Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jednu doporučím, protože jsem tam ztrávil hezkou část života, je to čajovna v Uherském Hradišti, bohužel doteď nevím její jméno, ale v celém městě jsou jen dvě, a ta druhá je dost neutulná. Opravdu útulné prostředí, dokonalá hudba(hlavně když je high) spousta literatury a obrovský výběr skvělých čajů i nečajů ze všech koutů světa. Doporučuju třeba Indický Yogi, to je unikát.
jj, jogi je strašně dobrej ... taky bych doporučila "Vzpomínku na Bombay" - čajík s trochou čokolády, mlíčkem a medem .. - horší je už ta manipulace s medíkem ... ovšem mě chutnají vlastně všechny čaje s mlíčkem a že jich je v v čajovnách celkem dost - jak v kterých samozřejmě ..
14 mi přijde spíš ako taková literární kavárna, ale estli chceš
načichnout k orientu, doporučuji kaffírnu Sindbád v ulici Myslíkova.
Můžeš pokouřit i šíšu..
Váženou kávu Ti prodaj i s sebou, výběr arabica, robusta..
Doporučit Ti samozřejmě mohu TheBest - Blue Mountain z Jamaiky
(keep high), anebo o dost levnější ekvivalent - Habešskou kávu
z Etiopie..Je to diktát na chutě) vychutnáš si ji nejlépe v džezvě (obsluha Ti namele zrnka speciálně na přípravu kávy v džezvě), 3krát vzkypěnou..
sem rád, že másh rád "Poutníka" v HK, je to fuckt čajovna na ourovni a je to tam opravdu dost cool, prostě kolikrát se stane, že se ve vodním přístroji ocitne i něco ke skouření..)))).....A to by shlo
Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!
Čaje miluju, ale potřebuju si k tomu dat cigárko, což je v čajovnách nepřípustné - to respektuji - tak už do žádných čajoven nechodím a děláme si čajové sedánky po náfštěvách.
K tomu mému kouření byla jakžtakš přizpůsobená čajovna Boršov svým popínavými keři porostlým dvorečkem a U kohouta, gde ten dvorek je taky k dispozici - i gdyš holatým
Čajovny, z kterých jsi na brko nebo cigáro byl nucen jít na ulici, mezii chodce - ty jsou pro mne nejmíň lákavé.
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
kat-videlsem to v bedne-je to dost rozsireny v jemenu,ománu a po celim arabskym poloostrove.je to neco novyho,nevim co to dela,jak to funguje
- zvejkala sem to gdysi v Holandu. Tam to právje ve fšech čajírnách žvejkali somálci - a to od rána do večera - zatímco jejich ženský se postarali o děti , byt, jídlo atd...
Každopádně je to trpko-hořký, stáhne se ti po tom pjekně pusa na chuť nic moc teda. A účinky? Jako gdyš vypiješ sposty silnýho kafe - jen tě to vybudí.
Ale za zkoušku to stojí, ať víš, vo co de.
•°o.O-zet-O.o°•
mno, teda nevim, ale ten čat bych nedoporučoval..s timdle zrovna praxi jaxi nemám, mohu jen referovat: ale co mi vyprávěl eden traveller, tag v Etiopii to je droga No1 - mnohem více populární než třeba alkohol.Do Etiopie se dostala rostlina z arabského poloostrova eště v době spojení s Eritreí. Květinu žvýkáš mezi patry a vychutnáváš hořké sliny, které její šťávy vyvolávají..Navíc v Afrique je mooc populární pro její pocity navozující nasycení.
Dostavuje se lehké opojení, dle dávkování. Stomatologové by však nejásali - pravidelným užíváním přijdeš o sklovinu
JAH RASTAfarai !!!!
Jo a simtě, nenechej to přerůst, sklízej to jako malý, mladý. Nemělo by to zdřevnatět, jinak to nerozžvejkáš. Co já sem měla v Holandsku, bylo tak 10 cm dlouhy a na stonku tak 1 - 2 listy.
•°o.O-zet-O.o°•
Kam se poděla naprosto skvělá čajovna z Boršova? Její nenapodobitelnou atmosféru hodně postrádám a nic podobnýho jsem neobjevil.
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
tak dneska sem si byl v naší nové čajovně pro zelenej čaj na astrální cestování a když sem tý prodavčce řekl že to chci na astrální cestování tak na mě koukala jak na sebvraha..přihnala mi hroznou paranoiu:-/
tak u nas v bratislave su dve čajovne ktore rad navstevujem jedna je v podzemi v centre a druha je kusok od hradu na zamockej ulici. príjemne prostredie s možnosťou natiahnuť sa velký výber čajov i červené moje oblubené , tak ked niekto bude mat cestu okolo tak očekujte to.
Me nejvic zchvatila kolinska cajovna-bejvalej pruchod mezi barakama+docela velkej a clenitej sklepni prostor.pohoda. a samozrejme ta nase mala dobra cajovna v KH.
nejlepší čajovna je u nás v karlových varech. parádní prostor, jedinečnej meeting point. jestli někdy zavítáte do varů tak se tam musíte jít podívat. www.cajovnici.cz