Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2juli: mno pri tom koureni v tehotenstvi.. to decko se v podstate stava taky kurakem. A minimalne po porodu pak daleko vic rve a je podrazdeny a nervozni. A celkove priduseny pri vyvoji v matce. Takze nasledky muzou byt ruzny, ale ty uz si je ted nemas sanci uvedomit. Kdo vi, kde bys ted byl, nebo co by bylo jinak, jak by ses citil a td., kdyby tvoje matka v tehotenstvi nekourila. to uz asi nikdy nezjistis
ehm to Sisa: Nejsem dokonaly clovek a jsem i pro spatnosti...ae jsem si myslim docela rozumny ... to jak si psala ze kdyz ceka nekdo dite a huli s mirou a diteti to bere kyslik ae jde to.....jses krava asi si ani neuvedomujes ctje kdyz nekdo ceka dite a o co tu vbc jde....nvm kolik vas je stejneho nazoru jko ja ze kdyz je zenska tehotna a ceka dite tak by nemela urcite hulit a spis se snazit delat dobre veci pro mimco co v sobe nosi... to co jsi napsala je nechutne... k-
cetl sem ted vic prispevku....siso siso jsi tak blba az se mi chce zvracet....nezaslouzis si snad ani svoje dite...hul si jak chces ae neublizuj novemu zivotu kterej chce byt tky zdravy... jsi hnusne sobecka a povrchni pííp s trapnyma prispevkama ...
Když jsme se s přítelkyní dozvěděli, že je těhotná, ze dne na den jsme skončili s cigaretama. U špeků jsem zůstal a milá si občas taky potáhla. Kouří i těď v těhotenství a domníváme se, že to docela napomáhá tvorbě mléka- btw v 18 měsících stále kojíme
Malá je normální, zdravá, silná holčička samozřejmě nejhezčí na světě
Pokud by se někdy objevily nějaké zdravotní problémy, tak tu jistě vždy vyvstane otázka, zda to není třeba tímto, ale to si musí každý srovnat se svým svědomím sám.
Já osobně v omezené míře kouření v těhotenství neodsuzuji a troufám si tvrdit, že je méně škodlivé, než kouření cigaret či požívání alkoholu.
Docela by mě zajímalo, kdo z vás moralistů má taky osobní zkušenost, nebo jsou to jen takové výkřiky "co by se mělo". Někteří kámoši přítelkyni taky tak trochu odsuzovali, tak jsem se jich zeptal, jestli oni by v této situaci najednou se všemi neřestmi skončili .... a vy ?
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
2cepra: pokud by nedokazaly se vsim skoncit, tak hold nejsou zrali na to mit potomka btw podle me to vasemu diteti zmeni spoustu veci v zivote.. akorad uz asi nikdo nedokaze posoudit, co by bylo jinak, jelikoz zmeny nebudou hned tak na prvni pohle viditelne a kazdy si proste pak rekne, no je to tak, protoze to tak melo byt, nebo proto, ze jsi se tak narodil, nebo proto, ze to proste prislo.. :/
jinak gw palmo.. ikdyz si nemyslim, ze by to te borce otevrelo oci.. :/ spis naopak.. da si speka s jeste nenarozenym deckem na protest proti rozumnym lidem jako spravne vygumovanej neo hipik.. :/ pfff
Původní příspěvek od MadEGG 2cepra: pokud by nedokazaly se vsim skoncit, tak hold nejsou zrali na to mit potomka
a ty ho máš?
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
hh jojo teorie versus praxe
v knize marihuana mýty a fakta sem dočetl o testu asi 12 000 těhotných žen - huliček. bylo to fajn a dokonce pozitivní. jenomže v tý knížce je pozitivní snad všechno a neberu ji jako úplně objektivní věc k tématu
Původní příspěvek od MadEGG 2cepra: ne nemam v necelich 23 by to byla hloupost. navic teprv zacinam na sobe pracovat a momentalne zensky ani moc neresim
Tak proč se tak radikálně zapojuješ do diskuze ke které nemáš v podstatě co říct...?Kdybys napsal, že je to jen Tvůj názor, ale toleruješ i ostatní tak pohoda, ale něco takového jako jsi ty napsal je prostě pi*ovina bez jakéhokliv významu...
If the kids are united...They will never be divided...
Zdravím,měla bych dotaz na místní ženy (případně muže se zkušeností ;-) )
Na netu jsem se dočetla že thc brání sestupu a zahnízdění oplodněného vajíčka v děloze. Zajímalo by mě jestli některá dívka či žena otěhotněla "zdravě" v době kdy užívala thc ve větším množství.
Myslím tím klasicky podzim s plnýma zavařovačkama,takže tak 2-3 jouinty denně.
Díky moc za reakce.
Cau , zkušenost nemám ale spojil sem ti Tvůj dotaz s tímto vláknem v Léčitelství tak se tady počti jestli ti to pomůže , jsou tady i podobná témata stači hledat , měj se Hlava
Původní příspěvek od Badulka Zdravím,měla bych dotaz na místní ženy (případně muže se zkušeností ;-) )
Na netu jsem se dočetla že thc brání sestupu a zahnízdění oplodněného vajíčka v děloze. Zajímalo by mě jestli některá dívka či žena otěhotněla "zdravě" v době kdy užívala thc ve větším množství.
Myslím tím klasicky podzim s plnýma zavařovačkama,takže tak 2-3 jouinty denně.
Díky moc za reakce.