstu zdar

A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...

Old Post 16-01-2009 v 08:13 AM
barbastell je offline   Profil uživatele barbastell   Find more posts by barbastell   Foto galerie člena barbastell   Click here to Send barbastell a Private Message   Add barbastell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mégo
Nový Člen

Příspěvek č. 74

Jo dík za upozornění , čekal jsem že mě upozorníte na to abych nejdřív hledal..... Já jsem sice se zaregistroval včera, ale Grower už navštěvuji dlouho, i jsem toho dost prošel, zajímalo mě hlavně názor na ty tři modely, kterej by jste pro pěstování venku doporučili nejvíc a jestli má vůbec cenu zkoušet pěstovat Blueberry venku (osobně si myslím že to moc valný nebude - nestihne dozrát)......

mír, láska and THC

Old Post 16-01-2009 v 08:25 AM
mégo je offline   Profil uživatele mégo   Find more posts by mégo   Foto galerie člena mégo   Click here to Send mégo a Private Message   Add mégo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barbastell
Stálý Člen

Karma uživatele barbastell - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Hodně lidí tu má zkušenosti se zakrýváním. V podstatě zkrátíš kytce periodu na 12/12 a voalá, dozraje dřív
Letes jsem měl z venku dozrálou nebulu, byla na slunci celý den a bylo to znát. Kámoš se stejnými semínky, ale s kytkou na balkóně, jí měl nedozrálou...
Klidně bych tu blueberry zkusil (na zahradě nebo balkoně, jinak na super slenečné místo)

A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...

Old Post 16-01-2009 v 09:00 AM
barbastell je offline   Profil uživatele barbastell   Find more posts by barbastell   Foto galerie člena barbastell   Click here to Send barbastell a Private Message   Add barbastell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Můj názor je, že DP patří k těm lepší seedbankám a nikdy mě vysloveně nezklamali. Passion1 je rozporuplná genetika, ovšem pro začínající pěstitele těžko hledat něco lepšího. Purple1 mě příliš neoslovil.

Co se Blueberry týče, tak nejvíc záleží jaké jí dáš podmínky a v jaké lokalitě čech jí budeš pěstovat. Podle mě to určitě stojí za pokus.

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 16-01-2009 v 10:25 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Ad Blueberry: ano, zakoupili jsme na minulou sezónu feminizovanou BB přímo od Dutch Passion a nádherné kytky, hotové asi 20.října. Výnos z jedné mé osobní zahradní kýti (žádnej skleník, žádný zakrývání) asi 250g, paličky takové menší, ale velmi osypané, krásně probarvené (fialové všechno listí, paldy světle zelené s fialovými konci). Síla ohromující, zrovna teď v úterý se mi podařilo překouřit menším brčkem ve čtyřech! U Durban Poison to za stejných podmínek a od stejné seedbanky bylo asi 400g z jedný rostliny, dozrání skutečně úplnej konec září. Východní Čechy, Polabí...

Old Post 16-01-2009 v 11:15 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mégo
Nový Člen

Příspěvek č. 78

TO kamil - pěstoval jsi od DP ještě jinou genetiku, kromě Passion1 nejsem plně rozhodnutej co k ní dál, nemůžu mít nic extra náročnýho, kuli práci se ke kytkám dostanu tak max. 1 - 2 za tejden, ale spíš i míň. Jakej model by jsi mi od DP doporučil?

Co se týče Blueberry u ní by měl být dohled vetší, pěstovat jí chci na zahradě v květináči s dostatečným množstvím světla - kraj Východní čechy..... Je něco co ta kytička obzvlášť potřebuje ?? Díky za reakce

mír, láska and THC

Old Post 16-01-2009 v 11:29 AM
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Od DP určitě DP (Durban Poison), jak jsem psal. A pak Twilight, ale to spíš proto, že bych jí chtěl zkusit sám, a Shamana, na toho tu jsou jedině kladné reakce. Blueberry potřebuje prostor a dostatek hnojiva hlavně v květu, no vlastně jako jakákoliv kytka, po který chceme "něco víc"..

Old Post 16-01-2009 v 12:00 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Ahoj Dan.Bass.

Dutch Passion je kvalitná seedbanka, aj keď určite nie dokonalá, ale to asi nie je žiadna. Kritika sa väčšinou týka feminizovaných semienok, vyskytujú sa hermafrodity alebo je vadný rast.

Ja mám skúsenosť iba s regulárnymi semienkami a bol som veľmi spokojný. Výber modelu záleží vo veľkej miere od toho, či chceš viac sativu alebo indicu. Bezproblémová sativa je Durban Poison, ktorý je veľmi nenáročný na pestovanie, má rýchly a mohutný rast, dokáže poskytnúť naozaj veľmi slušný výnos a kvalita je tiež super. Ako indicu môžem odporučiť zrovna Passion1, ktorý je - aj podľa kamilových slov - rozporuplná genetika, pretože tu treba mať šťastie a naraziť na dobrý fenotyp. Z 10 semienok bolo cca 7 samíc a z toho asi 3 - 4 fenotypy, ale žiaden nebol zlý, iba boli medzi nimi veľké rozdiely. Aj Skunk1 je super odroda, ale je už o niečo viac náchylnejší na pleseň, keďže má vodnaté šišky plné pryskyrice. Ešte som skúšal Hollands Hope (bonusové semienka zo seedshopu), ten však nebol až taký kvalitný. Ale to dávam za chybu skôr semienkam ako genetike.

Marihuana je dar.

Old Post 16-01-2009 v 12:53 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás