Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mesic? Neni to moc? Kdybych to mel posuzovat podle barvy pestiku, tak tedka je cca 1/3 hnedejch.. Pokud se nepletu, tak by se melo sklizet zhruba kdyz jich je hnedejch tak 2/3 (resp. melo by se to posuzovat podle barvy krystalku pryskyrice, ale na to nemam vybaveni).
Myslis, ze nez to zhnedne, tak to bude trvat jeste mesic?? Ja osobne jsem si tipoval tak 2 - 3 tejdny... Ale je to prvni grow, takze je pravdepodobny, ze ten muj odhad je hodne od boku
nj ono to dycky vypada na foukle a zacatecniky to laka uz sklidit ale pak to sklidis a mas tam tak na tri jonatany tohle bych tam nechal klidne 2 mesice
Přesně tak, i klidně 2 měsíce to tam nech! Tohle co máš je zatim absolutní nic, oproti tomu co tam budeš mít za dva měsíce nebo měsíc a půl..
Kdybych ti ukázal muj Outdoor tak už bys sklízel :-D
Peace and love
Ja jsem si vedom toho, ze to je zatim malo nafoukly, on to taky neni zadnej extra model a popravde od toho zadny zazraky necekam.. Ale zase z toho nechci mit nejaky narkotikum
chtel jsem se zeptat moje kyti jsou uz dva tydny v kvetu...uz jsou znacne palicky.....ale vubec to nevoni.....muj nazor je ze to je hnojenim ,protoze jsem to jeste nehnojil na kvet...co vy na to?
Původní příspěvek od xaralis Ja jsem si vedom toho, ze to je zatim malo nafoukly, on to taky neni zadnej extra model a popravde od toho zadny zazraky necekam.. Ale zase z toho nechci mit nejaky narkotikum
chtel jsem se zeptat moje kyti jsou uz dva tydny v kvetu...uz jsou znacne palicky.....ale vubec to nevoni.....muj nazor je ze to je hnojenim ,protoze jsem to jeste nehnojil na kvet...co vy na to?
Hnojenim to určitě nebude.Divoké konopí v přírodě taky nepotřebuje pohnojit,aby vonělo,lepilo a dozrálo.Dej tomu čas a ono to přijde.Konopí kvete kolem dvou měsíců a ty jsi teprve ve čtvrtině doby květu.