Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Výchova dětiček:))
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Chlapy nedohadujte se o něčem co nemužeme nikdy prožit a co si budem povidat,slyšet není zažít...jasně porod je normální věc,ale vždycky mužou přijit komplikace.Takže ve zkratce:my chlapy o tom víme prd...a jedině žensky,ktery už rodily ví o čem mluví,my určitě NE.

Old Post 20-03-2007 v 19:52 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 66

No a za tím že my chlapi víme prd si stojím a tak se mi nezdá že se to tady někdo snaží popisovat jak je to v poho. No to je jedno:-)

Old Post 20-03-2007 v 20:03 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

hlavne proboha ty deti vychovejte tak, aby na zakladce nesikanovali svy ucitele (nedavnej pripad z Cesky Trebovy) nebo neporadali mezi sebou poulicni souboje s ocelovejma boxerama (pripad z Usti n. Labem)... Protoze pokud by mel pokracovat tenhle trend, tak tu v klidny stredni Evrope muzeme do par let cekat nebezpecny ozbrojeny gangy deti, jakou jsou v latinsky americe...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 20-03-2007 v 22:57 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od 4C3
hlavne proboha ty deti vychovejte tak, aby na zakladce nesikanovali svy ucitele (nedavnej pripad z Cesky Trebovy) nebo neporadali mezi sebou poulicni souboje s ocelovejma boxerama (pripad z Usti n. Labem)... Protoze pokud by mel pokracovat tenhle trend, tak tu v klidny stredni Evrope muzeme do par let cekat nebezpecny ozbrojeny gangy deti, jakou jsou v latinsky americe...

Nejenom v Latinský Americe. Včera jsme se bavili s učitelkou AJ - angličankou, že v Británii problém náctiletých gangů začíná být fakt velký. Řeší tam teď několik vražd dětí, kteří šly z kina či čekaly na bus a byly přepadeni gangem. K tomu různé vyřizování účtů, vstup na území cizího gangu atp. .. je to jak ze špatného filmu. A říkala, že to u dětí začíná už tak kolem 12ti 13ti u rodin, kde rodiče nemají čas nebo chuť se o ně starat, k tomu docela komplikovaný systém tamního vzdělávání, nedostatek kvalitních škol, způsob trávení volného času atd. Doufejme že se to zlepší, člověku z toho běhá mráz po zádech.

Naposledy upravil 21-03-2007 v 09:05 AM

Old Post 21-03-2007 v 08:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H&H
Nový Člen

Karma uživatele H&H - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Cauky,
tak Darek Alan je na svete..ja slibila asi tak pres mesicem, ze dam vedet, jaky to je s tim porodem, ale nakonec to byl cisarskej rez a ani jsem nerodila, takze vlastne ani nevim, co to prirozenej porod je.
Zato moc dobre vim, co je to cisar..a rozhodne to nebyla prochazka ruzovym sadem. Pred 3-mi nedelemi jsem nastoupila na doporuceni meho doktora na rizikovku do nemocnice s tim, ze malej uz v brisku neroste a ze je potreba to sledovat. Bylo to psycho. Porad nas sledovali, ale vlastne ani poradne nedokazali rict, co se deje. Po par dnech sel ven cisarem. Ted je mu 11 dni a dari se mu uz dobre. Spadl mi ohromnej balvan ze srdce a jsem moc stastna ze to nakonec vse dobre dopadlo. V nemaku jsem se setkala se spoustou lidicek, ktery tam samozrejme byli s ruznejma problemama a zjistila jsem, jaky ma clovek stesti, kdyz tehotenstvi i porod probiha v pohode. Problemu, ktery s tim muzou bejt spojeny je spousta, proto fakt clovek musi bejt stastej za to, kdyz je to o.k. a vse se dari tak, jak se darit ma.

