Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja naradcej po krasnom fajnom specku idem pojlipovat s kamaratmi ... velmi brutalna vec je ist do kniznice alebo antikvariatu .. tam proste musite byt ticho ale ked pred tym zaspecite tak je to sila, lebo smiech{aspon u mna a kamosov} je zaruceny... velmi dobra vec je si pozriet nejaky brutal film ako je MATRIX alebo MR.BEAN ... alebo ak mate k dispozicii male dieta {kamaratov brat ...} tak sa s nim da perfektne zabavat{kamos si z brata spravil ovladacku na tv} toto su veci ktore na huleni milujem
hypiz no tak to já jsem ovšem asi přehulená vždycky já se naposled snažila koukat na záhadu blair witch a jako já netušila jak jsou tam ty woodo postavičky, tak jestli se mi to zdá nebo to tam jako má bejt a taky sem vždycky přemejšlela co se tam vlastně dělo třeba před 2 minutama a fakt sem na to nepřišla :-) taky pán prstenů po hashi mi dal zabrat :-)
hypiz no Záhada Blair Witch si myslim, že asi horor je, ale já fakt z toho nic neměla. A jednou sem koukala na Princeznu se zlatou hvězdou a úplně sem se zasekávala na těchzvukách :-)
No mě to funguje tak, že po zakouření si poznám,
co tem můj člověk vlastně potřebuje a co jsem tak nějak přehlížel.
Někdy zjistím, že potřebuju odpočívat, že moc pracuju, tak to je
o zábavě a relaxu všemi způsoby, co jsem tady četl
a někdy to je o zapřemýšlení si a analýze, nebo potřebě
třeba nějakého doladění vztahu (žena-dítě)
výborná věc je domácí kino napojený na kompík - divxa )))
a když procházky - tak doporučuju v Praze vilovou čtvrť v dejvicích, kde sou všude ambasády a tak - ty jejich domečka a zahrady - luxusní - krásný - no prostě vychytaný záseky
Po brku? Nejradsi jedu za svoji holkou (ktera nehuli) dam ji pusu a dokazu si s ni cely odpoledne povidat a dokonce mne to i bavi. Taky je dobry zajet nekam do lesa vylezt na nejakou skalu a pak uz jen litovat, ze to neslezes a mel jsi to brko dat radsi dole.
Po jointu se s přítelem nejraději díváme na DVD, člověk pak vnímá skoro každý detail, to čeho by si normálně nevšiml. Často ale jezdíme na výlety a vzhledem k tomu, že bydlíme přimo na horách, tak těch možností máme opravdu hodně. Včera jsme si dali 15 km tůru k vodopádům, lehli jsme si na kámen v řece, dali jsme si jointa a relaxovali jsme, neznám nic lepšího. Stačí se jen zaposlouchat a vnímat tu přírodu kolem sebe, je to paráda... Prostě pokud se budete chtít projít světem rostlin a zvířat a vidět každý detail, určitě si před výletem zahulte, joitík Vás tam zavede..
Hlavně kouřim jak voteklej. Ale jinak sleduju filmy, posloucham hudbu, chodim do přírody nebo si s někým kdo je v pohodě povídám. Jo ale nejradši du s bandou lidí bubnovat někam do forestu.
ja sa vtedy naradšej prechadzam po mesate.skuste niekedy si len tak lahnut na postel a pustit svoju fantaziu na špacir.je to super len pozor aby ste nezaspali.