Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím.
tek jsem párkrát testoval jocka.
je to opravdu všestraný model, palice zklizené později mě pěkně ustlumí že se nemohu ani zvednout z křesla... dříve sklizené mají klasický pruběh. nejdříve přijde stav vysmátosti, později spoustu filozofických nápadu a každej mluví o něčem jiném naž na co myslí.. a nakonec odchod s uspáváním..
jak se uvádí na stránkách seeds banky tak je to energetický model, a to je pravda když ho nenecháte přezrát. a občas i slušnej bolehlav.
je to prostě klasické zmaštovadlo.
někdy mužu dát více špeku a stále se směji, jidny stačí malý tlouštík nebo skleněnka a sem zpolehlive utlumený.
vůně květu je ovocná, sladká.
kouř je lechce stravitelný s dobrou chutí. při vetším nádechu - kucking
kytky zatim kvetou a doktívtaji.. poprášilo se to teprve nedávno tkaže snad jich aspon pár stihne dozrát. všechno to boudou kříženci nl*5haze(samec) X daná samice (asi všechny modeli, krom foliáku a kukuřice).
tak ot si měl hodně pekné, taky jsem měl většinu samice. a stačí malá větvička a je to v prčicích
jo kamo pak se nějak dohodnem až nejaka budou...