Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No moja mama kedysi robila na protidrogovom oddeleni sestričku.teraz je na invalidnom dôchodku doma.Ja dom v záhrade pestujem nejake tie rastlinky a mama takisto vie že hulim tak si viete predstaviť tie debaty a prednyšky čo si doma užívam.Ale ja to už berem z rezervou len my občas leze nan nervy že do kola od nej počuvam to iste...
Doprdele...jestli se ti tyhle lidi dostanou k moci, vytvoříme fašistickou společnost a jejich návrhy jsou potravou pro vznik korupce. Body a) - d) jsou svinstvo nejtěžšího kalibru! Mimochodem, bod j) velice připomíná dokumenty o holocaustu za II.WW, jen místo židů jsme teď my.
ChaosR: to sou normalne socialni inzenyri, manipulatori a kdyptofasisti
a ten závěr : Navržená opatření si nekladou za cíl nahradit program státní protidrogové prevence, jako komplexní řešení. Jde jen o náměty které jsou efektivní a nekladou žádné nároky na zvýšení státních prostředků na tuto oblast.
ne vubec - jenom se snazi tady udelat uplne diktatorskej režim
Sdružení Rodiče proti drogám se snaží vytvořit ve společnosti atmosféru, která by mládeži nedávala prostor k úvahám nad tím, zda marihuanu kouřit, či nekouřit, užívat, či neužívat lehké drogy, ale která by jasně (i dvanáctileté Táně) řekla ne, není to normální! V opačném případě by se mohlo stát, že tou „drogou matkou“ se stane sama společnost.
Jestli si pamatujete nedávnou událost, při níž ultrapravicový spolek národní-strana podal trestní oznámení na JXD pro propagaci blablabla (ohledně CannabisCupu v Reflexu), pak dodávám, že diskutovaný spolek rodiče proti drogám velmi sympatizují s těmito populisty a přidaly se k trestnímu oznámení. Sám za sebe jsem chtěl vědět, co je k tomu vedlo a že jim nevadí, že na veřejnosti budou navždy spojovány s ultrapravičákami. Samo, že na odpověď čekám doteď.
mě to fachá normálně
Tady výňatek z bodu 9 - bezpečnost národní:
citace:
....Zvláště tvrdě hodláme trestat organizovaný zločin, výrobu a distribuci drog (zde jsme absolutně proti legalizaci jakékoli drogy), trestný čin znásilnění a sexuální zneužívání dětí.....
ale zase na druhou stranu:
citace:
Navrhujeme systém alternativních trestů, které budou udělovány při lehčích přestupcích a výkon – udělení, bude spadat pod samosoudce, případně starosty jednotlivých obcí. Zároveň budeme prosazovat uplatnění nepodmíněného trestu pouze tam, kde si to vyžádá vyšší společenská nebezpečnost. V opačných případech navrhujeme tresty podmíněné, alternativní, všeobecně prospěšné práce...atd.
citace:
Jsme pro trestní zrovnoprávnění a stejné a důsledné postihy propagace a podpory nacismu, fašismu a komunismu.
Nic, já do toho nejdu
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Když máma zjistila že hulim, odvezla mě do Poradny pro prevenci drog, kde ji odborníci zaboha nemohli přesvědčit o tom, že konopí užívám pouze například místo alkoholu a že mírá jeho užívání mi nemůže způsobit žádné trvale újmy na zdraví. Od tý doby musim předstírat, že nehulim - matka je strašně prudérní.
2 Ondřej:
Kolik ti bylo?
Napsal by si mi, co je to za poradnu?
2 Taker:
Ta druhá citace mě taky zaujala - přijde mi to jako obrovský prostor pro korupci a nebezpečnou moc v rukou jednotlivce. Nevracíme se do středověku?
Dobrý den,
jmenuji se Roman Pavelka a zajímal bych se o některé vaše názory.
1.) "Navrhujeme systém alternativních trestů, které budou udělovány při lehčích přestupcích a výkon – udělení, bude spadat pod samosoudce, případně starosty jednotlivých obcí. Zároveň budeme prosazovat uplatnění nepodmíněného trestu pouze tam, kde si to vyžádá vyšší společenská nebezpečnost. V opačných případech navrhujeme tresty podmíněné, alternativní, všeobecně prospěšné práce...atd."
Přijde mi to jako obrovský prostor pro korupci a nebezpečnou moc v rukou jednotlivce. Nevracíme se do středověku?
2.) Jaký je váš názor na malé uživatele (tedy pěstitele pro vlastní potřebu) konopných drog? Pokud je vysloveně negativní, zajímalo by mě, v čem spočívá jejich nebezpečí.