Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » ..::1st outdoor by .l. 2006::..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

tak sem tu se smoke reportem
Chut: silna ovocno drevita?
Sila:tak tady sem byl hodne prekvapeny dalis sme s kamikem dve skla ale on se flakal takze sem zhulil tak jedno a pul... A musim rict ze by stacilo min... Ucinky dost fyzicke skoureni asi takhle
Jako celek me to prekvapilo hlavne ta vyrazna chut ta je paradni doufam ze to jeste ten curing jeste trochu podtrhne a bude to super

Old Post 13-10-2006 v 19:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

ZÁVĚR Příspěvek č. 66

Tak tady je závěr!!!
tak uz se dosusil zbytek matrose ktery me hodne prekvapil silou a celkovou kvalitou ale zaroven sem trosku smutny pac je to hodne plesnive Je toho neco pres 130g i se stonkama ale pocitam ze cisteho neplesniveho matrose bude tak sotva 50g nevadimi to ze bych mel nedostatek ale trochu me to mrzi.... Celkove sem s timto romem spokojeny matrose sem si zajistil dost na cely rok a kvalitu to taky ma takze muzu rict ze sem spokojeny
Hlavne sem se hodne poucil hlavne co se tyce zastrihovani a sazeni... Priste dam kytky dal od sebe a budu strihat a taky bych chtel jet klony... Jak tu brouzdam galerkama tak me zaujala KHOLA a SHAMAN a PASSION kdybych sehnal aspon jeden z tech modelu tak budu na pristi rok hodne spokojeny... Jestli se nepovede tak klidne vezmu neco jineho a jestli ani to ne tak asi jenom semena ale chtel bych orig... Taky chci podekovat ze mi tu par lidi i prispelo a poradilo...
Peace

1) Celek
2) Jedna z hezkych palek
3) zku*vena plisen
4) palka s meritkem

Old Post 20-10-2006 v 15:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 67

Pokazde, kdyz prijdu na grower, tak se podivam do outdoor galerie a vetsinou me tam neceka zadny novy prispevek prispevek
Dneska sem si prosel tenhle thread a zhrozil jsem se nad tim pravopisem a hlavne preklepama

Pod posteli mi lezi jeste dve sedmicky ( jedna no namu a druha skunku ) a jeste mam jednu mensi sklinku odlozenou na leto... Jeste porad si myslim (doufam), ze mi to vydrzi do dalsi sklizne... FOTKA JE JENOM ILUSTRACNI ROZHODNE TO NEOTVIREJTE!!!

Doufam, ze se pocasi stihne do jara umoudrit a zustane to tak az do podzimu

uzavreno- kdyby nekoho neco zajimalo tak pm

Old Post 04-01-2007 v 17:23 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-09-2011 - 1st Outdoor - 2011 - 64 odpovědí
07-10-2010 - 1. Outdoor 2010 - 118 odpovědí
21-02-2007 - snad outdoor 2006 - 334 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás