Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co po jointu dělaté nejraději??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Sněhulka
Nový Člen

Karma uživatele Sněhulka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Nechápu, jak můžete ve zkouřeným stavu koukat na film. Já z toho nic nemám.

Old Post 16-05-2003 v 13:10 PM
Sněhulka je offline   Profil uživatele Sněhulka   Find more posts by Sněhulka   Foto galerie člena Sněhulka   Click here to Send Sněhulka a Private Message   Add Sněhulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KARone
Stálý Člen

Karma uživatele KARone - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

ja naradcej po krasnom fajnom specku idem pojlipovat s kamaratmi ... velmi brutalna vec je ist do kniznice alebo antikvariatu .. tam proste musite byt ticho ale ked pred tym zaspecite tak je to sila, lebo smiech{aspon u mna a kamosov} je zaruceny... velmi dobra vec je si pozriet nejaky brutal film ako je MATRIX alebo MR.BEAN ... alebo ak mate k dispozicii male dieta {kamaratov brat ...} tak sa s nim da perfektne zabavat{kamos si z brata spravil ovladacku na tv} toto su veci ktore na huleni milujem

Old Post 16-05-2003 v 14:12 PM
KARone je offline   Profil uživatele KARone   Find more posts by KARone   Foto galerie člena KARone   Click here to Send KARone a Private Message   Add KARone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sněhulka
Nový Člen

Příspěvek č. 67

hypiz no tak to já jsem ovšem asi přehulená vždycky já se naposled snažila koukat na záhadu blair witch a jako já netušila jak jsou tam ty woodo postavičky, tak jestli se mi to zdá nebo to tam jako má bejt a taky sem vždycky přemejšlela co se tam vlastně dělo třeba před 2 minutama a fakt sem na to nepřišla :-) taky pán prstenů po hashi mi dal zabrat :-)

Old Post 17-05-2003 v 20:28 PM
Sněhulka je offline   Profil uživatele Sněhulka   Find more posts by Sněhulka   Foto galerie člena Sněhulka   Click here to Send Sněhulka a Private Message   Add Sněhulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sněhulka
Nový Člen

Příspěvek č. 68

hypiz no Záhada Blair Witch si myslim, že asi horor je, ale já fakt z toho nic neměla. A jednou sem koukala na Princeznu se zlatou hvězdou a úplně sem se zasekávala na těchzvukách :-)

Old Post 17-05-2003 v 22:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 69

No mě to funguje tak, že po zakouření si poznám,
co tem můj člověk vlastně potřebuje a co jsem tak nějak přehlížel.
Někdy zjistím, že potřebuju odpočívat, že moc pracuju, tak to je
o zábavě a relaxu všemi způsoby, co jsem tady četl
a někdy to je o zapřemýšlení si a analýze, nebo potřebě
třeba nějakého doladění vztahu (žena-dítě)

Old Post 18-05-2003 v 08:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

výborná věc je domácí kino napojený na kompík - divxa )))
a když procházky - tak doporučuju v Praze vilovou čtvrť v dejvicích, kde sou všude ambasády a tak - ty jejich domečka a zahrady - luxusní - krásný - no prostě vychytaný záseky

thc?

Old Post 20-05-2003 v 09:53 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

joo nedávno sem hulil před korejskou ambasádou, teď si mi to připomněl

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 20-05-2003 v 17:25 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growdawe
Nový Člen

Karma uživatele growdawe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

První věc po jointu je určitě cigo, pak dáme s kámošema nějaké fighty ve stolním fotbálku, a nebo nějaká procházka po naší malebné vesničce.

Old Post 21-05-2003 v 09:26 AM
growdawe je offline   Profil uživatele growdawe   Find more posts by growdawe   Foto galerie člena growdawe   Click here to Send growdawe a Private Message   Add growdawe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Los Pavlos
Nový Člen

Karma uživatele Los Pavlos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Po brku? Nejradsi jedu za svoji holkou (ktera nehuli) dam ji pusu a dokazu si s ni cely odpoledne povidat a dokonce mne to i bavi. Taky je dobry zajet nekam do lesa vylezt na nejakou skalu a pak uz jen litovat, ze to neslezes a mel jsi to brko dat radsi dole.

What's up crackheads?

Old Post 21-05-2003 v 15:11 PM
Los Pavlos je offline   Profil uživatele Los Pavlos   Find more posts by Los Pavlos   Foto galerie člena Los Pavlos   Click here to Send Los Pavlos a Private Message   Add Los Pavlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sněhulka
Nový Člen

Příspěvek č. 74

Los Pavlos : A to tě to jako jinak s tou holkou nebaví???

Old Post 22-05-2003 v 06:11 AM
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

nejraději si povídám s kamarády

Old Post 22-05-2003 v 07:51 AM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

nejraději si povídám s kamarádkami

Old Post 23-05-2003 v 21:20 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blackflys
Nový Člen

Karma uživatele Blackflys - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Po jointu se s přítelem nejraději díváme na DVD, člověk pak vnímá skoro každý detail, to čeho by si normálně nevšiml. Často ale jezdíme na výlety a vzhledem k tomu, že bydlíme přimo na horách, tak těch možností máme opravdu hodně. Včera jsme si dali 15 km tůru k vodopádům, lehli jsme si na kámen v řece, dali jsme si jointa a relaxovali jsme, neznám nic lepšího. Stačí se jen zaposlouchat a vnímat tu přírodu kolem sebe, je to paráda... Prostě pokud se budete chtít projít světem rostlin a zvířat a vidět každý detail, určitě si před výletem zahulte, joitík Vás tam zavede..

Old Post 25-05-2003 v 16:01 PM
Blackflys je offline   Profil uživatele Blackflys   Find more posts by Blackflys   Foto galerie člena Blackflys   Click here to Send Blackflys a Private Message   Add Blackflys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HomeleS
Nový Člen

Karma uživatele HomeleS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Hlavně kouřim jak voteklej. Ale jinak sleduju filmy, posloucham hudbu, chodim do přírody nebo si s někým kdo je v pohodě povídám. Jo ale nejradši du s bandou lidí bubnovat někam do forestu.

Old Post 26-05-2003 v 20:38 PM
HomeleS je offline   Profil uživatele HomeleS   Find more posts by HomeleS   Foto galerie člena HomeleS   Click here to Send HomeleS a Private Message   Add HomeleS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kec
Nový Člen

Karma uživatele kec - 10% Pěstitelská

fajnefajne Příspěvek č. 79

ja sa vtedy naradšej prechadzam po mesate.skuste niekedy si len tak lahnut na postel a pustit svoju fantaziu na špacir.je to super len pozor aby ste nezaspali.

Old Post 27-05-2003 v 19:56 PM
kec je offline   Profil uživatele kec   Find more posts by kec   Foto galerie člena kec   Click here to Send kec a Private Message   Add kec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tee-girl
Nový Člen

Karma uživatele tee-girl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

po špíčku je dobrý pomilováníčko, aspoň já ráda. a jinak jsou super banánky v čokoládě a vše co je kolem mě sladké.

Old Post 28-05-2003 v 06:59 AM
tee-girl je offline   Profil uživatele tee-girl   Find more posts by tee-girl   Foto galerie člena tee-girl   Click here to Send tee-girl a Private Message   Add tee-girl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás