Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoj tu je navod jak vyrobyt NFT nic novýho ja vym, ale napadlo mě jak zarídit to, aby se nemusely kytky předpěstovávat kvůli kořínkům. jednoduše bych tam dal nějakou posuvnou lištu a tou bych reguloval výšku hladiny. a za druhé ně napadlo jak vyřešít čerpadlo, zpomněl jsem si totiž na filtry pro akvárya, mi jseme měli takoví starý a to fungovalo na pryncipu vhánění vzduchu do trubky a ty stoupající bubliny pak vytahovali tu vodu nedo tak nějak to fakalo to je jedno, ale to by šlo ne co vi nato anavíc by to pomáhalo udržovat čistotu. Pěstu zdar
Satche ty filtry do akvária to byl jen takový nápad co ně napadnul když jsem přemýšlel nad tím jak vyřešit pomalý prutok vody. nemyslel jsem to tak že vodu požene tlak ze vzduchovadla to je kravina si ce při kreslení toho nákresu mně tro napadlo ale záhy jsem zjistil to co jsi výše napsal.
ktonu filtu a jak funguje to nevím jen sem si sponměl na naše staré akvárko u babičky mně lata tam filtr a jako malému capartovi semi taky zdálo nemožné aby to fungovalo, tak si to přeber vypatalo to takhle možná že ho ještě někde vyštrachám a popíšu líp.
kdyby ta horni trubka byla kapilara(dostatecne uzka) a poustel bys tam jednotlivy bublinky, tak bys myslim dosah velmi nizkyho prutoku vody, ale envim, jestli dostatecyho k filtraci vody v akvarku.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Taky jsem zastáncem názoru ,že to zase tak pomalu téct nemusí.
Já mám třeba growtanka šedesátku a koupil jsem ho i se sériovkou čerpadélkem a vůbec bych do tej malé mršky MicroJet neřek ,že dokáže dávat 320l/h