Old Post 25-03-2007 v 22:14 PM
H&H je offline   Profil uživatele H&H   Find more posts by H&H   Foto galerie člena H&H   Click here to Send H&H a Private Message   Add H&H to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mlynkovec
Stálý Člen

Karma uživatele mlynkovec - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

tak at vam dělá jenom samou radost

HA HA HA ZASMÁLI SE LODNÍCI A ODJELI NA ŠICÍM STROJI

Old Post 25-03-2007 v 23:54 PM
mlynkovec je offline   Profil uživatele mlynkovec   Find more posts by mlynkovec   Foto galerie člena mlynkovec   Click here to Send mlynkovec a Private Message   Add mlynkovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H&H
Nový Člen

Karma uživatele H&H - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Diky diky ;-]

Old Post 27-03-2007 v 13:53 PM
H&H je offline   Profil uživatele H&H   Find more posts by H&H   Foto galerie člena H&H   Click here to Send H&H a Private Message   Add H&H to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bambulka
Nový Člen

Karma uživatele bambulka - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Ahojte,my mame 6a pol mesacneho syna a fajcim etiez len ked zaspi vecer ale to mame dobre lebo chodi spat uz o 6tej.a ten porod da sa to prezit je to pohoda.
H&H gratulujem

Old Post 04-04-2007 v 06:34 AM
bambulka je offline   Profil uživatele bambulka   Find more posts by bambulka   Foto galerie člena bambulka   Click here to Send bambulka a Private Message   Add bambulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Noiwa
Nový Člen

Karma uživatele Noiwa - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

uz dlouho tu je mrtvo..tak neco prihodim... dnes se to stalo ve 12:20 po obede se nam narodilo prekrasny miminko,holčička....jmenuje se magdalénka...hodil bych i foto...ale sem tupec protoze nevim jak.....jdu se na to mrknout a hned jak to budu umet tak je sem dam!!

Real good Time!

Old Post 14-04-2007 v 18:41 PM
Noiwa je offline   Profil uživatele Noiwa   Find more posts by Noiwa   Foto galerie člena Noiwa   Click here to Send Noiwa a Private Message   Add Noiwa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
cesi vymiraji a nahrazujou nas cigani a to neni dobre

Kdyby jenom cigáni...

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 14-04-2007 v 19:42 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Noiwa
Nový Člen

Karma uživatele Noiwa - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

tak tady je to

Real good Time!

Old Post 15-04-2007 v 07:51 AM
Noiwa je offline   Profil uživatele Noiwa   Find more posts by Noiwa   Foto galerie člena Noiwa   Click here to Send Noiwa a Private Message   Add Noiwa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 76

citace:
Původní příspěvek od H&H
Cauky,
tak Darek Alan je na svete..ja slibila asi tak pres mesicem, ze dam vedet, jaky to je s tim porodem, ale nakonec to byl cisarskej rez a ani jsem nerodila, takze vlastne ani nevim, co to prirozenej porod je.
Zato moc dobre vim, co je to cisar..a rozhodne to nebyla prochazka ruzovym sadem. Pred 3-mi nedelemi jsem nastoupila na doporuceni meho doktora na rizikovku do nemocnice s tim, ze malej uz v brisku neroste a ze je potreba to sledovat. Bylo to psycho. Porad nas sledovali, ale vlastne ani poradne nedokazali rict, co se deje. Po par dnech sel ven cisarem. Ted je mu 11 dni a dari se mu uz dobre. Spadl mi ohromnej balvan ze srdce a jsem moc stastna ze to nakonec vse dobre dopadlo. V nemaku jsem se setkala se spoustou lidicek, ktery tam samozrejme byli s ruznejma problemama a zjistila jsem, jaky ma clovek stesti, kdyz tehotenstvi i porod probiha v pohode. Problemu, ktery s tim muzou bejt spojeny je spousta, proto fakt clovek musi bejt stastej za to, kdyz je to o.k. a vse se dari tak, jak se darit ma.

Moc gratuluju k malýmu svišťovi hlavně, že jste v pořádku. Měla jsem s malou stejnej problém, ale řezat mě kvůli tomu nemuseli, od tý doby je všechno úplně v pořádku!

Old Post 16-04-2007 v 15:37 PM
Host
Host

Příspěvek č. 77

citace:
Původní příspěvek od Noiwa
uz dlouho tu je mrtvo..tak neco prihodim... dnes se to stalo ve 12:20 po obede se nam narodilo prekrasny miminko,holčička....jmenuje se magdalénka...hodil bych i foto...ale sem tupec protoze nevim jak.....jdu se na to mrknout a hned jak to budu umet tak je sem dam!!

Taky velká gratulace! To je supr, tolik groweřích dětiček

Old Post 16-04-2007 v 15:41 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás