Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a najjednoduchšie je kúpiť si weed a nič nepestovať!
Ja mám kelímok a postup ako je hore na začiatku-hubka na riad+na vrch dám potravinársku foliu aby som videl, a sem tam presvietim UV lampou..Super ide von
Ale lidi,at sem daval seminka rovnou do hliny v sazebniku nebo sem je dal mezi namocenej toaletak vzdycky vylezli vsechny.Pamatuju si na svuj prvni pokus kdy sem myslel ze vylejza fakt tak kazde treti seminko a tak sem je dal do sazece po trech(sazec s hlinou 3X3 cm) a kdyz sem se na to po tejdnu kouknul z kazdyho sazece trceli 3 kytky velke jak moje zapesti.Tak sem je hodil na zahradu.Oddelil sem je tak ze sem to z te hliny normalne opatrne vytrhnul a ze by trpeli se vzhledem k jejich skoro tri metrech nedalo mluvit
To mi ale bylo 15 (3 roky z5)
Zatim, a outdooru ZDAREC ;-p
ja mam celkem dobrý skušenosti ty semínka hodit jenom do vody ve sklenici a hned jak pukne de do hlíny,myslim že to semínkum bohatě stačí a je s tim nejmín prace
S kličením som nemal nikdy problémy, až teraz sa mi stalo, že keď som to dal do kelimku s hlinou, tak po niekoľkých dňoch, kedy semiačka v zakoreňovačoch vyšli, tak tie v tých kelimkoch ešte nie.A keď som sa rozhrabal hlinu, tak to semiačko bolo puknuté, ale ako keby vyschlo, abo dačo také.
Inak nikdy si nerobím priesady(sadím to rovno vonku do hliny) a nemal som s tým problém.
Heledte groweri... Pred mesicem sem dal na vykliceni 5 seminek top44, tri tydny nic taxem se nastval a pinzetou sem ty seminka rucne napraskl. Kouk sem dovnitr a tam byl plne funkcni nabobtnaly zarodek. Ted sem to tyden nechal a normalne vylezl korinek a chovaji se standardne... Mate take nejake podobne zkusenosti?Foto pripojim pozdeji...
tak me se stalo to samy.Myslim z 15 seminek mi vyklicilo 1. Dalsich 15 seminek sem dal rovnou do hliny a vyklicilo jich 14 taky to nechapu ale je to tak . Ted uz to jinak nedelam, proste to dam rovnou do hliny, vim ze kliceni je lepsi ale asi to neumim
Kazdopadne je pri "louskani" seminek pokud mozno dobre zachovat ten blanity obal a hlavne takovy ten zluty az zlutohnedy vacek, v tom ma totiz kyti vyzivu aby mohla vytvorit koren a zacit jim prijimat ziviny.
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
myslím si že zbytočný thread o klíčení semien sa tu toho popísalo až až
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY