Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze sem ty hermace zkosil,stejne uz sou myslim zraly.
maj palice vetsi nez sem cekal, asi este pod kudlu co nevidet pude masterkush-je uz zralej a ma paldy tvrdy fakt jak sutr.
tak sem ty dve HH zvazil,140 g- este to neni uplne dokonale suchy, a sou v tom naky stonky,takze pocitam s takovejma 100 g.
EDIT: Uz je to ususeny a uskladneny a je to 95 g + neco malo co sme vyhulili, mimochodem je to docela sila, strasne rychle se stridaj stavy stoned a smich...
Vyuzil sem toho ze dneska par hodin svitilo pekne slunicko a neco sem nafotil.
Jo a musel sem presadit do kvetinacu kytky ze zahonu cislo 2, ptze se tam bude delat travnik.
Ta posledni fotka je sklizenej masterkush - zacal strasne brzo kvist tk sem ho pred vic jak tydnem skosil, uz je to suchy, je toho 25 g.
Sklizen je v plnym proudu, este zbyva tak polovina kytek venku, hlavne Safari a hashberry, ty este budou chvili potrebovat.
Kytky musim susit na pude kde nvm jak je to s vlhkosti,kazdopadne je tam stejna zima jako venku.
Prihazuju naky fotky se suseni.
Po měsíci sem zpátky
Asi bych to tu měl ňák uzavřit, ale nejdřív musim všechno nasušit, zvážit a samozřejmě vyzkoušet
Zatím mám usušeno a naváženo tak 3/5 celku, a je to pěkných 535 gramů.
Kvalita se hodně liší, no všechno to napíšu potom do grow/smoke reportu.
Tak Durban Poisona sem jel ze semínek od Dutch Passion, asi to byla náhoda, ptže co sem slyšel o Dutch Passion tak semena v pohodě, ale ty co přišli mně (orig.zabaleny), tak byly takový malý,světlý, prostě nahovno, no, zasadil sem jich 5 (5 mam v lednici jeste), no, z toho vyklicily celkem 3, což mě udivilo vzhledem k tomu jak vypadaly. Později se ukázalo že ze 3 sou 2 samci Ta jediná krásná samice byla bohužel v poměrně malym kořenáči a na docela neslunnym místě- projevilo se to dost na velikosti a výnosu. Během květu durban ňák moc nevoněl, až ke konci začal fakt dost. Vůně i chuť jsou takový zvláštní, moc to nedokážu popsat, je to jak citron + ještě něco, ale hrozně chutný. Palice jsou uplně fialový,ale docela řidký, nebyl moc na sluníčku tak se mu nedivím. Co se týče high, je fakt suprový, durban si u mě získal repsekt když sem si poprvý z něj ubalil, zrovna tkovou raketu napěchovanou, celkem mě to dostalo do kolen. Je to sativa, takže zkouření je přemýšlivý, dá se při něm pracovat (při menším množství samo ), není tak energický jak sem čekal, ale přesto si myslim že to je jedno z nej za letošek.
Samic: 1
Výnos: 30g
Skvělá to rostlina, ze semínek od Squirrela (vřelé dík). Vzrůst má poměrně malý, středně větvená, důraz na hlavní palici. Když začla zima,tak jako první sfialověl, ale docela brzo dozrál (myslím že přelom září-říjen). Voní tak trochu jako po oříšcích, po usušení trochu do limetky. Palice sou strašně tvrdý, orosený. Na to že je to čistá indika je to zkouření bez stoned, čistá positivní energie, takový impulzivní, hodně veselý Na příští rok jasná volba.
Samic: 3
Výnos: 119 g
Tak Hashberry mě fakt překvapila,za tu cenu sem nečekal nic moc, ale nakonec to stalo za to Ze 4 kytek byly 2 samci (jeden prezival az do Vanoc u me v pokoji, mel sem ho ozdobenej jako vanocni stromecek).
Obe kytky rostly tak rovnomerne, nakonec mely neco pres 190cm. Zacaly kvist docela pozde, jen o neco driv nez Safari, nakonec to jen taktak stihly protoze zacaly bejt ty podzimni mlhy a s nima se zacla objevovat i plisen. Muzu rict ze palice byly tvrdy a velky, coz ze zacatku nevypadalo. S prichodem chladu hashberry jako jedny z prvnich byly uplne fialovy, i nektery vrchni palice zfialovely.
Kdyz sem to pak pokurovalo, docela me to prekvapilo, je to dost nevypocitatelny, napoprvy mi prisla halucinogenni,ale to se postupem casu srovnalo. Chuť ma opravdu hashovou, jemnou, nekdy vas prekvapi,kolik ste toho natahli.
Pristi rok si udelam misto, musim mit aspon jednu poradnou kytku, protoze fakt stoji zato.
Safari mě taky překvapila, za 10 euro je to fakt super koupě
Uz od zacatku byla vidět její indikovitost. Ta, kterou sem zasadil jako první dorostla 230 cm,coz na skoro cistou indiku docela ujde (jedno zastipnuti).
Kytek bylo na zacatku 6, z toho 2 samci. Dozravaly nejpozději ze vsech kytek, plíseň se do nich nakonec docela pustila (a to hlavně pri suseni), ale ztraty nebyly nic strasnyho. Když zacaly kvist mely takovou ovocnou neurcitou vůni.Palice byly velky, az moc, a taky tak olepený. Při kouření je hutný,dusivý kouř. Po dokouření nastává těžký indikový stav trvajíci dost dlouho,který je sice místy veselý,ale povětšinou ospalý. Strasne moc po ni vysychá v krku a nastává hlad. Nedoporucuju to davat pred nakejma dulezitejma ukonama, to totiz pak fakt nejde, je to na lezeni na pohovce,mozna na divani na film