Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Prijemny cajovny!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Taky jednu doporučím, protože jsem tam ztrávil hezkou část života, je to čajovna v Uherském Hradišti, bohužel doteď nevím její jméno, ale v celém městě jsou jen dvě, a ta druhá je dost neutulná. Opravdu útulné prostředí, dokonalá hudba(hlavně když je high) spousta literatury a obrovský výběr skvělých čajů i nečajů ze všech koutů světa. Doporučuju třeba Indický Yogi, to je unikát.

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 02-02-2004 v 17:19 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hakunin
Nový Člen

Karma uživatele Hakunin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Jogi - unikát snad všech čajoven, ne? Je tu někdo z Ostravy?

Old Post 02-02-2004 v 18:26 PM
Hakunin je offline   Profil uživatele Hakunin   Find more posts by Hakunin   Foto galerie člena Hakunin   Click here to Send Hakunin a Private Message   Add Hakunin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hakunin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blueberka
Stálý Člen

Karma uživatele blueberka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

jj, jogi je strašně dobrej ... taky bych doporučila "Vzpomínku na Bombay" - čajík s trochou čokolády, mlíčkem a medem .. - horší je už ta manipulace s medíkem ... ovšem mě chutnají vlastně všechny čaje s mlíčkem a že jich je v v čajovnách celkem dost - jak v kterých samozřejmě ..

... ++//*-_-*\\++ ...

Old Post 03-02-2004 v 13:47 PM
blueberka je offline   Profil uživatele blueberka   Find more posts by blueberka   Foto galerie člena blueberka   Click here to Send blueberka a Private Message   Add blueberka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Host

to: 4CS Příspěvek č. 68

14 mi přijde spíš ako taková literární kavárna, ale estli chceš
načichnout k orientu, doporučuji kaffírnu Sindbád v ulici Myslíkova.
Můžeš pokouřit i šíšu..
Váženou kávu Ti prodaj i s sebou, výběr arabica, robusta..
Doporučit Ti samozřejmě mohu TheBest - Blue Mountain z Jamaiky
(keep high), anebo o dost levnější ekvivalent - Habešskou kávu
z Etiopie..Je to diktát na chutě) vychutnáš si ji nejlépe v džezvě (obsluha Ti namele zrnka speciálně na přípravu kávy v džezvě), 3krát vzkypěnou..

Old Post 03-02-2004 v 18:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kelly.com
Nový Člen

Karma uživatele kelly.com - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

sem rád, že másh rád "Poutníka" v HK, je to fuckt čajovna na ourovni a je to tam opravdu dost cool, prostě kolikrát se stane, že se ve vodním přístroji ocitne i něco ke skouření..)))).....A to by shlo

Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!

Old Post 04-02-2004 v 10:59 AM
kelly.com je offline   Profil uživatele kelly.com   Find more posts by kelly.com   Foto galerie člena kelly.com   Click here to Send kelly.com a Private Message   Add kelly.com to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Čaje miluju, ale potřebuju si k tomu dat cigárko, což je v čajovnách nepřípustné - to respektuji - tak už do žádných čajoven nechodím a děláme si čajové sedánky po náfštěvách.
K tomu mému kouření byla jakžtakš přizpůsobená čajovna Boršov svým popínavými keři porostlým dvorečkem a U kohouta, gde ten dvorek je taky k dispozici - i gdyš holatým
Čajovny, z kterých jsi na brko nebo cigáro byl nucen jít na ulici, mezii chodce - ty jsou pro mne nejmíň lákavé.

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 04-02-2004 v 11:44 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Pohodička Re: alternativy Příspěvek č. 71

kat-videlsem to v bedne-je to dost rozsireny v jemenu,ománu a po celim arabskym poloostrove.je to neco novyho,nevim co to dela,jak to funguje
- zvejkala sem to gdysi v Holandu. Tam to právje ve fšech čajírnách žvejkali somálci - a to od rána do večera - zatímco jejich ženský se postarali o děti , byt, jídlo atd...
Každopádně je to trpko-hořký, stáhne se ti po tom pjekně pusa na chuť nic moc teda. A účinky? Jako gdyš vypiješ sposty silnýho kafe - jen tě to vybudí.
Ale za zkoušku to stojí, ať víš, vo co de.

