Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já mám těch stavů taky několik ale někdy i agresivní to třeba když se zhulíme s jednou kámoškou tak vona si umane jednu věc a kecá vo tom celej večír a ta věta zní"Byla sem na summeroflove a víš co je tam nejlepší že tě tam nikdo nezná,,no když tuhle větu slyšim vod ní xkrát za večer tak bych jí moch snad i zabít no nevim ale ta holka je fakt zralá na dělo
to fak.gesho: tak to jsme na tom stejne, taky zahulim taq jednopu za ctrnact dnu, ale pekelne, prvni brko me uplne rozseka, pak to zazdim dvouma pivasema a muzu hulit a pit treba az do rana!
stavy
no tak kdyz jenom hulim, tak se ze me stane strasnej koumak, vymejslim veci, ktery me nezmastenyho nenapadnou, je to zvlastni, ale ty napady si pak pamatuju a snazim se je realizovat! nekdy moc premejslim o zivote, mlcim, koukam do blba a premejslim vo vecech, co sem udelal dobre, nebo spatne. jo o a zhulenej jsem strasne ironickej, ale uplne priserne!
kdyz to mixuju s alkeholem(pivo, nebo redbull+vodka), tak jsem plnej energie a porad bych neco podnikal!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
2 ZMonica: jednoduchý řešení. Nechci ti kecat do osobního života, ale kašli na něj
Heh, jak vidíš, to ti radí i ostatní.
2 all: hulení mi pomáhá zapomenout na každodenní problémy, jinak bych už se z nich zbláznil. A navíc mi pomáhá rozvíjet se. Jsem přístupnější, chápavější a celkove tak nějak "empatičtější", jestli mi rozumíte.
2 Clothinguntero: Ještě horší je muj kámoš. Jednou jsme šli ke mně domů a von se mě asi desetkrát zeptal, kam jdeme. Měl jsem chuť zadupat ho do země....ikdyž občas mě sere i normálně.
Když se zhulím málo, jsem v pohodě, směju se přemejšlim o kravinách.
A když hodně, tak to je pokaždý jiný. Buďto se směju na celý kolo, nebo si lítam (což mám rád) a taky se směju. Nebo jenom přemejšlim.
A z těch srčkózních stavů mě dostává rozhovor.
ahoj. Ja ked sa som sa zvykol zhulit, tak to bolo moc. Moj problem je, ze ked zacnem, neviem prestat a vzdy to prezeniem. Casto mam total halusky, napr. ked zavrem oci, a je pustena daka muzika, tak ja ju vidim. Take brutal farebne obrazce v tme, ale kristalovo ciste (high quality). Nieco take som si nevedel v zivote predstavit. Ku kazdemu tonu, akoby patril nejaky obrazec, proste akoby to bolo niekde vomne, ja ten zvuk poznam a aj to co vidim s nim. Akoby to bola daka spomienka, ale este z pred detstva (no total brutal). Taktiez ked sa proste bavim a vidim situacie, tak akoby som uz vedel co nastane, akoby som bol bo filme, ktory som uz videl. Raz sa mi stalo, ze som vysklebeny vbehol do izby a na zemi som videl total zlozite obrazce (nieco ako Matrix v tych znakoch, ale este zlozitejsie), ktorym som rozumel iba ja – bol to nakresleny smer kade sa mam tackat.. Casto ked som si lahol mal som stavy (ako spomenul Beowulf) take trhanie svalmi a aj ostatnych tak niekedy vidim (akoby nimi tiez trhalo, ale to v skutocnosti trha mna). Inokedy mam stavy podobne ako ostatni, total vybuchy smiechu, ale take, ze klacim na zemi a neviem prestat. Taktiez hlad, alebo zabudanie. Z jedneho predcasne utrhnuteho outdooru som bol tak v p., ze ani za svet som si nevedel spomenut o com to vlastne hovorim. Posledne slova vety som povedal uz len preto, ze som vedel ze ich proste mam povedat, ale suvislost som uz nechapal, a zaciatok vety uz vobec nie. Raz sa mi stalo, ze som sa skuril na stanovacke a postupoval som so skupinkou z lesa do dediny. Cely cas som ich pocul za sebou ako sa rozpravaju, ked som sa zrazu otocil a tam nikto. Fuj, neprijemne, ledva som sa dopravil naspat do stanu (kde samozrejme ani nohy), zazipoval som sa vnom a zladoval bochnik chleba a rumbu (jeden kusanec do chleba, jeden do rumby atd.). Asi tyzden po stanovacke som bol ako matoha, total vypatlany. Teraz uz nehulim (snad to vydrzim), aspon kym si trosku nedam do poriadku zivot, lebo trava = sranda, ale hlavne lenivost, vypatlanost, atd.
Já tim zaplácávám nudný odpoledne, který dostane novej náboj, dělám věci, co bych normálně nedělal a víc si je vychutnávám, filozofuju a poznávám nový lidi, a pak taky kalby, kde se místo chlastu hulí, to je pak pohoda....
Já jsem někdy přesvědčenej o tom,že planeta je buňka,třeba krevní buňka obra,vesmír je jeho krevní plazma…a mi kolujem po jeho těle.Takových planetek jako jsem mi je hodně…jsme jenom buňky,a lidi jsou paraziti na té buňce…bojím se toho dne až ten obr umře!!!!
Běžte se mrknout sem,je to ganja kreslení,stojí to zato!!!! http://grower.cz/forum/showthre...4027#post104027
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Když zahulim? Tak třeba v hospodě toho moc nenamluvim. Nejsem schopnej udržet v palici souvislosti rozhovoru Nejlíp si to užiju doma třeba s kytarou, jak už tady někdo psal, nebo hodim muziku do uší, dobreý je taky nějaký solidní sci-fi v TV a tak... Nechápu, jak někdo může dát třeba 5 piv, pak vyhulit jointa nějakýho skera a vklidu si objedná dalšího beera. Takhle sem to udělal jenom jednou a abych byl schopnej vůbec odejít, musel sem tak 2 hoďky číst ubrus. Jojo, každej to má v tý palici hozený trochu jinak. Někdy mě to trochu sere, že si to neužiju tak dobře z partou vysmátejch huličů, ale pro mě je ganja spíš něco jako meditativní myšlenkovej stimulátor, no. Ale musím říct, že když jsem četl celej tenhle thread, byl jsem schopnej se takňák ztotožnit téměř z každým, kdo tu něco napsal
Hulenie je uplne to najlepsie co na svete je............................................................. a hotovo je to v pici ja som hydrofonik...mal som ju ze konec
Hulím už tak 2 roky a poslední rok jsem začal trochu víc (Alespon 1x tydne) a muzu rict, ze je to fakt supr vec.. Clovek po ni neni ve stresu a je v nalade.. Ja nekourim,ale trava mi dala to co jinej nemuže..
HULTE DAL.. JA BUDU TAKY