Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Co je Karma?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Šebík
Stálý Člen

Karma uživatele Šebík - 15% PěstitelskáKarma uživatele Šebík - 15% Pěstitelská

Palec nahoru Vychytáno... Příspěvek č. 65

Množej se příspěvky, kdy uživatelé z nějakého důvodu nevidí znak jing-jang v rohu příspěvku.

Mně se po dlouhé době, kdy na jednom kompu navštěvuju grower, stalo to samý a nemohl jsem tam zaboha tu ikonku dostat. Ejhle, je to problém nastavení cookies.

Nejelegantnější řešení (pro IE): Nástroje > Možnosti Internetu > záložka Osobní údaje > oddíl Webové servery: Upravit > Vložte "www.grower.cz" a tlačítko Povolit.....

Bez problémů

[Edited by Šebík on 04-05-2002 at 10:43 PM]

....šajni tuna prima zoncna...

Old Post 02-05-2002 v 09:29 AM
Šebík je offline   Profil uživatele Šebík   Find more posts by Šebík   Foto galerie člena Šebík   Click here to Send Šebík a Private Message   Add Šebík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

cely grower je zapraseny prispevkama typu

K+
skvelej prispevek, karma uz leti
super, K+
zaslouzis karmu

takze misto toho aby tady vsichni propagovali svoje komentare a nazory na dane tema, tak se tady vsem oznamuje, ze nekdo dostal karmu. Toho si preci muze vsimnout sam, ze ji dostal!

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 04-05-2002 v 13:33 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

no, tak někdo oznamuje, že dal někomu karmu, never mind it

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 04-05-2002 v 21:29 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teabooster
Grower Team

Karma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% Pěstitelská

Upozornění karma Příspěvek č. 68

pro všechny co zajímá očem je karma http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3596

at už to ukončíme

Old Post 05-05-2002 v 19:35 PM
teabooster je offline   Profil uživatele teabooster   Find more posts by teabooster   Foto galerie člena teabooster   Click here to Send teabooster a Private Message   Add teabooster to your buddy list     Navštiv homepage uživatele teabooster! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tupec
Nový Člen

Karma uživatele tupec - 0% PěstitelskáKarma uživatele tupec - 0% Pěstitelská

Dotaz ad ikona karmy Příspěvek č. 69

nevim jestli na zorazeni ikony karmy ma vliv i moje nastavenie IE, ale mne se stala zajimava vec .
zbadal sem to kdyz sem cet tenhle thread totiz :
v prvnim oknu IE se mi ikona zobrazuje a v dalsim uz ne.
takze to je take zajimavy ukaz ne?
a mimochodem dle meho postrehu to asig zavisi od stavu zalogovani neb kdyz sem chtel odpovedet na toto tema zistil sem ze v danem okne nejsem zalogovanej co je dos divne neb v prvnim okne sem byl
chteloby to nejak vyresit

tot fsjo ad karma
hawk

Radsej vypadat ako tupec a smiat sa vsetkym co tomu uverili, ako vypadat normalne a cudovat sa preco sa mi vsetci smeju!!!

Old Post 21-09-2002 v 00:18 AM
tupec je offline   Profil uživatele tupec   Find more posts by tupec   Foto galerie člena tupec   Click here to Send tupec a Private Message   Add tupec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazar
Stálý Člen

Karma uživatele Mazar - 25% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 70

muj problem s ikonou karmy spociva v tom, ze mi proste zmizela asi mesic jem tu nebyl / pred tim v pohodicce) a ted se zaloguju a nic karma nikde. zkousel jsem predalat i IE, ale bez uspechu. Poradi nekdo??

MaZaR

Old Post 05-10-2002 v 09:45 AM
Mazar je offline   Profil uživatele Mazar   Find more posts by Mazar   Foto galerie člena Mazar   Click here to Send Mazar a Private Message   Add Mazar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

To je v pořádku, Mazare, od tohoto týdne je karma jen v pěstitelských fórech, takže v kuřárně, kanále a dalších nepěstitelských jí už nenajdeš.

Old Post 05-10-2002 v 16:42 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

aha

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 13-10-2002 v 15:24 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krtek
Nový Člen

Karma uživatele krtek - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 73

to fuckt docela divná hra, tahle karma.....

Old Post 17-10-2002 v 13:50 PM
krtek je offline   Profil uživatele krtek   Find more posts by krtek   Foto galerie člena krtek   Click here to Send krtek a Private Message   Add krtek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Karma uživatele Wes37 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Jsem rad, že jsem si konečně přečetl co je to ta karma (ve foru) jsem tu 2 den

Old Post 09-02-2003 v 23:15 PM
Wes37 je offline   Profil uživatele Wes37   Find more posts by Wes37   Foto galerie člena Wes37   Click here to Send Wes37 a Private Message   Add Wes37 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wes37! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

No tak se mi zdá, že spousta Growerů, silně nepochopila co je KARMA !!!

VHK

LEDNICE 70W SON-T plus Re: Povolání kuřáků marihuany ZAOKNOVKY 2003

Old Post 13-02-2003 v 17:45 PM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

VHK - ser na to karma comes, karma goes

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-02-2003 v 17:48 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

jo, taky si říkám, ale myslím si, že by se neměla udělovat např. v kuřárně. Když někoho nasere Tvůj názor, tak tě zprudí, a to nejí princip GROWERU, nebo se mýlím ?

VHK

LEDNICE 70W SON-T plus Re: Povolání kuřáků marihuany ZAOKNOVKY 2003

Old Post 13-02-2003 v 17:54 PM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 78

no, já si myslim, že by měla bejt možnost někoho odměnit i za příspěvek v tej kuřárně, případně ztrestat nějakýho prudiče - byl bych pro automatickej podpis neg. karmy - když už něco, tak si za tim stojim...
jináč sem tě chtěl dorovnat, ale už sem ti za něco karmu dával, tak nemůžu
NENECH SE ZPRUDIT!!!!

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-02-2003 v 18:19 PM
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Jj, to je tim Irakem co VHK?, jestlin yo tak si stim nelam hlavu, karma rozhodne mym zivotem nehne, jestli nekomu vadi, ze mam celkem rad Amiky tak at mi klidne K- da, sice zamer karmovani nepochopil, ale ja ho obirat o jeho nazor nebudu, nejsem preci jako on

!!! Carpe diem !!!

Old Post 13-02-2003 v 19:12 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Upozornění Uzavření kauzy Karma Příspěvek č. 80

citace:
Smyslem karmy je možnost orientovat se především v pěstitelském know-how, které vám jednotliví členové v tématech nabízí. Karma není za souhlas nebo nesouhlas, karma je za kvalitní informativní příspěvky a výborné nápady. Měla by nováčkům pomoci odhadnout, jak je kdo zkušený pěstitel a nakolik se na jeho rady může spolehnout.

Tolik citace z teaboosterem výše zmiňovaného tématu. Řiďte se prosím podle ní. Doufám, že to znamená konec všech pochybností o funkci karmy a také konec jejího zneužívání v diskuzích v Kanále. Definitivně jsem totiž zrušil možnost přidělení karmy v ne-pěstitelských fórech a kompletně rekalkuloval Karma statistiku všech členů.

Předem díky, že jste dočetli téma až sem a pochopili princip karma systému.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 15-02-2003 v 13:23 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás