Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže jak jsem říkal tak jsem udělal.........stvořil monstrum
Použil jsem: 3L mléko plnotučné
16 samců
2 samice
kakao
skořice
čokoláda
Hrnec modrý --- smaltovaný (když jsem to připálil tak to šlo umejt --- ověřěná klasika )
Postup: 1. nastříhal jsem všechno zahradnickejma nůžkama a dal si ohřát mléko.
2. Slil jsem vodu s chlorofylem a dal ,,matro,, do mlíka.
3. Za občasného míchání jsem to vařil na někdy mírném někdy na prudším plameni --- jednou to uteklo viz. foto
4. Po necelých dvou hodinách jsem to slil a vymačkal zybtek mlíka z ,,matra,,
5. Pak jsem projel mlíčko ještě několikrát sítkem abych se vyvaroval nečistot.
6. Dochutil jsem mlíko kakaem a skořicí
7. Pak mi došlo, že jsem zpoměl na čokoládu tak jsem jí rozpustil ve vodní lázni --- chce to přidat čokoládu po konci vaření dokud je mlíko horké
8. Stočil jsem mlíko za pomoci sítka a trychtýře do láhví.
Milk report podám až po Let it Roll na které se těším jako malej kluk
Mlíčko fungovalo dobře. Dostal jsem k tomu sušenku a zhulil nějaký ty brka a byl jsem jako chodící paprika. Moje citlivé oči byly jěště víc rudé než jindy a to tak že mooooc.
Jinak ke kytkám.........
Chrobáci jsou asi pohermeny teda alespon jeden se na to tváří. Nevím čím to je. Jestli tím, že jedna koule už tam byla předtím a nebo tím krátkým zatemňováním.
Mylsím, že ti zhermili kvůli narušení fotoperiody...
Když si je zatemňoval a pak si najednou přestal, tak z toho kytka dostala šok a zhermila. Mě se to stalo před týdnem v indooru, kde mi přes noc zhermili 4 x Arjan ultra Haze
Když jsem se na ně byl v noci podívat a zalejvat, tak jsem nechal otevřený dveře do boxu cca5-10 minut kdy sem se kochal a pak jsem je ještě vyfotil no a druhej den už měli všechny koule...
zdar Trafo
takže jak říká Rasta-Pasta hermáči ti vyskočili nejspíš z šoku z fotoperiody, páč já mám taky úplně ten stejnej model co Ty a z hermáčema nemám problém....jinak fakt hezký kytky jenom škoda že to tak dopadlo na těch políčkach jinak budu furt sledovat tvý chrobáky D fakt hezké držím palce
Nikde na G jsem to u outu neviděl, ale nyní mám vlastní zkušenost.
Nevím co s nima udělám, ale věřím, že na to přijdu .
Poučení pro příště:
Pěstovat modely co stihnou v našich zeměpisných šířkách a délkách dozrát.
Když už budu chtít pěstovat něco co kvete ,,déle,, tak jedině za podmínky, že na zatemňování budu mít čas.
2kishman666: Díky za přízeň . Budu tvoje chrobáky taky sledovat .