Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chlapy nedohadujte se o něčem co nemužeme nikdy prožit a co si budem povidat,slyšet není zažít...jasně porod je normální věc,ale vždycky mužou přijit komplikace.Takže ve zkratce:my chlapy o tom víme prd...a jedině žensky,ktery už rodily ví o čem mluví,my určitě NE.
hlavne proboha ty deti vychovejte tak, aby na zakladce nesikanovali svy ucitele (nedavnej pripad z Cesky Trebovy) nebo neporadali mezi sebou poulicni souboje s ocelovejma boxerama (pripad z Usti n. Labem)... Protoze pokud by mel pokracovat tenhle trend, tak tu v klidny stredni Evrope muzeme do par let cekat nebezpecny ozbrojeny gangy deti, jakou jsou v latinsky americe...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Původní příspěvek od 4C3 hlavne proboha ty deti vychovejte tak, aby na zakladce nesikanovali svy ucitele (nedavnej pripad z Cesky Trebovy) nebo neporadali mezi sebou poulicni souboje s ocelovejma boxerama (pripad z Usti n. Labem)... Protoze pokud by mel pokracovat tenhle trend, tak tu v klidny stredni Evrope muzeme do par let cekat nebezpecny ozbrojeny gangy deti, jakou jsou v latinsky americe...
Nejenom v Latinský Americe. Včera jsme se bavili s učitelkou AJ - angličankou, že v Británii problém náctiletých gangů začíná být fakt velký. Řeší tam teď několik vražd dětí, kteří šly z kina či čekaly na bus a byly přepadeni gangem. K tomu různé vyřizování účtů, vstup na území cizího gangu atp. .. je to jak ze špatného filmu. A říkala, že to u dětí začíná už tak kolem 12ti 13ti u rodin, kde rodiče nemají čas nebo chuť se o ně starat, k tomu docela komplikovaný systém tamního vzdělávání, nedostatek kvalitních škol, způsob trávení volného času atd. Doufejme že se to zlepší, člověku z toho běhá mráz po zádech.
Cauky,
tak Darek Alan je na svete..ja slibila asi tak pres mesicem, ze dam vedet, jaky to je s tim porodem, ale nakonec to byl cisarskej rez a ani jsem nerodila, takze vlastne ani nevim, co to prirozenej porod je.
Zato moc dobre vim, co je to cisar..a rozhodne to nebyla prochazka ruzovym sadem. Pred 3-mi nedelemi jsem nastoupila na doporuceni meho doktora na rizikovku do nemocnice s tim, ze malej uz v brisku neroste a ze je potreba to sledovat. Bylo to psycho. Porad nas sledovali, ale vlastne ani poradne nedokazali rict, co se deje. Po par dnech sel ven cisarem. Ted je mu 11 dni a dari se mu uz dobre. Spadl mi ohromnej balvan ze srdce a jsem moc stastna ze to nakonec vse dobre dopadlo. V nemaku jsem se setkala se spoustou lidicek, ktery tam samozrejme byli s ruznejma problemama a zjistila jsem, jaky ma clovek stesti, kdyz tehotenstvi i porod probiha v pohode. Problemu, ktery s tim muzou bejt spojeny je spousta, proto fakt clovek musi bejt stastej za to, kdyz je to o.k. a vse se dari tak, jak se darit ma.
Ahojte,my mame 6a pol mesacneho syna a fajcim etiez len ked zaspi vecer ale to mame dobre lebo chodi spat uz o 6tej.a ten porod da sa to prezit je to pohoda.
H&H gratulujem
uz dlouho tu je mrtvo..tak neco prihodim... dnes se to stalo ve 12:20 po obede se nam narodilo prekrasny miminko,holčička....jmenuje se magdalénka...hodil bych i foto...ale sem tupec protoze nevim jak.....jdu se na to mrknout a hned jak to budu umet tak je sem dam!!
Původní příspěvek od H&H Cauky,
tak Darek Alan je na svete..ja slibila asi tak pres mesicem, ze dam vedet, jaky to je s tim porodem, ale nakonec to byl cisarskej rez a ani jsem nerodila, takze vlastne ani nevim, co to prirozenej porod je.
Zato moc dobre vim, co je to cisar..a rozhodne to nebyla prochazka ruzovym sadem. Pred 3-mi nedelemi jsem nastoupila na doporuceni meho doktora na rizikovku do nemocnice s tim, ze malej uz v brisku neroste a ze je potreba to sledovat. Bylo to psycho. Porad nas sledovali, ale vlastne ani poradne nedokazali rict, co se deje. Po par dnech sel ven cisarem. Ted je mu 11 dni a dari se mu uz dobre. Spadl mi ohromnej balvan ze srdce a jsem moc stastna ze to nakonec vse dobre dopadlo. V nemaku jsem se setkala se spoustou lidicek, ktery tam samozrejme byli s ruznejma problemama a zjistila jsem, jaky ma clovek stesti, kdyz tehotenstvi i porod probiha v pohode. Problemu, ktery s tim muzou bejt spojeny je spousta, proto fakt clovek musi bejt stastej za to, kdyz je to o.k. a vse se dari tak, jak se darit ma.
Moc gratuluju k malýmu svišťovi hlavně, že jste v pořádku. Měla jsem s malou stejnej problém, ale řezat mě kvůli tomu nemuseli, od tý doby je všechno úplně v pořádku!
Původní příspěvek od Noiwa uz dlouho tu je mrtvo..tak neco prihodim... dnes se to stalo ve 12:20 po obede se nam narodilo prekrasny miminko,holčička....jmenuje se magdalénka...hodil bych i foto...ale sem tupec protoze nevim jak.....jdu se na to mrknout a hned jak to budu umet tak je sem dam!!
Taky velká gratulace! To je supr, tolik groweřích dětiček