Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to sem tak už koukal na místečka na příští rok a potřeboval bych vědět jestli je dobrý pěstovat tak 800 - 900 m.n.m. jestli tam není na ně moc zima nebo tak... dik a zatim čus
tak koukám, že moc zkušeností s pěstováním v horách nikdo moc nemá moc sem toho tady o tom zrovna nenašel no tak prostě uvidim
dneska sem se byl kouknout na kytišku jak si poradila s bouřkama a je v pohodě takže mám aspoň trošku klidu, ale na některejch listech se objevily fleky s kterejma měla problémy už dřív a ani newim jak sem se jich zbavil tak dejte vědět jestli někdo víte...
dal sem tam tři vlašky tak doufám, že tenhle typ zalažování bude co k čemu
nějak sem to tady prohledával páč podle všeho mi napadly svilušky moje kytčky a rozšiřujou se celkem rychle... tak sem tak přemejšlel co s tim a našel sem tu nějaký parazity který ty svilušky spapaj a pak sami umřou... newíte někdo kde se prodávaj a za kolik? to sem tu nějako nenašel :)
no tak mám docela ve škůdcích tenhle rok smůlu... svilušky už řáděj začínaj tam lítat smutnice a našel sem tam už i nějaký zelený housenky takže se bavim skvěle doufám že strážce skanku zabere
ale jinak se jim daří dobře začínaj už pomalu kvíst teda aspoň u ST je to vidět u OB spíš jenom taková příprava na květ OB je ten poslední...
tak mám o jednu kytku míň... naštěstí jen na balkoně... "kámoš" co byl u mě, když sem byl na horách, mi vlezl na balkon a kytku mi odnes... na můj vkus docela suverén... nakonec sem jí ale v kopřivách našel a odnes do přírody... tady sou fotky... (nakonec se nemusíme bát, že nám je ukradnou jen venku, ale dokonce i vevnitř)
mi povídej to víš všichni chtěj mít takový dokonalý kytky jako já
tady je fotka kytky co sem dal ven... přijedu se na ní podívat v sobotu a jestli se to nezlepší musí jinam... je tam asi až příliš jílovitá půda a nedostává se k ní voda... ve skutečnosti vypadá hůř... na tý fotce vypadá dobře... asi je fotogenická
prvních 7 fotek Sweet Tooth
poslední 3 fotky Orange Bud
kytky se obě větrem trošku vyvrátili jak je vidět na první fotce ale trošku sem je nerovnal...
jednu paličku ST sem si uloupnul na ochutnání na OB moc paliček není...
Tak sem docela vyplašenej jestli tam zejtra ST ještě bude páč sem asi 10m od něj našel rozkrájenou houbu. Hned zejtra pro něj du a doufám že tam moje nej kytka bude... možná jí dám zas do květníku a nechám pár tejdnů dozrát ikdyž bych už rád ochutnal... eště nějaký fotky z balkona