Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Claune: Pro lidi co mají 600w je 250w světluška, pro lidi co mají 70w je 250w záře z výbuchu atomové bomby... nad 600w třeba ani nesní Jo jinak s 250w v pohodičce uděláš krásné šišky a vydrží ti to do další sklizně a ještě zásobíš kámoše. Chtěl bych vidět někoho s 600w jak to zhulí za 3 měsíce sám třeba 400g To aby člověk jen seděl a balil jointy a stejně mu do další sklizně ještě půlka zbyde...
Původní příspěvek od MAIKIE Edit: Neson: Fakt myslíš že to chce 600W a hydro? :-)
co se týče watáže tak 250 je s trochou nadsázky prdítko pro děti - vlastní zkušenost - metrový "salámy" pod tim prostě neuděláš (je to dáno hrozně slabou intenzitou osvětlení s rosoucí vzdáleností od výbojky) ... tím ovšem neříkám, že se pod tím nedá pěstovat ... ale s tezí, že na watáži nezáleží souhlasit prostě nemůžu, právě naopak na WATÁŽI ZÁLEŽÍ NEJVÍC, druhá je ventilace pak pH a zbytek jsou podružnosti
hydro (a stejně tak i watáž) byla reakce na požadavky tazatele
čau, hele já to měl minule podobně vypadalo to hezky, na fotkách báječně, ale pak z toho vylezou takový nic moc řídký palice, myslím si, že vesměs mám všechno v pořádku akorát trpanou ventilaci, takže bych se přikláněl k tomu. Já se ponaučil a koupím pořádný ufo
čau
možná že kdyby sis zvolil nějakou kvalitní a hlavně jinou genetiku - třeba shiva shanti indiku (ne že by skunk nebyl kvalitní), budeš se strukturou palic spokojenější imho ...
zdar...tak já ted dojel 2. grow a uplně stejně jako ty...řídký palice a jednocípý listy no vypadá to stejně ...řek bych že za to mohlo to jak sem jich tam měl hodně - 8 a nechal to přerůst...svilušky taky byli...oproti 1 growu kdy jsem měl 6 kytiček a přepnul sem brzo a každá měla hezky hodně prostoru fakt rozdíl...
zdarek ja jedu ted taky 250 rovnou sem rizky soupnul na 12/12 a stejne si tech 50CM udelaly palice vypadaji docela k svetu mam 16kyti na 60x50 ale priste jich tam dam jeste vic vhodnym zastrihem dosahnes velkych a tvrdych palic taky jak uz tu psal nekdo predemnou zalezi na peci a podminkach
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv