Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Množej se příspěvky, kdy uživatelé z nějakého důvodu nevidí znak jing-jang v rohu příspěvku.
Mně se po dlouhé době, kdy na jednom kompu navštěvuju grower, stalo to samý a nemohl jsem tam zaboha tu ikonku dostat. Ejhle, je to problém nastavení cookies.
Nejelegantnější řešení (pro IE): Nástroje > Možnosti Internetu > záložka Osobní údaje > oddíl Webové servery: Upravit > Vložte "www.grower.cz" a tlačítko Povolit.....
K+
skvelej prispevek, karma uz leti
super, K+
zaslouzis karmu
takze misto toho aby tady vsichni propagovali svoje komentare a nazory na dane tema, tak se tady vsem oznamuje, ze nekdo dostal karmu. Toho si preci muze vsimnout sam, ze ji dostal!
nevim jestli na zorazeni ikony karmy ma vliv i moje nastavenie IE, ale mne se stala zajimava vec .
zbadal sem to kdyz sem cet tenhle thread totiz :
v prvnim oknu IE se mi ikona zobrazuje a v dalsim uz ne.
takze to je take zajimavy ukaz ne?
a mimochodem dle meho postrehu to asig zavisi od stavu zalogovani neb kdyz sem chtel odpovedet na toto tema zistil sem ze v danem okne nejsem zalogovanej co je dos divne neb v prvnim okne sem byl
chteloby to nejak vyresit
tot fsjo ad karma
hawk
Radsej vypadat ako tupec a smiat sa vsetkym co tomu uverili, ako vypadat normalne a cudovat sa preco sa mi vsetci smeju!!!
muj problem s ikonou karmy spociva v tom, ze mi proste zmizela asi mesic jem tu nebyl / pred tim v pohodicce) a ted se zaloguju a nic karma nikde. zkousel jsem predalat i IE, ale bez uspechu. Poradi nekdo??
jo, taky si říkám, ale myslím si, že by se neměla udělovat např. v kuřárně. Když někoho nasere Tvůj názor, tak tě zprudí, a to nejí princip GROWERU, nebo se mýlím ?
no, já si myslim, že by měla bejt možnost někoho odměnit i za příspěvek v tej kuřárně, případně ztrestat nějakýho prudiče - byl bych pro automatickej podpis neg. karmy - když už něco, tak si za tim stojim...
jináč sem tě chtěl dorovnat, ale už sem ti za něco karmu dával, tak nemůžu
NENECH SE ZPRUDIT!!!!
Jj, to je tim Irakem co VHK?, jestlin yo tak si stim nelam hlavu, karma rozhodne mym zivotem nehne, jestli nekomu vadi, ze mam celkem rad Amiky tak at mi klidne K- da, sice zamer karmovani nepochopil, ale ja ho obirat o jeho nazor nebudu, nejsem preci jako on
Smyslem karmy je možnost orientovat se především v pěstitelském know-how, které vám jednotliví členové v tématech nabízí. Karma není za souhlas nebo nesouhlas, karma je za kvalitní informativní příspěvky a výborné nápady. Měla by nováčkům pomoci odhadnout, jak je kdo zkušený pěstitel a nakolik se na jeho rady může spolehnout.
Tolik citace z teaboosterem výše zmiňovaného tématu. Řiďte se prosím podle ní. Doufám, že to znamená konec všech pochybností o funkci karmy a také konec jejího zneužívání v diskuzích v Kanále. Definitivně jsem totiž zrušil možnost přidělení karmy v ne-pěstitelských fórech a kompletně rekalkuloval Karma statistiku všech členů.
Předem díky, že jste dočetli téma až sem a pochopili princip karma systému.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy