Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Velká morava GROW!!!Belladona,Windov Skunk,Thai Haze Skunk!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Karma uživatele Dwarf Vingette - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

1)Belladona 100% samicka

2)Widow Skunk-nejprve jsme si myslel,ze je to Bella ale to by omyl!Widow skunk ma sirsi lysty a ponekud jinak se vetvi.

3)Afghan x EM 2x

4)Celek(bohuzel bez Afghanu x EM,ty jsem nefotil)

5)dalsi 100% samicka belladony

PS:nejvetsi kytku AFgx EM jsem vyfotil ale fotka je rozmazana tak ji sem nebudu ani davat...do kazde zalivky davam 1ml/1l vody Bio Grow.

Old Post 11-06-2008 v 19:54 PM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 66

Foto update dne 25.6.2008

AfghanxEarly mysty...indyka pheno

AfghanxEarly mysty...sativa pheno

Belladona 5x

Widow Skunk

Old Post 25-06-2008 v 12:34 PM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

Jinak hnojeno pri kazde zalivce 2ml/l biobizz Grow...

Afghan x EM a vedle ni je kamos ktery ma 2m

Celek bez jedne roslinky....

Old Post 25-06-2008 v 12:41 PM
EXODUS
Grower Team

Karma uživatele EXODUS - 87% Pěstitelská

Team Member: MOD

Palec nahoru Příspěvek č. 68

Není co dodat, máš je pěkně zdravé a nádherné keříky. A jak je na tom Thai Haze Skunk (male), už máš pyl ???

Our Country 07/Monstrous Cannabis Outdoor 08/HTC Bio Outdoor Project 09
"Cannabis Utilisation Project"
Galerie Outdoor Odrůd/Mandala Seeds Gallery
Sweet Seeds Grow

www.karmagenetics.com - www.ogas.ca - www.seedshare.net - www.icmag.com

Old Post 25-06-2008 v 12:51 PM
EXODUS je offline   Profil uživatele EXODUS   Find more posts by EXODUS   Foto galerie člena EXODUS   Click here to Send EXODUS a Private Message   Add EXODUS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gizby
Nový Člen

Karma uživatele Gizby - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

já sem s tvejch kyti vedle fakt moc pochvala krásně rozvětvený hezky v řadě no prostě paráda.
jenom dotaz dělal si zástřihy nebo se ti rozvětvily sami od sebe

Old Post 25-06-2008 v 13:01 PM
Gizby je offline   Profil uživatele Gizby   Find more posts by Gizby   Foto galerie člena Gizby   Click here to Send Gizby a Private Message   Add Gizby to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Gizby! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

EXODUS:promiiin jdu ho dnes poslat....

Gizby: Afghan x EM indyka normalni zastrih 1x
Afghan x EM sativa fim 4 patro
5x bella FIM(ale nemel jsem je strihat bylo to zbytecne)
Widow Skunk bez zastrihu

Old Post 25-06-2008 v 13:08 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 71

VSEM MOC DEKUJU ZA K+

Jinak tohle je muj asi nejuspesnejsi grow.Pestil jsem kdysi davno kdyz me bylo tak 14 -16 let ale nikdy jsem nesklidil....

Old Post 25-06-2008 v 13:14 PM
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

tak tomu se ani nedivím že to bude nejúspěšnější grow vypadáto výborně,krásná zahrádka.K+

Old Post 25-06-2008 v 22:47 PM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

Awe

Vsimul jsem si,ze me jedna Bella zacala kvect ale jenom jedna vetvicka je ma samicci kvety zbytek same koule.Premyslim,ze skosim ty samci vetve a necham jenom tu jednu.

Ma nekdo jiny navrh??

Old Post 28-06-2008 v 17:04 PM
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Ahoj, dle mých zkušeností koule vyrostou dřív nebo pozdějc i na větvi kde jsou zatim jenom samičí květy. Prostě hermouš .. já bych ho zmlíkoval

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 29-06-2008 v 14:39 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Awe,groweri

Vecer se tady prehnala vichrice a vetsinu kytek uplne rozlamala..nektere to snad rozchodi poradne jsem se svazal ale ta nejpeknejsi belladona ta byla uplne roztipnuta, ze nesla ani svazat.Vytrhnul jsem ji a uz se susi na mliko a maste....

PS:nakonec budu rad kdyz bude na brcko

Old Post 03-07-2008 v 10:08 AM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

Jako neni to az takova pohroma podle me se z 95% uzdravi a sroste to ale ta jedna bell ata byla na 3 kusy.Mozna jsem udelal chybu s tim FIM zastrihnutim vetvicek je tam ted more ale jsou hrozne slabe.Jinak ta bella co jsem vytrhnul tak z 80% to byl asi samec, protoze se tam neukazali perflowers jako na ostatnich bellach ale takove malinkate vyrostky jakoby koule...

zatim zije:2x Afghan x EM, 1x bella hermac, 3x bella samice a 1x Widov Skank+ v prirode mam s kamosem 1x Durga Matu a 1x Bellu..

PS:premyslel jsme ,ze skusim ubalit brcko z toho listi.Myslite ,ze to zhuli???

Old Post 03-07-2008 v 10:36 AM
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

zkus pořádný kornout a uvidíš sám...

Old Post 03-07-2008 v 13:45 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantona9
Stálý Člen

Karma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

to sa neboj ze to nezhuli ... robil som maslo z listov a celkom pekne to zmastilo tak sa nemusis bat ze to nezhuli len ta chut nic moc aj koli tomu ze si to hnojil a ze v tom je este chemia ....

Cantonov OUT 08
ruderalis indica out 07
Robinson and Cantona OUT 09

Old Post 03-07-2008 v 13:50 PM
cantona9 je offline   Profil uživatele cantona9   Find more posts by cantona9   Foto galerie člena cantona9   Click here to Send cantona9 a Private Message   Add cantona9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

OKI vyskousim a podam SMOKE REPORT... ale aspon bude z ceho varit a bude se pit mlikooo...chemie v tom zadna neni pouze 2ml/l Bio Bizzu

Old Post 03-07-2008 v 14:36 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

Ahojte,dneska jsem se postil do prostrihavani spodku a slabych vetvicek....Muzu rict ,ze je to docela zahul nikdy jsem to nedelal a ani nevim jestli to mam vubec dobre.Umim strihat vynohrad ale konopy ne!Ustrihnul jsem asi 20-25cm od zeme ty nejslabsi vetvicky.Zatim jsem udelal jenom 2 slecny...foto poslu navecer

Old Post 07-07-2008 v 12:05 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás