Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já sem s tvejch kyti vedle fakt moc pochvala krásně rozvětvený hezky v řadě no prostě paráda.
jenom dotaz dělal si zástřihy nebo se ti rozvětvily sami od sebe
Gizby: Afghan x EM indyka normalni zastrih 1x
Afghan x EM sativa fim 4 patro
5x bella FIM(ale nemel jsem je strihat bylo to zbytecne)
Widow Skunk bez zastrihu
Vsimul jsem si,ze me jedna Bella zacala kvect ale jenom jedna vetvicka je ma samicci kvety zbytek same koule.Premyslim,ze skosim ty samci vetve a necham jenom tu jednu.
Vecer se tady prehnala vichrice a vetsinu kytek uplne rozlamala..nektere to snad rozchodi poradne jsem se svazal ale ta nejpeknejsi belladona ta byla uplne roztipnuta, ze nesla ani svazat.Vytrhnul jsem ji a uz se susi na mliko a maste....
Jako neni to az takova pohroma podle me se z 95% uzdravi a sroste to ale ta jedna bell ata byla na 3 kusy.Mozna jsem udelal chybu s tim FIM zastrihnutim vetvicek je tam ted more ale jsou hrozne slabe.Jinak ta bella co jsem vytrhnul tak z 80% to byl asi samec, protoze se tam neukazali perflowers jako na ostatnich bellach ale takove malinkate vyrostky jakoby koule...
zatim zije:2x Afghan x EM, 1x bella hermac, 3x bella samice a 1x Widov Skank+ v prirode mam s kamosem 1x Durga Matu a 1x Bellu..
PS:premyslel jsme ,ze skusim ubalit brcko z toho listi.Myslite ,ze to zhuli???
to sa neboj ze to nezhuli ... robil som maslo z listov a celkom pekne to zmastilo tak sa nemusis bat ze to nezhuli len ta chut nic moc aj koli tomu ze si to hnojil a ze v tom je este chemia ....
Ahojte,dneska jsem se postil do prostrihavani spodku a slabych vetvicek....Muzu rict ,ze je to docela zahul nikdy jsem to nedelal a ani nevim jestli to mam vubec dobre.Umim strihat vynohrad ale konopy ne!Ustrihnul jsem asi 20-25cm od zeme ty nejslabsi vetvicky.Zatim jsem udelal jenom 2 slecny...foto poslu navecer