Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednou za čas se vožrat jako prase je zdravý
jinak večer po práci s ženskou posloucháme hudbu, popíjíme vínko, do toho si dáme prdíka z bongu..někdy dojde aj na panáky-většinou o víkendu když nikam nejdemtohle je pro mě největší relax..
a jestli radši chlast, nebo ganju vůbec neřešim..
No ako k tej agresivite co tu bola spominana:
Myslim, ze to zalezi fakt len na konkretnej osobe. Ja ked si napriklad vypijem, tak len kludne sedim a na vsetkych sa usmievam(teda pokial to neprezeniem-potom sa uz neusmievam) a ked si zahulim, tak som vacsinou skor taky hyperaktivny(zalezi na vzorke), ale agrisivny nie som ani v jednom pripade....
no ja znam treba cloveka co kdyz se zhuli tak je uplne najebany a a agresivni.. a taky znam cloveka co kdyz se opije tak je uplne v poho a vsechny miluje a tak je to hodne o psychice no..
no myslim ze nejde o to jestly chlast nebo trava ale o lidi, znam par lidi co se chcou porad mlatit a to kazdyho tlacej a je uplne jedno jestly sou zhuleni nebo zakleni...
Ja bych teda rekl že marihuana je uplně stejny jak alkohol .. Marihuana ti odrovnavá plice a mozkové bunky a alkohol zase jatra a je u něj vysoká zavislost.. Kdyby byla marihuana legalní ztratili by se dealeri a myslim si že by lidi nenapadlo časem ani fetovat když mužou hulit jak chtěj a kolik chtěj
Hahahaha, to je vtipný, takže když se třeba člověk, opije a někoho při tom zmlátí, tak za to vlastně ve výsledku může chlast, "protože bez něj bych tohle neudělal". :-) jojo určitě. Jestli jsi zlej člověk, jestli máš agresivitu v povaze, (i když třeba úplně skrytou), tak se ti při opilosti nádherně projeví.
Třeba například "jude" v sobě agresivitu nemá. A nebo má aspoň vytříbenou schopnost sebekontroly.