Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
praxer: kamarádovi? to snad nemyslíš vážně
jsem proti vytváření jakékoliv buržoazie na g. g je o informacich, ne otom kdo v jaky mire pestuje, to je irelevantni. a cim bys hodnotil prinos pro G? tim kdo ma kolik karmy? kamo, tady se dava karma i za to ze nekdo vyfoti kvetinac, co je to pak za hodnoceni.
¨jsem pro zachovani rovneho pristupu, mimo jeho velicenstva carlose a par nejnezbytnejsich (modu)
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
praxer Rek bych ze si to rozdelil trochu blbe vlastne ne trochu
k tomu jakou ma prinosnost pestovani vzhuru nohama - nebudu komentovat
k tomu ze radis lidi ktery tady prezentujou svoje skrine s tim ze se podle toho nekdo neco muze naucit a sami tim riskujou do stejny skupiny jako je treba dežot nebo treba i ty kterej mas tabak ve skleniku je pekna blbost
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Deckardph :
nerekl jsem, že se grower děli na 2 skupiny.
Řekl jsem, že na kvalitě groweru (jeho vysoke informacni hodnotě) se podili dve slozky.
a) technicka cast (carlos, a spol)
b) zkušeni pěstitele, kteři radi nezkušeným a jejich therdy slouži pro hodně lidi jako učebnice.
zklidni hormon, nechápu, proč se rozčiluješ, nejsi v kanále. Já to četl pozorně, neboj. Píšeš, že prospěšní členové by měli mít tyto výhody a dále píšeš, že si myslíš, že tvůj přínos není malý. O placení jsem nemluvil, pozorněji by jsi možná měl číst ty
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Něchtě už těch řečí o další hiearchizaci G, jako kdyby dělení lidí na nadřazený a podřazený a lepší a horší a přínosnější a hloupý a platící a neplatící a modů a nemodů a adminů a zkušenejch členů a záčátečnickej členů mělo rozhodovat o jejich právech.
kedysi som len tak bludil po nete...zhanal som dobru sajtu s infoskami o G..narazil som na Grower...nevim zdal sa mi taky zivsi...ale to neni podstatne..podstatne su tieto infosky..tie sa daju prezerat..citat...aj bez registracie...a to je fajn...tak to ma byt...
ked sa daco xe niekto opytat...alebo o nieco sa podelit..mal by mat grower aspon z casti precitany... to spravy ta spoplatnena registracia...
ale na druhej strane tu nejsu nove..a mozno aj tak trochu hlupe otazky..a nazory..ktore maju novacikovia...a ktore povacsine aj daco prinesu..na daco poukazu..atd...treba sa ucit aj na novacikoch..a tych registracia odraduje...nemozu nicim prispet..a to je chyba...
preto si myslim ze by si tu zasluzila miesto cestna miestnost pre "lamy a novacikov"...s moznostou prispiet aj bez registracie...a aby nebola zahlcovana..prebytocnym balastom..po nejakej dobe by sa premazavala..a dobre prispevky by mozno nasli miesto v nejakej profi miestnosti...
toto by podla mna prinieslo osoh aj spoplatnovanej registracii..a urcite zaviest moznost dobrovolneho prispevku...sak neje lepsi pocit nez dobrovolne prispet...a to co som sa na groower naucil..naucim...rad mu aj nejakou ciastkou vratim...
HOY d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave