Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Šaškus mno,já tam byl asi před deseti roky a byla tam jednotná
cena 25 guldenů...
nez zacnes chrlit tyhle moudra do trydu tak si nejdriv precti jeho nazev. s guldenama si trochu zaspal...
abych nebyl OT: doporucuju vyskouset SSHxWW jeden z nejlepsich modylku co sem v Amstru kouril. uz ani nevik kde sem ho koupil.. 1.4g asi za 14e ale fakt dobry prasky
foto:SShxWW
Kripix:prosim tě co je SSh x WW?
Ináč co jsem slyšel od kámoše,kterej tam trávil prázdniny,tak ten si kupoval Orange Bud 1g/3e,White Widow 1g/2,5e,Super Skunk 1g/4e,
Blueberry 1g/2e(u toho mě cena překvapila),nevim ale v jakym byl městečku,dnes ho uvidim,tak se zeptám a doplnim
Velice Super... Prosím, ešte posielaj. Ja sa chystám do Holandska koncom 11. mesiaca ( neumím po česky ). Napíš, kde sú najlepšie ceny a kde by som zohnal tieto modely : Silver Haze, Haze, Original Haze a Neville Haze...
Silver Haze ti neporadím, ale projdi pár kofíků, ale nesmíš se spálit hned v tom prvním, což je asi nemožný ale můžeš to zkusit a normálně se zeptej, poradí ti tam každej ...