Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahmed nechcípnul, ahmed is back!
začínám vyhrávat bitvu s volným časem, prachama, moderní technikou apod., a proto konečně přináším nějaké fotos z mých oblíbených balén
akorát počasí, ta sviňa, dycky překazí moje plány, proto omluvte sníženou kvalitu obrazu - porucha není na vašem přijímači, ale našem vysílači..
děkujeme za pochopení
pejs zas někdy
tak zase nějaké obrázky jak to vypadá v bushi
kyti krásně voní, obzvlášť holky skunk poison mě nutí neustále k nim sklánět hřbet a zkoumat je zblízka
keříky se začínají pod vahou paliček ohýbat, 2 se díky bouřce rozlomily, tak ochutnáme bushkytky dřív než o sklizni..jsem zvědav po biohnojce
zdravím a postuju asi poslední fota letošního venku, páč kytičky chytaj brutálně plíseň, tak aby mi z toho taky něco zbylo, že
první várka je z bushe, kde nakonec sklidím 2 rostliny skunk passionu z vůbec prvních řezů ode mě z boxu, 2 jack her. taky z řezu + asi 13 nonamu ze semen..tak jsem zvědav
mno a ještě reportík z balén
tady už jsem sklidil 2 rostliny nn skunku, a na řadu přijde asi 18 pavouků..mňam pavouk, mňam
při voštípávání listů zjištěno že je to voňavý lepidýlko jak bejk, foťák se mi fest lepil na prsty
zatím pa
máme tady opět pár fotek z balén, tentokrát noname kterej jsme pojmenovali Amstel páč jsme jeho mámu (suchou) skladovali v plechovici vod píva
a docela zajímavost-vrcholovka je z jedný strany fialová, a z druhý zelená nevim čím to může být, jestli sluncem??
na těch prvních 3 fotkách je to dobře vidět
to zbarveni muze byt tim ze jedna strana te kytky je proste jizni a druha severni..ta fialova strana by mela byt severni..nevim jestli to je tim ale tak napadlo me to protoze treba u stromu mas taky z jedny strany lisejnik a zdruhe ne...
jo, asi to tak bude, taky mě to napadlo..a protože mi to nedalo, tak jsem projel mapy.cz, přezkoumal polohu kytek a fakt to vychází tou fialovou na sever..zajímavý
edit..jo a kytka se na ničem neválela, že by to bylo od toho vybledlý, prostě půlka vrcholu fialka, půl zelenka..haluz
(thx JAH)