Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Menší dotaz...až do ted sem hnojil Krystalonem Plod/Květ..ale dostal sem od kámoše něco od Plagronu na květ..tak jesli bych to moch vyměnit?!Dík za odpověd
tak mám tu další foto..sorry za kvalitu,ale muj mobil nějak dosluhuje.Jinak o víkendu proběhl první ostrý test a učinky SS byli velice uzemnujicí se silným až zmaštovacím zkouřením...Vůně je krásná a chut jak by smet...jnak v pátek bude nasazen Final Solution a kolem 25.října ho srovnáme se zemí...
zdravim...tady mám nějaký fota palic...kvalita nic moc no...o víkendu sem testoval s kámošem a mužu říct,že je to hodně slušnej zápřah...v pátek bude nasazen Final Solution a kolem 25.října ho srovnáme se zemí..fota ze sklizně už budou z digitálu..zatial.
Brý večer...dnes je ten kdy mě okolnosti donutili sklidit náš Super Skunk.Mám tu várku,myslim si vcelku slušnej fotek,tak se mrkněte..a hodnottě...S pozdravem