•°o.O-zet-O.o°•

Old Post 04-02-2004 v 12:00 PM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Host

to: Pit_Ufo Příspěvek č. 72

..jaxem psal, já spíš na to kaffíčko, navíc Modrá hvězda je tag trochu mimo moje teritorium, gde se ted´pohybuji..

Old Post 05-02-2004 v 13:27 PM
hi-chu
Stálý Člen

Karma uživatele hi-chu - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

te vas KAT mi velice pripomina zvykani KOKY, dejte sem o tom nekdo neco vic prosim

Old Post 07-02-2004 v 12:40 PM
hi-chu je offline   Profil uživatele hi-chu   Find more posts by hi-chu   Foto galerie člena hi-chu   Click here to Send hi-chu a Private Message   Add hi-chu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Host

to: pit_ufo Příspěvek č. 74

mno, teda nevim, ale ten čat bych nedoporučoval..s timdle zrovna praxi jaxi nemám, mohu jen referovat: ale co mi vyprávěl eden traveller, tag v Etiopii to je droga No1 - mnohem více populární než třeba alkohol.Do Etiopie se dostala rostlina z arabského poloostrova eště v době spojení s Eritreí. Květinu žvýkáš mezi patry a vychutnáváš hořké sliny, které její šťávy vyvolávají..Navíc v Afrique je mooc populární pro její pocity navozující nasycení.
Dostavuje se lehké opojení, dle dávkování. Stomatologové by však nejásali - pravidelným užíváním přijdeš o sklovinu
JAH RASTAfarai !!!!

Old Post 07-02-2004 v 18:25 PM
ZEta
Grower Medovláska

Příspěvek č. 75

Jo a simtě, nenechej to přerůst, sklízej to jako malý, mladý. Nemělo by to zdřevnatět, jinak to nerozžvejkáš. Co já sem měla v Holandsku, bylo tak 10 cm dlouhy a na stonku tak 1 - 2 listy.

•°o.O-zet-O.o°•

Old Post 10-02-2004 v 08:12 AM
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Kam se poděla naprosto skvělá čajovna z Boršova? Její nenapodobitelnou atmosféru hodně postrádám a nic podobnýho jsem neobjevil.

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 08-04-2005 v 19:21 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

tak dneska sem si byl v naší nové čajovně pro zelenej čaj na astrální cestování a když sem tý prodavčce řekl že to chci na astrální cestování tak na mě koukala jak na sebvraha..přihnala mi hroznou paranoiu:-/

Old Post 08-04-2005 v 20:20 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

tak u nas v bratislave su dve čajovne ktore rad navstevujem jedna je v podzemi v centre a druha je kusok od hradu na zamockej ulici. príjemne prostredie s možnosťou natiahnuť sa velký výber čajov i červené moje oblubené , tak ked niekto bude mat cestu okolo tak očekujte to.

Old Post 10-04-2005 v 16:39 PM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zadir
Stálý Člen

Karma uživatele Zadir - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Me nejvic zchvatila kolinska cajovna-bejvalej pruchod mezi barakama+docela velkej a clenitej sklepni prostor.pohoda. a samozrejme ta nase mala dobra cajovna v KH.

Old Post 18-04-2005 v 14:03 PM
Zadir je offline   Profil uživatele Zadir   Find more posts by Zadir   Foto galerie člena Zadir   Click here to Send Zadir a Private Message   Add Zadir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HAshan
Stálý Člen

Karma uživatele HAshan - 0% Pěstitelská

Upozornění vary Příspěvek č. 80

nejlepší čajovna je u nás v karlových varech. parádní prostor, jedinečnej meeting point. jestli někdy zavítáte do varů tak se tam musíte jít podívat. www.cajovnici.cz

jah bless

Old Post 18-04-2005 v 21:07 PM
HAshan je offline   Profil uživatele HAshan   Find more posts by HAshan   Foto galerie člena HAshan     Add HAshan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás