Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou (jaro 2002) sme řesili problematiku podobnou tomuhle trýtu s kámošem (ted už exkamošem), dlouho zme se nemohli dohodnou jestli ukrast/neukrast, ale sem přesvědčenej, že tenkrát sme si s myšlenkou vykrást cizí pole zahrávali stejně važně jako voject svoji babičku ... Prostě zme kecali kravinky, až nakonec z nedostatku jiných nápadů (a přebytku THC) sem řek, že kdybych už to pole našel tak bych si jednu nebo dvě kýtě vzal - evidentně sem v ten moment šláp do hovna. Kámoš byl šokovanej i když sem mu pak odpřísah (a myslel sem to fakt vážne) že sem kecal.
Bohužel za celý svuj život sem neukrad ani žvejku.
-----------
No asi sem tenkrát působil moooc přesvědčivě, ale bylo se mi odvěděčeno vykradením mýho políčka. Snad vystraha nebo špatní kamarádi, ale mý kýtí odnesl ten (tenkrá šokovaný) kámoš.
Chlapci a děvčata tohle není bullshit - to je pravda - lidi sou svině!
Neviem, nase mesto je dost male, cca 100 000 a tak v obmedzenej vzdialenosti najdete kopec flekov. Avsak drzim sa zasady, ze ked sa niekto o to dokaze starat cele leto, tak si to zasluzi. ;-). Maximalne si zoberiem 1-2 sisku nech viem, kto co pestuje. Bohuzial nie kazdi to robi takto.
... stalo se mi pred par lety neco podobnyho, tak sme vyckavali .. no a po case se ukazalo, ze ten typek asi neni nakej extra pestitel, no, a pochcipalo
mu to a tak tam samozrejme prestal chodit a nase pole v pohode prezilo (tim samozrejme nerikam, abys mu to rozslapal ;-)
...takze hodne stesti, treba to bude podobny....
Jo taky sem ted nasel cizí pole ale vypada to že to typkovi brzo chcipne takže jsem uplne v pohode, nic by mi do toho nebylo kdyby si nezasadil asi metr ode mně, vypada to na nejakeho amatera, protože na jednu kytku ma vysekanej asi metr v průměru.
Dobří lidé ještě nevymřeli ! )?( Tohle dyby mi někdo vykladal v hospodě, tak si myslim, že si ze mě utahuje V kerým státě bydlíš ? Nebo spíš na kerý planetě )) ... K+ man!
P.S.:Co takhle ty zalaminovany kartičky prodávat na dobírku - moh by z toho bejt dobrej byznis