Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok chalani..moc ste mi pomohli..ukoncujem tuto moju temu na zaklade dnesnej navstevy moje krasne rastlinky...po tom ako som tam prisiel a uvidel miesto a uvidel iba cistu dieru,tak som sa chcel stoho zobudit ale asi po cca 5 minutach som zistil ze je to realita...nie som niaky hajzel ale dotycnemu z celeho srdca prajem nech ho postihnu velke problemy...verím tomu ze sa mu to vypomstí...tak diky moc za rady moc mi pomohly...nic ine mi nezostava len asi next year...majte sa teda drzim vsetkym palce a nech vas obídu take hlúpe individua ake mna postihli...
zdarec........hnojim na rast nejakym NPK a trošku bananoveho shitu.......naa kvet mam kristalon jahoda a budem davať viac bananoveho shitu...heeh......noo a chcel by som sa spýtať že kolko toho kristalonu do kolko vody davať a kolko toho najiať na rastlinu........lebo niekde sa píše že viac ako je písane a niekde že menej.............diky moooc
Juli: ak pouzivas substrat v nom je tak na 4-5 tyzdnou dostatok zivin- cize je zbytočné to zbytočne prehnojovať... Moze sa stat ze sa ti to pokazi...... Len taka inf. na ktorej som sa ojebkal.
Mozes davat tak raz do tyzdna napr. kazdy pondelok po 0,3l Ja som daval raz za 2 tyzdne ale idem to skratit na raz za tyzden lebo je to lepsie a ucinejsie! Nech to rastie!