Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si na jesen pripravujem policka v zarastenych kopcoch cize najprv vyrezat kriky potom vykopem jamy a navozim kravsky hnoj ktory si pekne oddychne... na jar mi uz len staci premiesat hnoj s hlinou a neakym zahradnickym substratom a perlitom...vsetko
ja mam uz pripravené niečo podobné ako ty. Tieto mieta sú genialne.
Nenápadné miesto. To moje má asi tak 2x2m. Navozil som tam konský hnoj, pooral som to a už čakám len na jar.
Nemáš problém so slnkom?
fatjoe:slniecko svieti od rana az dozapadu je to dobre postavene miesto
emilo265: to miesto je taqe ze sa tam ledva ledva mi priplazime a aj keby sa do vnutra dostalo okolo toho vysekaneho so nahadzane kriky ze cez ne ani vydiet neni
growman
No tak to mas pravdu ze lepsie miesto ste uz nemohli najst drzim palce a este kolko tam date tych rastliniek ??? 30 jak si pisal ze sa ich tam zmesti ? alebo az tolko toho nie ?? Peace and Grow
tiez by som siel aspon vybrat miestecko ale lenivy som mal by si dat do tej ankety aj taku polozku: isiel by som ale nece sa mi ale aspon vybrat miesto na jesen..kopat az na jar...
peace
Mám vyhlídnuté podobné místo jako growman, ale všude tam jsou takové malé cestičky. Pravděpodobně nejsou od lidí, jelikož se po nich dá tam maximálně plazit po kolenou a to ještě stěží.
Srnka to njeni, ta by se tam nedostala a na zajíce mi to taky nesedí. Je to v lese, kde chodí mimo jiné spusta lidí, takže se budu stejně celou sezonu strachovat, aby to nikdo nenašel.