Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tayem: dyť já jsem taky básník!
mr.review: no, nonamu byla jedna kytka(fotky těch pověšenejch kytí), hmotnost nevíme, ještě se suší, horrorů je pět kytek, ty ještě dokvítaj, seknem je tak za dva tejdny, možná už za tejden, ale to se uvidí. bohužel chytly plíseň, tak nechcem aby je sežrala celý...to by byla fakt brutální smůla, páč hodně známejm letos ukradli nebo zplesnivěly kytky a vypadá to na krizi. btw, toho horrora odhaduju na dvě kila sušenýho
další smokereport jocka horrora
tahle kytka mě nepřestává překvapovat, zpomaluje a zrychluje čas a chová se hodně svéhlavě když ji kouřim. stejně jako když rostla. vezmě mě nahoru a vzápětí mě hodí dolů. přesně něco takovýho jsem už dlouho neměl.
tak horror přišel pod kudlu, teda spí pilku...tou jsem to podřezával, páč nožem by to fakt nešlo. pět kytek byla velká hromada a zpracovávali jsme to dvě hoďky fakt pekelným tempem...ruce jsme měli úplně černý od pryskyřice a na sobě pociťovali účinky thc vyloučenýho do těla skrz kůži a musim říct že je to síla.
tak už je to tady, kámoška mi poslala ty fotečky ze sklizně Horrora, takže se s váma podělim o opravdu hezký záběry paliček...podkasejte si sukně dámy, teď půjdeme peklem!
smokereport: jelikož je JH pěstovanej čistě biologicky bez jakýchkoli hnojiv, mohla se plně rozvinout je přirozená síla a chuť. Musím říct, že JH je chuťově nejlepší kuřivo, které jsem letos zatím kouřil. Jeho chuť je jemně skunková se závanem koření a cukru, kterým jsou palice obalené. V bongu naplňuje zvuk "BONG!" a udeří do hlavy svojí plnou silou. V jointu uvolňuje svoji sílu pozvolna a dovede překvapit i zkušeného kuřáka.