Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak, další otravný fotoupdate, kytíz rostou jako z vod(k)y, mají v cca kolem 25cm, hnojím je odstátou vodou, ve které se cca týden louhují slupky z banánů.
jediné statrosti mi dělají takový divný mravenečci s křídly, jsou na kytkách v houfech. sice není ani pod lupou vidět nějaké poškození rostlinného pletiva, leč mě štvou. btw jsou i na rostlinách kolem (paprika , rajčata)
4 sSMash: jj, zaštípával jsem jen jednu, z který vykoumám keříšek, další jen ohnu a pak budu zaštipovat axiální větvičky. 2x FIM, leč kytka se z toho dycky dostane. uz na to nemám eneržiji.
btw sosnul jsem si ty sety z www.t2b.org a sou fakt dobry, jedu v nich celej den. tak az se nachalujes, prozvon a zajdeme na nejaky speky.
jj, už se těším, ale zatím jsem v pasti jak ten objem ukočíruju.
na 25 centimetrech uz by byly 4 axiální větve, což bude asi až moc.
no, nůžky zahálet nebudou.
zabezpečení: původně jsem přemýšlel nad čidlem pohybu + halogenovou šajnu, ale to bych jim spíš posvítil, proto letos zkusím zabezpečovací trojkombinaci:
1.) žiletky - na provázku kolem palic
2.) autobaterie - trošku brutál, ale správně zapojená by neměla zabít.
3.) senzor pohybu - v kombinaci se sirénou, brutalitka.
čorky, třeste se, živý neodejdete!!!!!!!!
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 08-05-2006 v 12:49 PM
Zdravim Lahvane, kytičky máš zatim pěkný, vitalita z nich jen čiší a sou jak široký, tak dlouhý, což dokazuje, že mají dostatek sluníčka, žádný vytáhlý košťata..Super Crooping bych taky rád na pár svých holčinách chtěl vyzkoušet a páč seš zatim o kousek napřed, bude tvůj trýd pro mě inspirací nambr 1, takže chlape, všechno pěkně krok po kroku zdokumentuj, ať to můžu bez problémů vobšlehnout ja? malou zelenou mršku pro tebe a ať to roste
Původní příspěvek od Locus Kdyz corka prijde, tak holt prijde a s tim nenadelas nic. A to ze mu zbyde nejaka ta pamatka.. Stoji to vubec za to?
stojí.
možná příjde, což o to, ale záleží na tom, jestli se tam vůbec dostane. nechci to nějak hardcore předimenzovávat, ale už mě napadlo i 220V zapojených do kostry skleníku. senzor pohybu dám pod kytíz, aby ho nepoštěli ptáci, moc bych se nevyspal. žiletky půjdou stopro.
řekni, hrnul by jsi se ke kytkám, když dostaneš pecku od proudu, pořežeš si ruce a k tomu všemu ječí siréna? ad siréna- musí se zadat do deseti vteřin od známky pohybu 5ti místný kód, jinak začne nepříjemně řvát. baterky v ní nejsou, pouze akumulátor.
btw jdu nafotit ted kytíz s nějakým meřítkem, koukal jsem, že se pěkně začínají vytahovat postranní větve, cca pozítří půjdou ze skleníku ven rajčata, takže bude i více prostoru......
tak je tu slíbený fotoupdate, popis:
foto c1.- detail vrsku zespodu
foto c2.- detail větvičky, na ní zárodky dalších větviček.
foto c3.- detail stonku
foto c4.- zwei kytkos + jedny Startky
foto c5.- dalsi dve, jiz bez Startek
foto c6.- zase s cigárama - pěkně papriky zaostávají.
foto c7.- detail vršku pokusné kytíz, bude z ní (snad) keřík
foto c8,- detail bočních větviček.
zatím hnojeno pouze banánovou vodou, během výkendu dám naposledy Kristalon
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 10-05-2006 v 18:56 PM
Pěkné, hoodně pěkné kyti. Takové si zaslouží profesionální ochranu. Nemusíš řešit sirény ani žiletky ani autobaterie, stačí si poskládat pár kousků tohodle a jsi v klidu
jj, skleník nebo fóliovník je brutální výhoda, mezistupeň mezi INdoorem a total OUTdoorem, vyžší teploty, prakticky žádný vítr, nižší pravděpodobnost čorky atp. navíc na ně praží celý den sluníčko, takže se mohou pěkně opalovat.
dneska šly ven sousedi rajčata, takže kytíz mají více místa, jedna se dokonce kvůli rajčeti začala ohýbat sama, aniž bych chtěl. no, nechám ji narovnat a po výkendu je začnu ohýbat. vidím to cca na tři dny postupného ohýbání drátem, aby měly holky (snad ) čas se přeorganizovat a smířit s tím, že porostou už jen dostrany.
edit 4 Nuclear: hehe, zaminovat mě to ještě nenapadlo, pravdu díš.
4 sSMash: kozlí samce ihned půjdou někam ven, kde je nechám v klidu růst jako zdroj pylu pro genetické pokusy napřesrok i jako zdroj do mléčných produktů.
kozlům a smaženicím zdar!