Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přes víkend jsem upgradoval dosavadní box z rozměru 80 x 55 na 114 x 80 cm a dnes vyzvedl na poště nové řezy. thx do Ždáru. Měl jsem neustále problémy s hydrem a plísní a pár kol tak zabalil. Vsadil jsem teď na starou dobrou hlínu.
světlo 250 HPS, na květ 400 W HPS
ventilátor potrubní axiální 125 cm
hlína je univerzální směs pro pokojové rostliny + perlit + písek
hnojiva mám Advance Hydroponic.
genetika 16 x Eagle bill
2 x ofuk 220V klipsna + stolní
zvhlčovačka
Poštu bohužel rozdýchávají, tak uvidíme.Foceno hned po zasazení.
Aktuálně je to 14 dní na růstu. přemýšlím jestli přepnout na 12 nebo ještě ne. Jde o Eagle bill, tedy z 80 %sativu, takže by měla jít nahoru o dost. co myslíte? na květ mám připravenou 400 W. posílám aktuální foto. Včera byly zaštípnuty..
Díky za koment. Ta dvěstěpadesátka mi zbyla po předchozích kolech, kde jsem jí měl na květ. Začínal jsem na 70W a zatím jsem na 400W :-) Myslím že se jim daří dobře.
4.3. přepnuto na 12/12.
Jinak ty květináče taky pobavily.... Kazdej skoro jinačí 😀to už e
Není zase taková investice, ale jestli nejsou kačáky,tak to chápu... Mě to vystřelí o hafo když přepnu ale já dávám z 400w MH na 600hps Tak třeba z HPs na HPS to tak nevyleti no
jojo..je to směs třech velikostí :-)
dobře se jimi vyplní prostor.taky mě zajímá jaký to má vliv na velikost kytky. zatím žádný. jsou mezi nimi menší kytky v větších květináčích a opačně větší kytky v malých květináčích.
trochu se je dnes očesal. ostříhán kyblík listí...no nevím jestli jsem to nepřepísknul :-)
-takže ještě resumé. Podtrženo sečteno 304 g všecho použitelnýho. Spodky i horní paldy...Celkový dojem z Eagle bill za použití uvedených hnojiv : super na zpracování, pevné stonky, žádná síť netřeba. Jeden z nejlepších druhů co jsem jel...nevím do jaké míry má příspěvek calgreen, který jsem použil poprvé po celou dobu růstu a květu. v následujících kolem poinvestuji do nějakého finish hnojiva. Asi tak.