Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ak vyskusas sam tak zistis, unreal to urcite nie je, ale nerobim to lebo uz pestujem vylucne genetiku a nie nejake no namy a genetiku nebudem kazit nejakou pridanou chutou
este jeden priklad je, ze rastlinka si dokaze natiahnut aj farbu, skus nejaky kvet, nemusi to byt ganja, hocico namocit do vody s potravinarskym farbivom(mozes skusit aj tus, ale aby ti nezomrela), a zistis ze zmeni farbu podla farby vody, takisto si dokaze natiahnut aj chute a vone
ano ale i za predpokladu, ze by si mel pravdu tak barva a chuť natož i vůně jsou uplně odlišné věci ... které se nedají ovlivnit snížením pH (které určitě nastane po přídání citronu... )
nechajme to uz tak, jo? skus zasadit nejaky no name do kukuruku ani sa nemusis starat, ober palice a zbytok daky tyzdnik polivaj niecim s vyraznou chutou, ci zistis rozdiel, daj mi potom vediet, bude to sice o rok ale bude....:-). finta nie je v znizeni ph, ale v aromatickych latkach toho co pridas, nemusi byt len citron, mozes napriklad skusit ihlicnate vetvicky rozomlete a odstate vo vode ;-)
Původní příspěvek od snow1 nechajme to uz tak, jo? skus zasadit nejaky no name do kukuruku ani sa nemusis starat, ober palice a zbytok daky tyzdnik polivaj niecim s vyraznou chutou, ci zistis rozdiel, daj mi potom vediet, bude to sice o rok ale bude....:-). finta nie je v znizeni ph, ale v aromatickych latkach toho co pridas, nemusi byt len citron, mozes napriklad skusit ihlicnate vetvicky rozomlete a odstate vo vode ;-)
jasne nechme toho... okej jakmile ted budu neco tvorit vzpomenu si na tebe a z ciste teoretickeho hlediska to zkusim, ale muj nazor znas.... :-) Peace
Takze abych to tu trochu popohnal....precet sem si to tu cely a musim rict ze je mozny ze rostlina si bere jenom urcite latky z pudy ale jak je potom teda mozny ze dyz to zalejvate slepicincema tak to potom taky tak chutna??!nejsem zadnej chemik ale podle me si kyticka prece jenom neco malo z chuti ty zeme vezme!!je to i overeny-kamarad minulej rok poslednic tejden zalejval odstatou vodou cca. 14 dni v ktery louhoval slupky vod bananu a jabka (strasnej humus) a svete div se,to palo potom fakt tak trochu chutnalo a muzu rict ze vyborny!!letos si pripravuju jenom bananovou zalivku tak az to skosim tak dam vedet jak to dopadlo...Peace
Tak banonovou zalivku jsem pouzival ale kvuli me lennosti ne tak casto,jak si myslim ze by bylo potrebovala,pouzival sem ji zhruba tak vod pulky growu...dyz zacli rust paldy!Vzdycky jednou tejdne sem to zalil ale vzhledem ktomu,ze uz potom nechtela moc bumbat a kvuli vzhledovim zmenam sem odtoho uz upustil.Kyti chutnala vopravdu trosku jinak nez jeji polovicni (1,5m) segra ale to asi urcite nebylo zalivkou!Hold letos repete...
Bohužel i zde se opět ukazuje, že ty nejsmysluplnější názory jsou zcela opomíjeny, ne-li totálně ignorovány. Mnoho povolaných, málo vyvolených, zato nejvíc navalených...
IMHO - aromatizace hnojením je docela hard core záležitost a už se těším na další postřehy. Mým snem je, si tu jednou přečíst o způsobu aromatizace konopí zálivkou z šafránu. Kdyby měl někdo zájem, jeho současná cena je 65Kč/0,1g
EDIT: rovněž bych chtěl požádat všechny, kdož slíbili v tomto topicu že vyzkouší a dají vědět, o dodržení slibu. Zatím jsou tu tuším dva. V opačném případě má jejich mlčení myslím také dostatečnou výpovědní hodnotu... konkrétně jsem nedočkavý na tohoto mičurinovce: http://grower.cz/forum/showthread.p...4102#post254102 kterému lze konkurovat snad pouze oním legendárním: "...píchni to do mrtvý vrány!"
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Kdyz jsem byl naposledi v Usteckem Growshopu tak mi tam ukazovali novinku od firmy Grotek, hnojeni pomoci neho muze mit kurivo vuni. myslim ze tam meli brusinkovou prichut ale nechci kecat.
S tím by šlo ovšem souhlasit jen za předpokladu, že onen výrobek, který dodává kuřivu aroma, je zároveň i hnojivem. A to právě není. Aromatizovaný Grotek je něco podobného jako RIPEN, tzn prostředek pro flushing. Jen s tím rozdílem, že za kýženou chuť PiňaColada (už to mi napovídá, že se bude jednat zřejmě o další chemii - nevím, výrobce neuvádí), si bude fajnšmekr nucen celkem fest připlatit:
ps: lidi, to vás skutečně tak prudí chuť a vůně konopí, že se ji snažíte stůj co stůj potlačit? Snad nechceme dopadnout tak, že si za chvíli budem pokuřovat trávu s příchutí konopí...?... vlastně proč ne, když už si jsme leckdo schopni ráno namazat chleba máslem s "příchutí másla?!!!"
hojte a hnojte!
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
lidi, to vás skutečně tak prudí chuť a vůně konopí, že se ji snažíte stůj co stůj potlačit?
Vicemenne sto tedka vystih z 50%.......protoze dyz ti rostou sami durbany (kterej se zrovna sladkosti a ovocnou vuni nevyznacuje) a tudis tusis,ze budes kourit vetsinove tohleto,tak se vopravdu budes snazit tu chut pozmenit....
Jednak dyz mas ve skleniku vic kyti vod jednoho modelu tak proc nebadat dal....?
Vicemenne sto tedka vystih z 50%.......protoze dyz ti rostou sami durbany (kterej se zrovna sladkosti a ovocnou vuni nevyznacuje) a tudis tusis,ze budes kourit vetsinove tohleto,tak se vopravdu budes snazit tu chut pozmenit....
Pozměnit můžu barvu (rozuměj-vůni) svýho oblíbenýho auta(rozuměj-modelu), ale pokud se bavíme o kuřivu, tak stejně jako u cigaret volím změnu značky. Pakliže Durban je tvoje zalíbená, musí snad i zde platit - "když ji miluješ...!"
HydePark - White Phoenix
Čau všichni, co se týká chuti, objevil jsem na netu pár věcí. Jenda z nich jsou kanadská hnojiva GROTEK, která nabízejí produkt s názvem Final Flush. Dělají se 3 chuťě, jahoda, borůvka, piňa colada. Zkoušel jsem borůvku a výsledek mě mile překvapil. Doporučuju. Zkoušel jsem ještě jejich monster bloom a taky zajímavý, ale to je čistě květovej stimulátor (bacha na koncentraci, vysoký PK 0-50-30). Jinak na chuť mi fungoval ještě vitrasol od bionovy, dělá takovou pěkně sladkou chuť.