Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Zabijácí amazonky kteří mají sílu v čelisti že by vás přepulili jako nic a já teď mu nacpu palec do prdele a toho strašně nasere! aaa už je tam ,,,, Tak teď sem ho fakt nasral!"
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
12 sérije totál ujezd uplně celá kdybych měl vybrat nejlepší díl ??
asi ten z barakem obamou a china problem(hlavně ta část děje jak george lukas a steaven spilberg znásilnují indijana jonese) . . . "eričku už máš zase noční mury o číňanecch ?? " "butersi říkál jsem ti že je nemáš střílet do péra !!není to cool to ví každej !! " a celkem jsem si ujel i na tom díle jak je buters upír mazec . . .
joa nejlepší postava je zhulenej ručník "du you wonna get hight" ?? A Million Little Fibers - minž need atention
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
peckova je ta scena ako ma si ma rucnik spomenuj na pristupove heslo: musim si dat praska inak si nato nespomeniem ... sloook ...a tuka Tu TuTu TuTuTu Tu Tu ...JEE mam melodiu Funky Townu...a co to heslo ?...ake heslo ?