Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ, to sem myslel, je to silenost, fakt dost velkej masakr. I prizraky docela usly, takova blaznovska ducharna, ale jestli si je videl, vzpomen si na hlavniho zaporaka, vypadal jako prstenovej prizrak...
Jinak sem videl jeste neco od PJ-je, ale pamatuju si jen par scen, uz je to asi 5 let a to sem se o jeho filmy driv nezajmal, ale zaujala me scena, kde ji moucha hovno ze zachodu lzickou, mam ten dojem, ze tahle pasaz byla loutkova...
Původní příspěvek od hruucoon ...teďkonc mi vypadlo jméno, ale viděl jsem to - je to loutkovej (celej) film od Jacksona a je to stejnej sešup jako Braindead...taky dobrej úlet
Meet the Feebles - jo!
BrainDead je dóóóst nářez (když to se mnou vidělá bývalá přítelkyně, tak mi začla řikat že nejsem normální - gebil jsem skoro pořád
fakt mě tahle trilogie dostává. A Jakson je fakt borec myslim že líp to snad ani natočit nešlo. byl sem v sobotu na druhým dílu a dneska je úterý a du znova. super.
Původní příspěvek od hruucoon ...přesně Moje žena se mnou koukala taky a radši si šla lehnout po knězi - karatistovi
A taquy mi paq říkala, že sem úchylnej, taxem jí hnedka přesvědčil, že ne, že sem pořád na ženský
a co to zběsilý dítě v tom kočárku, jak se zakousne a chlapík s nim mlátí z plna hrdla vo prolejzačky
nebo nepamatujute se něgdo na Vesmírný kanibaly a ten rituál, že musí vypít to co do mísy společně nablili, když si na to vzpomenu, tak se mi roztřese žaludek
pripominat mi Vesmirny kanibaly, na kery jsem cumel uplne na kasi v Tandemu je od tebe necestne a necharakterni a Mirek Dusin by to zcela urcite neudelal!!!
ALE BYL TO NAREZ!!!
Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet
Tak Braindead si pamatuju, ze daavali i na Nove !!! A pamatuju si to dobre, paac sme se strasne zborili a kaamos maliimu braaskovi wostre nablil do postyylky, ale dyz uz mluviime o prckaach, tak zombie-mimino honici deti na hristi s tema vykulenejma vocima a naasledne mlaceeni zombikem vo prolejzacke mam jeste radsi nez tu sceenu se sekackou a co teprve vesmiirnii kanibaloveee... :-) proste kraasa - ale ty Feebles - vo tom slysiim poprvii - neviite negdo, jestli se to da u nas pucit ? a nebo alespon jak se to menuje Cesky ??? diiik predem
Jo, super téma!!! Trilogii, nebo spíš tetralogii sem četl, smekám před rejžou, trefil se mi dost do představ, Dvě věže byli zase super, už se těšim, až to doma vychutnám obojí na DVD. Ta bitva je hustáááá, děj ani moc nezměnili, jen lehce někde zjednodušili, ale nevadí!
Glumík je boží, jen skřety sem měl v hlavě trochu jiný, něco jako trpaslíky a jsou to monstra!! No a exteriéry na Zélandu, to není co dodat!!! Gandalf, teď už bílý je extra a od prvního dílu se zlepšil i Elfík Legolas.V prvnim byl trochu 4%, ale teď je to kabrňák!!
Jako dávný obdivovatel Tolkienova díla a i prvního zfilmovaného dílu, jsem byl ze Dvou věží zklamaný.Opravdu nejlepší byl Glum a některé scény z bitvy o Helmův Žleb.Ale že z Gimliho udělali komika hodného Bolka Polívky, to mě fakt nasralo. Stejně jako trapný skejťácký úlet páně Legolase. A k Faramirovi, Osghiliathu atd. se radši ani nebudu vyjadřovat. Nazgúl byl ale provedený docela dobře.
Avšak - dokážete si představit, co by to bylo za mrdy zfilmovat Hobita???? Joj, to by bylo....
P.S. Ještě jsem neviděl rozšířenou DVD verzi prvního dílu, může někdo napsat, co nového tam je (tuším, že kromě jiného i láska Gimliho ke Galadriel)
Dneska jsem se u kámoše díval na Dvě věže na CD a jestli si vzpomínáte, jak ve Společenstvu na začátku jede v dáli auto, tak tady je taky jedna taková prčózní chybka - ve chvíli, kdy Gandalf a spol. vyjdou z Fangornu a Gandalf hvízdá na Stínovlsa, tak má na nohou vobyčejný tenisky - schválně se na ten záběr koukněte, kámoš mě na to upozornil a je to fakt prdel. Jinak jestli jste někdo viděl tu rozšířenou verzi Společenstva, tak sem kdyžtak v kostce napište, o co je obohacená, dík!
vcera som na tom bol zase v kine.
niektore chyby, kt su na vyssie uvedenom linku nie su chyby. iba si to ten niekto zle pozrel a v snahe najst chybu sa mu nezdalo uz asi uplne vsetko.
ale tie tenisky tam ozaj su. aj legove moder/hnede oci.
no ze by to kazilo film sa mi nezda.
po zhliadnuti prveho dielu som si myslel, ze ludstvo skoncilo svoj udel a po rozsvieteni nastane koniec sveta.
po dvojke si to uz nemyslim. ale to je dobre. za par rokov moze prist iny reziser, natoci to inak (a lepsie, a dlhsie)
mozno by nebol spatny ani serial. do serialu by sa voslo vsetko. len aby neexperimentoval a nedaval tam svoje prinosy (kt podla mna prinosy nie su).